Російська інтервенція в україну. березень 2014.

Клара Цеткин

Well-Known Member


«Жертва украинского антисемитизма» — на учете в ШАБАКе за контакты с врагами Израиля
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

igorlev

Active Member
так а что неправильно ? этот закон аналогичный тому какой принимала Грузия в своё время по Абхазии .

мы имеем факт : окупация нашей земли , факт что мы эту территорию считаем своей - но не контролируем .
значит обязанны : контролировать тех кто вьесжает и выесжает от туда , иначе от туда сюда что хочь приехать может : начиная от кубанских казачков , наркотиками , оружием ЧФ - заканчивая вторжением армии иностранной . Ещё вопрос по предприятиям в республике Крым - которые РФ фактически собирается украсть из собственности Украины , всё что ввозится - должно идти по грифом Украина , иначе просто конфисковыватся в пользу государства . Этот закон не оставляет другого выбора
сам себе противоречишь.
как я понял из того что почитав про этот закон , сажать и контролировать тех кто нарушает какой-либо закон (сепаратизм например) - простых людей рабочих очевидно что никто не будет трогать и тем более сажать .
Эти же противоречивые настроения наблюдаются у всех сторонников майдана. Они боятся признать сами себе , что их жестоко обманули. Им правда глаза режет. Им не хватает мужества осознать себя пушечным мясом
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

22 БЕРЕЗНЯ 2014 00:08
«Никогда мы не будем братьями!» — свій вірш читає Анастасії Дмитрук. Їй 23 роки, вона цієї зими закінчила НТУУ «КПІ», а зараз займається інформаційною безпекою
You must be registered for see medias
Інтерв'ю з Анастасією можна прочитати .
 

=$DEMON$=

Member
200 десантников РФ высадились в кириловке -написано в групе евромайдана в контакте
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
А после этого что скажете?
Я скажу, що Тенюх не компетентний. Треба міняти. Нехай на Гриценко чи ще когось. Але Тенюха нафіг.

Тенюх в рамках повідомив, що наказ оборонятися було дано військовим, а також армійці давно отримали дозвіл на використання зброї.

Нерішучі дії військових на місцях міністр пояснив поганою підготовкою армії та недостатньою увагою до військової підготовки протягом спокійних років.

Заступник командира батальйону Керченської морської піхоти Олексій Нікіфоров в прямому ефірі сказав міністру, що його підлеглі знаходяться в скрутному становищі через невизначеність дій з центру.

Нікіфоров також звинуватив в.о. міністра в тому, що той ні разу не розмовляв з командиром по телефону.

«Жодного представника генштабу за весь цей час не було на території частини. Жодного представника командування Військово-морських сил не було на території частини за весь час з першого числа. У мене кожен день були тільки представники Російської Федерації. Я їх генералів вивчив більше, ніж своїх, розумієте?», - заявив він.

За його словами, в його частині є охочі перейти на бік Російської Федерації.

Нікіфоров нагадав, що в п´ятницю на території частини, раніше заблокованої, був піднятий російський триколор.

«У мене на даний момент 49 людей, які хочуть виїхати в Україну (на материк). Які хочуть виконувати завдання за призначенням у Збройних силах України. І ще людей 20, які хочуть просто звільнитися. Які не можуть вже навіть думати про те, щоб служити. і інші просто хором підписують зараз контракти і рапорти про те, щоб служити Збройних силах Росії», - сказав він.

У відповідь на це був звинувачений в слабкому характері.

«Перше - ви військова людина, якщо ви зрадили присязі, то так і скажіть, і не треба тут розповідати. Ви повинні стійко виносити всі тяготи. А плакати - це питання не для чоловіка, і тим більше не для піхотинця. Мені прикро, що у вас така слабка моральна обстановка в колективі. Коли ви набирали своїх контрактників, повинні були думати про це часу, а не про «потішні війська», - заявив Тенюх.

Також у недостатній підготовці він звинуватив офіцерів з виховання і парламент, який не дає армії вказівки щодо подальших дій на півострові.
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
Я скажу, що Тенюх не компетентний. Треба міняти. Нехай на Гриценко чи ще когось. Але Тенюха нафіг.
У мене є така думка , що після виборів президента силовий блок буде замінений 100% на інших людей , якщо пропихнуть когось з ,.батьківщини ,, Йулю наприклад . Свободівці та ударівці залишаться без крісел ...
Добре буде як що я помиляюсь .
 

Guest77

Member
Вот кстати странное название у темы. Сколько украинских солдат погибло после объявления войны Россией?
 
Зверху