Ну знову вкид лайна? Може варто дочекатись чогось з більш достовірних джерел, ніж чиєсь повідомлення у твітері?Ночью били журналистов. Неизвестные в масках. Опять - с автоматическим оружием, с топорами.
Ну знову вкид лайна? Може варто дочекатись чогось з більш достовірних джерел, ніж чиєсь повідомлення у твітері?Ночью били журналистов. Неизвестные в масках. Опять - с автоматическим оружием, с топорами.
ПродовженняАга, когда их пытались привлечь к ответственности - поднимался вой о "политических репрессиях".
А те що вже місяць нац.рада зібратись не може , колишні януковскі шістки саботують ... Давати дозвіл гебельсам і далі брехати через ДЕРЖАВНІ телеканали ?Продовження
You must be registered for see medias
Хлопчики конкретно зганьбились. І потягнуть за собою всю "Свободу".
Це не привід самим перетворюватись на гебельсів.А те що вже місяць нац.рада зібратись не може , колишні януковскі шістки саботують ... Давати дозвіл гебельсам і далі брехати через ДЕРЖАВНІ телеканали ?
Я ЗАСУДЖУЮ методи ! але транслювати промови Гітлера після травня 1945 ( це приклад) або провокація , або зрада . Думаю там партія ,,батьківщина,. як зацікавлена сторона якось замішана .Це не привід самим перетворюватись на гебельсів.
А ми про методи і розмовляємо. Промову Путлера теж корисно було послухати, хоча б для того, щоб можна було порівняти з промовою Гітлера. Крім того він відверто озвучив, що на Криму зупинятись не збирається.Я ЗАСУДЖУЮ методи ! але транслювати промови Гітлера після травня 1945 ( це приклад) або провокація , або зрада . Думаю там партія ,,батьківщина,. як зацікавлена сторона якось замішана .
Канал ДЕРЖАВНИЙ . Попереду ВИБОРИ ... Знову повилазили сраколизи такі як Савік Шустрік , чекаю що й на Піховшека ( як він за серце хватався 15 років тому -досі пам"ятаю артист )До чого там "Батьківщина"? Знову ведетесь на параною?
О каком отсутствии свободы слова вы говорите? Что при Кучме, что при Януковиче- только ленивый не кричал, что Президент чудовище и все такое.. Только при Ющенко запретили законодательно свободу слова про Голодомор.А почему же Вы полгода назад не кричали на всю страну что президент и его окружение ворует, что в стране отсутствует свобода слова, что права граждан грубо нарушаются! Или кричалка тогда еще не выросла?
А видео не катит уже? Или то всё монтаж и нанятые титушки?Ну знову вкид лайна? Може варто дочекатись чогось з більш достовірних джерел, ніж чиєсь повідомлення у твітері?
Т.е. вбрасывать можно что угодно, а чтоб опровергнуть - только через суд?Щоб якісь висновки робити, треба мати повну картину, а не фото того що СБУ вирішили за потрібне викласти. До того ж, там, здається і не заперечували наявність контршпигунського обладнання. Крім того остаточні висновки має робити суд, і цього теж ніхто не заперечував.