Вбивство сашка білого ( музичко )

Whisper

Well-Known Member
если бы его хотела замочить власть, они бы убрали его тихо, или свернули все на сепаратистов/россиянских спецназовцев
именно властям его смерть была невыгодна
так как ПС в фаворе, типа народни мэсныкы и всё такое
кстати, чем полезным сейчас вообще занимается ПС? на их оф.страничке в контакте только сбор денег для ПС в разных областях и разные призывы с политическими картинками
Мало ли что себе может хотеть наша власть :
обезопасить себя от возможных атак со стороны ПС и других активистов , так как 99% есть уверенность что власть точно так же намерена класть на народ , как и попередники ,
не утруждаясь особо , решить одним махом проблему налаживания правопорядка , а также поднятия своего рейтинга в глазах Европы и Америки ,
отыграться на ком-то , выместив свои злость и бессилие перед лицом оккупантов ,
возможно даже , - по-легкому хотят устрашить своих самых реальных политических конкурентов !..
Все эти причины , на самом деле , методом убийства не решаются , а только усугубляются , - но вполне соответствуют тому менталитету , в котором формировались как личности наши руководители.

ПС уже многое сделал для страны , чем мог бы гордиться . Чем он сейчас занимается , я не сильно в курсе;) , кроме того что они входят в политику , но , думаю , случись что - на них можно было бы надеяться в первую очередь.

Клара Цеткин

Well-Known Member
ПС уже многое сделал для страны , чем мог бы гордиться
что? вот если не брать во внимание стрельбу на Майдане, цепи и коктейли Молотова?
вот что сделали после Майдана?
то есть пусть ходят с оружием? ко мне будет приходить участковый, с лупой проверять сейф, я буду собирать документы, ходить в УГБ на перерегистрацию, а им с огнестрелом можно просто так ходить, потому что Майдан все прощает? кто там у нас юрист? ст.262, 263, если не ошибаюсь?
именно, нужно налаживать систему правопорядка.
Закон един для всех, без двойных стандартов.
Сначала законы перекручивались в пользу нуворышей у кормушки, теперь тех, кто был на Майдане?

Закон?! Ні не чув.
У нас правовий нігілізм зараз процвітає. Подвійні стандарти це норма. Кулуарні домовленості у ВР, останки режиму разом з ОППой намагаються рятувати своє кровно награбоване, причому у перших ще й досі своя гра на кремль...я стільки побачив перекручування того закону на практиці, що не розумієш навіщо він взагалі, якщо легше домовитись з суддєю, прокурором...ментів в рахунок не беру вони взагалі цепні собаки і мало що вирішують вони лише силовий інструмент в руках прокуратури сыбыу та суддів. Я вірю в совість, але вона нажаль відсутня практично у всіх хто прийшов до влади знову...
п.с. прошу модератора в оффтоп все це...

Whisper

Well-Known Member
Ну если совсем без закона , то будет совсем труба , по-моему. То есть , как бы , если борешься за справедливость , а потом эту справедливость отвергаешь ,- то что это получается ?! Надо и терпения немного , - ну там вспомнить например про безоружные пикеты , митинги протеста и другие , - вполне действенными бывают !..
Махно сидит в Кремле пока что) ... Стреляли в Киеве , по большей части , солдаты януковича ( то есть , как бы , хранители закона , - такая вот фигня ) . А через майданы идут к счастью все , наверное , государства , которым дано что-то реально изменять к лучшему в своей стране . Как-то так.
You must be registered for see medias

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
я с Аваковым согласна, радикально настроенные люди с оружием на улице - это Сомали, а не Европа.
закон одинаков для всех
Майдан - не индульгенция.
Згоден. Закон має бути один для всіх. Коли так буде, не буде і причин для Майданів, і для таких, як Музичко бігати з автоматами. Закон має бути один для всіх. У тому числі і для Авакова. І Майдан для нього теж не індульгенція.
Винен Музичко чи ні, мав вирішувати суд, а не Аваков. Якщо він підозрюваний, навіть якщо жахливий злочинець, це не привід розстрілювати його обеззброєного на місті. Чи я помиляюсь? Якщо ні, то вбивство Музичко поставило крапку на надію на правосуддя. Далі буде зворотня реакція, замість роззброєння буде навпаки озброєння і протидія міліції зі зброєю, бо ні в кого нема бажання так само бути застреленим. Без суда і слідства.

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
что? вот если не брать во внимание стрельбу на Майдане, цепи и коктейли Молотова?
вот что сделали после Майдана?
то есть пусть ходят с оружием? ко мне будет приходить участковый, с лупой проверять сейф, я буду собирать документы, ходить в УГБ на перерегистрацию, а им с огнестрелом можно просто так ходить, потому что Майдан все прощает? кто там у нас юрист? ст.262, 263, если не ошибаюсь?
именно, нужно налаживать систему правопорядка.
Закон един для всех, без двойных стандартов.
Сначала законы перекручивались в пользу нуворышей у кормушки, теперь тех, кто был на Майдане?
Обговорення Правого Сектору у цій темі:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
:
Ще перед похороном виявилось, що в нього немає костюму, взагалі жодного, взуття відповідного теж. В нього взагалі якось не було нічого зайвого. Кілька сорочок, вишиванка, чорна куртка його улюбленого футбольного клубу Raiders з Америки та бейс цього ж клубу, в якій його вбили, джинси, камуфляж, бейс Reiders. Він взагалі не любив зайвого: жінки, АК. На прощання і похорони приходили різні, настільки різні, що уявити їх разом в одному місці було просто нереально. Бариги з ринку в кожанках, напівкримінальні зі шрамами на черепах теж в кожанках і спортивних штанах, екс-зеки просто в спортивному, чечени з довгими бородами і всі в чорному, унсовці в американській армійській формі, ті, що ветерани і 14-ти -16-ти річні в берцах, чорних штанах, котрі сліз не стримували. Правий сектор - людей десь 500 майже весь, здається, окрім Яроша був в бронижилетах, у них вони на поминках потім і сіли їсти з усіма своїми раціями і іншими важкими предметами, жінки - рухівки з промовами з надривом на кладовищі, чого б Білий точно б не схвалив м"яко кажучи, увесь в сльозах стояв начальник місцевого ДАЇ, 20 священиків на чолі з владикою правили панахиду. Ярош говорив лише на поминках і лише до своїх, нікого зайвого. Бабусі на кладовищі заламували руки: з ним нам було в місті спокійно. Сусіди бідкалися, що Білий завтра зрання зі свого балкону не кричатиме їм: робіть щось. Співкамерники згадували, як в Лук"янівському СІЗО він не зважав ні на які тюремні правила, ходив в футболці з написом Чечня і ніхто його не чіпав, всі боялися. А Юра, коли Білий прийшшов в камеру вперше назвав його тупим, той підняв Юру за шию на півметра, і Юра зрозумів, що з Білим так ніззя говорити. Саме розповіді Білого про УНСО заохотили його співкамерника Юру вступити пізніше в цю організацію. Сбушники приходили не так слідкувати, а як віддати честь. Білий взагалі по смерті виглядав ще грізніше, обличчя його трохи розпухло і схожий він був на бізона. Його несли центром міста, і для цього перекрили рух, колони УНСО і правого сектора рухалися по обох боках, коли дощ почав періщити так, що все промокало за хвилини, ніхто з них навіть не ворухнувся. З калашів, коли труну опустили в яму стріляли тричі в повітря. Одним з нових гасел на похороні стало: герою тричі: слава, слава, слава, ворогам тричі: смерть, смерть, смерть. Жінок майже не було, але про них шептали як про тих, хто роками в своїх квартирах то шили прапори, то переховували якихось чеченців, то чистили зброю. Кожен з тих, хто прийшов до Білого був вартий окремого сюжету, окремої історії, а історії їхні можна було слухати безкінечно. Найяскравішими були ті - зі слідами від куль на головах і простреленими ногами - всі, що постраждали 18-20-го лютого, всі, котрі тягли своїх мертвих побратимів з Інститутської. Вони могли б бути героями, якби тоді снайпери цілилися в них ретельніше, але так сталося, що зараз вони живі і на похороні Білого, тому героями вже бути не можуть, лише бандитами. Про смерть говорили мало, всі згадували, що Білий, побачивши джипи на подвір"ї Карасів наказав охоронцям: врозтіч. Ми ж побачили копії журналів, в яких зброя - його Макаров і Калашников офіційно зареєстровані на нього ( і він навіть сплачував штрафи в розмірі 57 гривень за те, що носив без чохла Ак), і оскільки його калаш забрали з машини при затриманні, то Володя поцікавився: а його повернуть тепер, коли ми покажемо офіційний документ? нащо тобі зараз той калаш, запитала я? - ти не розумієш, Білий хотів би знати, де зараз його калаш, він би за нього хвилювався.

You must be registered for see images

You must be registered for see images

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

27 БЕРЕЗНЯ 2014 05:12
На похороні лідера «Правого сектора» в Західній Україні Олександра Музичка, убитого під час спецоперації МВС, його побратими говорили, що не відмовляються співпрацювати з владою, а лише прагнуть допомогти позбутися корупціонерів та антидержавників

Керівник київського осередку Ігор Мазур (Тополя) заявив, що «Правий сектор» продовжить боротьбу за очищення державної влади в Україні та посилить вишкіл молодих людей у таборах Національної гвардії та на базі Добровільного товариства сприяння обороні України, передає з посиланням на .

Мазур наголосив, що в той час, коли на українських кордонах відбуваються постійні маневри російських військ, «Правому сектору» не варто відмовлятися від співпраці з армією та міліцією.

«Правий сектор зараз і по регіонах, і в Києві намагається все ж співпрацювати. Попри те, що наших кращих хлопців вбивають, попри те, що замість «беркутів» Захарченка прийшли «соколи» Авакова, ми віримо, що більше ста людей загинули недаремно, що найближчим часом ми побачимо кроки назустріч з боку нашої опозиції, якісні зміни в українській армії», – наголосив Мазур.

Тим часом, лідер рівненського «Правого сектора» Роман Коваль повідомив, що міліція порушила кримінальну справу і проти нього.

«Я не боюся його. Я знаю одне: що він (Аваков – ред.) мав би скласти повноваження міністра, поїхати до батьків Сашка, вибачитися перед ними за вбивство сина і стати перед ними на коліна. Ми вестимемо боротьбу доти, доки влада в Україні справді не стане народною, а наша держава – національною», – сказав Роман Коваль.

Представники «Правого сектора» готові взяти участь у роботі комісії, яку міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував створити для розслідування обставин вбивства Олександра Музичка. Вони очікують, що це розслідування розкриє замовників убивства і пришвидшить процес люстрації в правоохоронних органах.

Нагадаємо, раніше Аваков заявив, що Міністерство внутрішніх справ готове допустити громадського спостерігача до розслідування застосування зброї під час затримання Музичка бійцями спецпідрозділу «Сокіл».

Зверху