Окупація Криму.

VIB

vib : bash
Модератор
І трішки юмору. Компанія, гаслом якої є вираз: "нехай весь світ зачекає" заявила про своє розширення.

Почта России объявила, что начинает доставку международных EMS-отправлений (Express Mail Service) на территорию Крыма, сообщило информагентство е-Крым в пятницу, 21 марта.
Бідні кримчани...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 10:43
Великий десантний корабель ВМС України «Костянтин Ольшанський», що зараз перебуває в затоці Донузлав, готується відбивати штурм російських військових

Про це повідомив начальник кримського медіа-центру Міністерства оборони України Владислав Селезньов, передає .

Він зазначив, що корабель перебуває «біля причальної стінки». «Готові до штурму. На кораблі прапор України», - повідомив Селезньов.

Нагадаємо, сьогодні спливає термін ультиматуму від Росії українським військовим морякам. Вони мусять або присягнути Росії, або залишити Крим.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Предали Родину и перешли на сторону врага под Украинский гимн. Очень патриотично щас расплачусь.
Рекомендую таки подивитись відео. Керівництво академії було змінено. Курсанти у цьому питанні нічого не вирішували, ставлення до переходу своє висловили.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 12:01
Родичі українських моряків вимагають від української влади негайно прийняти рішення щодо повернення військових на материкову частину України

Як повідомила сестра матроса, що служить у Новоозерному, «незважаючи на палкі заяви міністра оборони, що в Новоозерному кораблям нічого не загрожує, вже 4 з 8 захопили окупанти, а самі кораблі перебувають у бухті».

«Матросам дають вибрати один з двох варіантів: або прийняти присягу на вірність Росії, або ж писати заяви про звільнення. Декілька матросів з захопленого «Донбасу» написали заяви, то ними вже зайнялася військова прокуратура», - зазначають родичі.

«Рахунки матросів заморожені, обмаль пального, прісної води та їжі, після штурму штабу керівництво втекло, залишивши матросів напризволяще. А до речі, штурм стримували близько години і в цей час намагалися додзвонитися до Києва, але не змогли. В Києві не те щоб накази якісь віддавали, навіть слухавку не брали, підтримки абсолютно немає», - йдеться в заяві.

Родичі моряків просять повернути військовослужбовців додому: «Росії служити вони не хочуть, сидіти у в’язниці також, допоможіть зберегти їхні життя. Якщо народ і Ви не врятує їх, то не врятує ніхто».
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 13:15
Венеціанська комісія одноголосно визнала референдум у Криму нелегітимним

Про це у написав міністр юстиції України Павло Петренко.

«Щойно відбулося обговорення українського питання на сесії Венеційської комісії. Незважаючи на зауваження російської сторони, Венеційська комісія одноголосно прийняла рішення, яким визнала нелегітимним референдум у Криму, оскільки він порушує крім Конституції України ще й базові міжнародні принципи щодо територіальної цілісності та суверенітету суб'єктів міжнародного права», - зазначив міністр.

Крім того, за його словами, був заслуханий висновок Венеційської комісії щодо відповідності міжнародним стандартам законопроекту РФ про приєднання нових суб'єктів до РФ. В цьому висновку також було наголошено, що РФ, приймаючи такі рішення порушує базові міжнародні принципи щодо територіальної цілісності країн.

«Приєднання тої чи іншої території є можливим лише за міжнародним договором між двома державами. І ні в якому разі не в односторонньому порядку! А тим більше - із застосуванням військової сили», - зазначив Петренко.

«У Криму, окрім порушень як Конституції й законів України, російською стороною було допущено порушення базових принципів міжнародного права. Коли фактично під багнетами автоматів з масовими фальсифікаціями представники РФ намагалися прикрити анексію Криму якимись напівюридичними документами. Це неприпустимо для тих країн, які мають договори про дружбу і які заявляють, що вони є нібито партнерами, як це сказав представник РФ. Партнери і друзі не приходять один до одного із автоматами», - додав міністр юстиції.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

21 БЕРЕЗНЯ 2014 14:30
Українські моряки, які заблоковані в озері Донузлав, намагаються прорватися в море

Про це повідомив моторист десантного корабля «Кіровоград» Іван Шепель, передає .

«Морські тральщики, в тому числі «Черкаси» з піснею «Врагу не сдается наш гордый «Варяг» пішли на бонові ворота, там, де знаходяться затоплені кораблі», - розповів він.

Результат операції поки невідомий. У розмові моряк поскаржився на відсутність вказівок з боку влади. «Ми намагаємося зрозуміти, що нам скаже наша влада, хоч що-небудь», - зазначив він.
 

Stein

Well-Known Member
А що робив Stein , коли Україна була в небезпеці та під час агресії ??
Та НІЧОГО КОРИСНОГО !!
Молодший командир , не тримавший зброю в руках , "Я ні в чому не винен" . А хто веде на форумі підривну діяльність ? Мабуть є бажання стати сучасним Попом Гапоном ! Чи може це така позиція МАЛЬЧИША ПЛОХИША . Слідом за олігархами зливати Україну за банку варення та пачку печива .
По-перше те, до чого мене готували, ще не настало.
По-друге, якщо я буду воювати - я буду воювати із власних причин, але я не буду воювати за це "опущене" державне утворення, я не вдягну погонів цієї плаксивої армії зрадників.
Ну і по-третє:

"МВС заявляє: "у Криму готується провокація - вбивство російських солдат".
Вбивство російських окупантів в Криму - це не провокація, але героїзм в обороні Вітчизни.
Нині капітулянти виють на Братство, звинувачують нас у підготовці диверсій у Криму.
Ми дамо вам досхочу нахлібатися приниження. Ми почекаємо поки збанкрутує ваша сльозлива політика поступок ворогу, поки окупанти досхочу насміються над вашими сподіваннями на НАТО та Європу, над вашим страхом, над вашою недолугістю.
Після того ми почнемо свою війну.
" (с)
 

Life-ua

+ плюс - минус
если-бы немного раньше вышли с Донузлава :( Мы по времени проигрываем ... Вобще нада стрелять ПРИ нападениях, я сомневаюсь что ЧФ уничтожит наши корабли в ответ - их весь мир засудит , тогда уже точно жесткие санкции введут
 
Зверху