Російська інтервенція в україну. березень 2014.

Life-ua

+ плюс - минус
Росія хоче відшкодування $11 млрд за "Харківські угоди" від України
You must be registered for see images


фото: ru.wikipedia.org
"Харківські угоди", які були підписані з президентом України Віктором Януковичем підлягають денонсації

Про це доповів прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв президенту РФ Володимиру Путіну на засіданні Радбезу РФ, передає .

За його словами у Росії виникає упущена вигода в розмірі $11 млрд.

"Вважаю, що абсолютно правомірно поставити питання про відшкодування цих коштів з бюджету України, що можна зробити в судовому порядку, грунтуючись на нормах денонсіруемого угоди", - запропонував Медведєв.

"Це, звичайно, жорсткі заходи, але, з іншого боку, немає документа, але є досконалий нами платіж. І наші українські партнери повинні розуміти, що просто так ні за що не платять", - зазначив російський прем'єр.
 
Аэропорт Бельбек все же что то произошло, уже вторая машина скорой заехала, потом выхела, у КПП толпа, часть толпы впустили среди толпы много журналистов
You must be registered for see medias
 

igorlev

Active Member
- Ми кордон з Росією перекрили? Ні.
Зато с Крымом уже перекрыли. Истерический закон новой власти


"Парламентарии своеобразно защитили права и свободы крымчан, а также всех граждан Украины."
Как там в Сев Корее? колючей проволокой все обгорожено? к этому идем
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 09:54
Російські військові прибули на аеродром Бельбек та вимагають віз українських військових здати зброю

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у .

"Сьогодні вранці на аеродром "Бельбек" прибув підрозділ збройних російських окупантів на 10 БТР. Прозвучала звичайна вимога - здати зброю і звільнити територію частини", - повідомив журналіст.

"Під час переговорів представник нашого командування заявив про категоричну відмову особового складу української частини виконувати ультиматум", - йдеться у повідомленні.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Зато с Крымом уже перекрыли. Истерический закон новой власти


"Парламентарии своеобразно защитили права и свободы крымчан, а также всех граждан Украины."
Как там в Сев Корее? колючей проволокой все обгорожено? к этому идем
так а что неправильно ? этот закон аналогичный тому какой принимала Грузия в своё время по Абхазии .

мы имеем факт : окупация нашей земли , факт что мы эту территорию считаем своей - но не контролируем .
значит обязанны : контролировать тех кто вьесжает и выесжает от туда , иначе от туда сюда что хочь приехать может : начиная от кубанских казачков , наркотиками , оружием ЧФ - заканчивая вторжением армии иностранной . Ещё вопрос по предприятиям в республике Крым - которые РФ фактически собирается украсть из собственности Украины , всё что ввозится - должно идти по грифом Украина , иначе просто конфисковыватся в пользу государства . Этот закон не оставляет другого выбора
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
до теми:

15:10 21 березня 2014 року
Вчора, 20 березня, на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Славутич», що на українсько-білоруському кордоні, прибув автомобіль «Шевроле Трейл». В автівці, окрім водія знаходилося ще троє пасажирів. За документами, що подали подорожуючі, усі вони були громадянами Білорусі, повідомляє прес-служба прикордонників.

«Увагу прикордонного наряду, що перевіряв документи, привернула неабияка знервованість мандрівників. Окрім того, правоохоронці помітили, що чоловіки мали спортивну статуру, набиті суглоби на руках та поламані носи, що вказувало на характерні для занять силовими видами єдиноборств ознаки. Громадяни повідомили, що прямують до Одеси на весілля товариша і нічого забороненого при собі не мають», ‒ мовиться у повідомленні.

Однак з метою недопущення незаконного переміщення через державний кордон заборонених предметів та припинення інших протиправних дій автомобіль направили на смугу руху «червоний коридор», де був проведений поглиблений прикордонно-митний огляд. У багажному відділенні було знайдено електрошоковий пристрій «Phantom», 2 паспорти на ім’я водія, але вже як громадянина Росії.

Але на цьому знахідки не закінчилися. Під заднім пасажирським сидінням працівники пункту пропуску знайшли 2 пакунки з набоями до вогнепальної зброї у кількості 17 штук.

Про дане правопорушення повідомили співробітників СБУ у Чернігівській області. Після з’ясування всіх обставин правопорушення, також вирішуватиметься питання щодо заборони в’їзду цих громадян в Україну.
А в Криму взагалі російські війська вже офіційно господарюють. Ми що, може їм ще особисті запрошення маємо написати "заходьте гості добрі, беріть що забажаєте!"?
Взагалі треба повністю кордони перекрити, пропускати лише біженців з Криму і українських громадян, які до дому повертаються.
 

igorlev

Active Member
значит обязанны : контролировать тех кто вьесжает и выесжает от туда , иначе от туда сюда что хочь приехать может : начиная от кубанских казачков , наркотиками , оружием ЧФ - заканчивая вторжением армии иностранной .
Вот именно - контролировать, а не сажать на 3 - 5 лет своих же граждан Украины, у которых могут быть личные, рабочие дела в Крыму
 

Life-ua

+ плюс - минус
Вот именно - контролировать, а не сажать на 3 - 5 лет своих же граждан Украины, у которых могут быть личные, рабочие дела в Крыму
как я понял из того что почитав про этот закон , сажать и контролировать тех кто нарушает какой-либо закон (сепаратизм например) - простых людей рабочих очевидно что никто не будет трогать и тем более сажать .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 18:17
Російські диверсійно-розвідувальні групи масово намагаються перейти російсько-український кордон, а також винайняти чи придбати житло поблизу стратегічних та військових об’єктів

Про це повідомило джерело в українській контррозвідці.

„Щоночі у межах лиш одної області перехід намагається здійснити близько 7 груп по 5-7 людей у кожній, себто більш, ніж 30 чоловік”, - зазначило джерело.

При таких темпах інфільтрації від початку російської інтервенції – навіть за вирахуванням тих шпигунів, що їх вдалося відловити українським силовим структурам, мова може йти про сотні агентів.

Окрім того, зафіксовано декілька спроб придбати чи взяти в оренду житло біля стратегічних об’єктів російськими розвідувальними групами, повідомило джерело.

Котррозвідники також не виключають можливих спроб російських агентів потрапити до лав новостворених військових підрозділів – зокрема, Національної гвардії.
 
Зверху