Окупація Криму.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Нагадаю, в нас є онлайн вебка з частини в Бельбеку

Поки що там все спокійно, йде сніг.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

18 БЕРЕЗНЯ 2014 19:08
Переговори між українськими та російськими військовими розпочалися о 18-й годині

Російські війська, які блокували українську військову частину в Севастополі на мисі Фіолент згорнули свої пости. Про це сказав командир дивізіону Анатолій Незбудий, кореспондент НБН.

«Зараз командувач Чорноморським флотом і українське командування в 18:00 почали переговори. Поки російські військові згорнули пости. Вони зібралися в одній точці», – сказав пан Незбудий.

Як Еспресо.TV, декiлька десятків російських військових готувалися до штурму військової частини АТ-3009Д, що розташована на мисi Фiолент.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

18 БЕРЕЗНЯ 2014 19:45
У Сімферополі російські окупанти та "самооборона" Криму силою виганяють із помешкань сім’ї українських військовослужбовців

Про це на своїй сторінці у повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає .

"Слідом за вбивством українського військового в Сімферополі по місту котиться хвиля насильства і провокацій з боку російських окупантів та їхніх прислужників з числа т.зв. "самооборони"", – цитує Тимчук повідомлення "Інформаційного спротиву".

"Наразі на вул. Кубанська 11 і 11А "самооборона" під прикриттям російських військових проводить зачистку місць проживання українських військовослужбовців та ветеранів ЗС України (обидва будинки - це так звані будинки офіцерського складу МО України)", – йдеться у повідомленні.

Як зазначає Тимчук, бандити виламують двері, вдераються до квартир і, погрожуючи здоров'ю та життю членам сімей українських військових, вимагають негайного звільнити приміщення.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

18 БЕРЕЗНЯ 2014 19:39
Такі дані має група «Інформаційний спротив»

Як повідомляє , оперативні дані групи «Інформаційний спротив» щодо передав Дмитро Тимчук:

«Один український військовослужбовець убитий (прапорщик К. — з етичних міркувань прізвище не називаємо), двоє важко поранені. Інші військовослужбовці частини заарештовані.

Штурм проводив російський спецназ, його "підстраховували" бійці бандформування (т.зв. "самооборона"). Постріл на поразку був проведений з боку "самооборони".

Зараз кримські ЗМІ з посиланням на МВС Криму поширюють інформацію з точністю до навпаки. Нібито "один боєць самооборони загинув і двоє поранені в результаті стрілянини на вулиці в Сімферополі. Стрільба із снайперської гвинтівки по бійцях самооборони велася з недобудованого будинку навпроти української військової частини".

З приводу загибелі або поранення бандитів у нас інформації немає», — повідомив Тимчук.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну і ще тут продублюю

18 БЕРЕЗНЯ 2014 19:50
У зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця, військовим частинам ЗС України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосування зброї, офіційно повідомило Міноборони України

передає текст Управління преси та інформації Міністерства оборони України:
«У зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця прапорщика Какуріна С.В. під час штурму 13-го фотограмметричного центру Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України (м. Сімферополь) нападниками, які були одягнені у військову форму військовослужбовців ЗС Російської Федерації, задля захисту і збереження життя українських військовослужбовців, згідно із рішенням виконуючого обов’язки Верховного Головнокомандувача ЗС України та виконуючого обов’язки Міністра оборони України, на підставі наказу начальника Генерального штабу — Головнокомандувача ЗС України, військовим частинам ЗС України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосування зброї.

Довідково. Сьогодні, 18 березня 2014 року, під час штурму 13-го фотограмметричного центру у Сімферополі, прямим влученням в область серця було вбито прапорщика Какуріна С.В., який перебував на спостережній вежі автопарку частини. Крім того, пострілами в область шиї та руки було поранено капітана Федуна В.А. Ще один український військовослужбовець отримав важкі травми ніг та голови від ударів кийками, арматурою та іншими предметами.

Нападники були одягнені у військову форму військовослужбовців Збройних Сил Російської Федерації без знаків розрізнення та озброєні автоматичною зброєю і снайперською гвинтівкою.

Командира частини полковника Андрія Андрюшина, якого під час переговорів було захоплено, утримують в окремому приміщенні та силою примушують перейти на бік кримського народу».

Як Еспресо.TV, прем'єр-мiнiстр України Арсеній Яценюк заявив, що конфлікт з РФ перейшов з політичної у військову стадію. Детальніше про події в Сімферополі читайте .
 

igorlev

Active Member
это путин гонит из Крыма , уже сотни беженцев есть , скоро добавятся десятки тысяч наших военнослужащих с семьями - которых я так понимаю собираются депортировать .
так же и сотни желающих прописаться в Крыму. инфа непосредственно от сотрудников пасп стола
 
Зверху