Окупація Криму.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
як показує практика незалежность в 91 року не відбулать. то була якась фантомія незалежності..
незалежність ми оце тільки зараз починаємо здобувати.
Саме так. Все тільки починається.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
скорее всего я могу ошибатся и не учитывать еще каких то факторов, но возможно сделать Крым временной спорной территорией и было целью. т.к. гос-ва со спорной территорией не желательны для ЕС и НАТО, то если Украина будет вступать в эти союзы, то от Крыма придеться отказаться добровольно.
Може й так. Але, коли керівництво Росії себе так неадекватно поводить, тому ж НАТО набагато вигідніше тримати свої війська і ПРО якомога ближче до її кордонів. А ще краще кількома стінами ПРО відгородитись. Тому тут вже питання може стати так, що ми НАТО настільки зацікавимо, що деякі питання вони "спростять".
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Мне интересно, ну я понимаю там крымчаны, они кроме торговли в палатках о экономике ничего не слыхали, но к примеру хозяива аграрного сектора ЖОПОЙ думали? Они логистику смотрели, КУДА им придется везти теперь свои пЭрсыкы, и доедут ли они вообще? Краснодар их не пустит на свои рынки. Дятлы. Уже пошли полным ходом в Думе спичи Крым оставить на самообеспечении до полного перехода. Это не я придумал. А ничего что в крым каждый год вкидывались 10 лярдов грн? На проституках ЮБК будут выравнивать дифицит? Кадыров обещал денег дать?! А он знает сколько людей в Крыму живут и в сколько раз это больше его чечни? ИДИОТЫ
Спокійно :)
Те, що там на "ідеологічно чистому форумі" пишуть скоріше показник інформативної війни.
По факту маємо те, що референдум був 100% сфальсифікований, починаючи від його організації незаконною владою і під прицілами автоматів, і закінчуючи монопольним освітленням його з позитивного боку російськими журналістами.
Щоб не так сумно було, ось на такі відгуки про події натрапив ( в одному дописі від 5-го березня на форумі бачив ):

Добавлено: 5.03.2014 16:20
Что ж, война, так война.
Получил от друга из Севы краткое описание минувшего дня

Войска - это война. Братские или не братские, но иностранные войска - это война. Сегодня я долго спорил с людьми, что повязали на себя две ленточки: триколорный "бесик" (это сокр. от Белый, Синий, Красный - А.Ш.) и черно-оранжевую. Я спрашивал людей, кого защищают военные у Совета министров? "Они нас защищают!"
- Тогда почему вы вокруг них, а не они вокруг вас? Кто кого защищает?
- Они ради нашей безопасности здесь!
- Вы понимаете, что если начнут стрелять - это будет война?
- Да, поэтому они нас защищают!
- Они "защищают" не вас, они защищают Совет министров, новых чиновников, новые золотые унитазы защищают. Солдатики думают о себе, чиновники думают о себе, но вы то почему думаете о тех, кто живет за ваш счёт?!
- Главное, что это - не бендеровцы. А вы провокатор!
Вот и весь разговор. Они не боятся войны. Они её видели только по телевизору...

Один день из жизни «восставшего» Севастополя

Как ни хотелось Москве столкнуть лбами русских, крымских татар и украинцев на полуострове, их агитпроп в стиле Геббельса не удался. Не сдавшиеся украинские части в Крыму, вертеп с подсадными «ущемленными русскоговорящими утками», пьяная «самооборона» и испуг крымчан на реально пошатнувшееся спокойствие региона вследствие понаехавших москалей – это короткое резюме потешного блицкрига.

На остановке, беседуют молодые женщины, одна с ребенком в коляске:
- И зачем этот дурацкий референдум, все равно же в составе Украины будем?
- Им нужны полномочия, но, по-моему, им нужны бабки и чтобы их никто не трогал из Киева..

***
Парень другому:
- Нам же пообещали российские зарплаты, если перейдем на сторону России. По две тысячи долларов..
- Ага. А, если кинут? Потом здесь предателем объявят..

***
Мать одного наркомана: - Они сегодня опять на дежурство в самооборону. Надо ему на дорогу дать.. 100 гривень..
- А, что, разве им не платят?
- Говорит – нет..
Между тем, по всему Севастополю стоят палатки по сбору средств «для народной самообороны». Куда идут деньги, стоящие в палатках парни ответить мне не смогли. Поджучил их: - Неужто на Расее-матушке нефть закончилась?
Смеются.
В одном из так называемых «отрядов» знаю троих. Первый – заводила, дважды судим, даже гусей воровал у собственного дяди. В армию, естественно, его не взяли. Второй – насильник, петух. Третий сидит плотно на дозе. В общем, ДНД ватникового периода.

***
Маршрутка. Водителя знаю визуально. Лет 8 назад на бардачке стоял только один российский триколор. Последние три года рядом с Аква-фреш соседствовал уже сине-желтый флажок. Сейчас остался один украинский. Российский таинственно исчез.

***
Под горадминистрацией не людно – человек 25. Практически все пенсионеры и человек пять из наливайки. Стоят и чего-то ждут. Недалеко стоит ментовский «форд» (странно, что не «Лада-Калина» или «Ока»), в котором мирно спит парочка стражей порядка.
На остановке два деда (подозреваю, что соратники Ильича), собираются пойти поддержать «наших». Второй обламывается и решает ехать домой на троллейбусе (кстати, бесплатно по украинской льготе). Второй, с костылем все же поплелся к администрации.. Вдруг что-то обломится.

***
Пересекнулся с двумя знакомыми. Один держит на Северной два частных пансионата, второй занимается перевозкой в сезон овощей и фруктов с Херсонщины и Мелитополя. Оба матюгаются, понимают, что сезон почти сорван. Одна надежда, цитирую: «на западенцев, которые не смотрят российские новости и приедут к нам отдыхать». Второй говорит: - Впервые в жизни переключился с российских каналов на украинские! Потому, что не считаю себя идиотом! (парень, кстати, приехал сюда в отрочестве вместе с родителями с российского Орла).

***
В электричке из Бахчисарая скубутся две бабули. Одна второй нарекает, что та надоумила ее давеча скупить пару мешков круп. В них завелись букашки, а продуктового голода до сих пор не наблюдается. Вторая признала провал бизнес-плана, ибо впопыхах забыла (не расслышал сколько) упаковок спичек на веранде. А в Севе нынче влажно, вот спички и отсырели. Резюмируют: - Говорят уже с Керчи войска выводят.. Наверное, американцев испугались..

***
Дед Лёня (заядлый коммунист) проклинает Януковича. У него башню рвет, что Путин ввел войска по просьбе, цитирую «долбо&ба зека».
И такое мнение повальное. Многие говорят – нас предал Янукович, теперь и Путин сдал.

***
В эти дни, особенно ночи, жарко было в украинских воинских частях. Титушки и переодетые россияне одолевали, запугивали, подкупали, брали на измор.

Горжусь, что в той части, из которой сегодня прогнали российскую военщину был и мой младший брат. Четвертые сутки практически не выходит из части. Казарменное положение. В ночь ультиматума (до 5 утра), на его участке перерубили кабель, пришлось сидеть без света, окружили кострами, бряцали оружием, но в рубку нагрянуть не решились.. Они вдвоем с сослуживцем выстояли.. Сегодня к ним пришли жители Любимовки и предложили помощь: - В случае опасности звоните, мы придем и грудью будем защищать от этих бандитов-самозванцев.
 

rfvgy

Ukrainian
якщо буде отримувати від сильнішого.
бо якщо до ботана підійде неадекватний гопник і потребує мобільний то все ж таки краще віддати, бо з пробитою головою уже ніколи мобільник не знадобиться.
так що все дуже складно.

так само як банюкович беркутом прикривався і думав що він тепер царь і бог, так само і путлер атомною прикривається і думає що він бог і що він ніколи не подохне.
і коли тільки в києві беркутню стали стріляти то вся ота беркутня порозбігалась, і зрозумів бандюкович що він не бог а лайно.
так само і з путлером треба, якщо він тільки атомну зброю розуміє то треба озброюватись атомною.
я б зараз все відклав би, а закупив би атомні ракети малого радіусу, як ізраїль зробив, все ж таки хоч щось. бо зараз як армію не реанімуй і скільки туди не вливай а реально протистояти путлеру всеоднок не зможемо.
Були приклади : Фіни проти СРСР 1939 , Грузія проти еРеФії 2008 , В"єтнам проти Китаю 1979 ... різниця у ресурсах людських , матеріальних в рази , але ж вистояли !!
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Щось в мене вже таке враження, що Крим не до Росії "приєданають" а до Чечні
Кадиров привітав кримчан "із поверненням до Росії"
17 БЕРЕЗНЯ 2014 01:59
Президент Чечні Рамазан Кадиров привітав прем'єр-міністра Криму Сергія Аксьонова з успішним проведенням референдуму

Про це він написав у своєму , пише .

На думку Кадирова, референдум пройшов без порушень, а участь у ньому взяли "більше половини кримчан".

"У мене тільки-но відбулася телефонна розмова з головою Криму Сергієм Аксьоновим. Я гаряче вітав його особисто і всіх жителів півострова з отриманням своєї історичної Батьківщини, з поверненням до Росії", - написав Кадиров.

Президент Чечні обговорив з прем'єром Криму економічне співробітництво, в тому числі інвестиції у важливі для регіону проекти.

"Поінформував про намір наших бізнесменів, включаючи Руслана Байсарова, надати допомогу Криму шляхом інвестування важливих для регіону проектів!", - сказав Кадиров.

Нагадаємо, 16 березня в Криму пройшов референдум щодо статусу республiки. За даними обробки близько 75% протоколiв, на загальнокримському референдумі за приєднання до Росії проголосували 95,7% виборців.

Втiм США, європейські країни, офіційний ЄС, міжнародні інституції, ОБСЄ та інші міжнародні організації, чинна влада України не визнають його законним та легітимним.
Президент Чечні обговорив з прем'єром Криму економічне співробітництво, в тому числі інвестиції у важливі для регіону проекти.
"Поінформував про намір наших бізнесменів, включаючи Руслана Байсарова, надати допомогу Криму шляхом інвестування важливих для регіону проектів!", - сказав Кадиров.


Якось так.... "шляхом інвестування важливих для регіону проектів"... і наших людей, які будуть все це контролювати.
Тепер за долю "ущемльоних" російськомовних у Криму можна бути спокійними, чічі точно їх захистять.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

17 БЕРЕЗНЯ 2014 02:10
Президент США Барак Обама у розмові з президентом Росiї Володимиром Путіним підкреслив, що кризу в Україні можна вирішити дипломатичним шляхом, якщо Росія припинить "вторгнення“

Про це повiдомляє з посиланням на повідомлення Білого дому.

Обама зазначив, що Росія здійснила дії в порушення суверенітету і територіальної цілісності України, і що за погодженням з європейськими партнерами США готові ввести додаткові санкції щодо Росії.

Президент США підкреслив, що залишається чіткий дипломатичний шлях для вирішення цієї кризи з урахуванням інтересів і Росії, і народу України.

Він також заявив, що США і союзники "ніколи" не визнають підсумки референдуму, що відбувся в Криму.

Нагадаємо, 16 березня в Криму пройшов референдум щодо статусу республiки. За даними обробки близько 75% протоколiв, на загальнокримському референдумі за приєднання до Росії проголосували 95,7% виборців.

Втiм США, європейські країни, офіційний ЄС, міжнародні інституції, ОБСЄ та інші міжнародні організації, чинна влада України не визнають законним та легітимним.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

17 БЕРЕЗНЯ 2014 02:38
Рада Євросоюзу має намiр підтвердити відданість розвитку відносин з Росією, але попереджає, що якщо Москва і далі вдаватиметься до агресії щодо України, то Європа вживе заходів

Про це йдеться в проекті висновків Ради ЄС, який буде винесено на обговорення 17 березня, пише .

"Рада закликає Російську Федерацію не вдаватися до кроків з анексії Криму в порушення міжнародного права", - йдеться в документi.

"Існують можливості уникнути розкручування негативної спіралі. ЄС готовий до конструктивного діалогу з усіма сторонами", - сказано в проекті висновків.

ЄС також має намір констатувати, що "як і раніше прихильний цілям, що складається в розвитку відносин між ЄС і Росією, які засновані на взаємному інтересі і повазі міжнародного права". У цьому зв'язку ЄС може заявити, що "будь-які подальші кроки РФ дестабілізувати ситуацію в Україні можуть призвести до додатковим і далекосяжних наслідків для широкого діапазону економічних відносин між ЄС та його державами-членами з одного боку, та РФ, з іншого боку". "Євросоюз закликає Росію повернутися до розвитку стратегічного партнерства з ЄС замість дипломатичної та економічної самоізоляції", - йдеться в документi.

Крім того, Рада Євросоюзу має намір висловитися щодо існування "нагальну необхідність у міжнародному присутності на місцях на всій території України, в тому числі в Криму". Зокрема, Рада підтримує швидке розгортання спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

ЄС також планує заявити, що не визнає референдум в Криму, "який явне порушує українську Конституцію", а також має намір констатувати, що взяла до відома проект висновку Венеціанської комісії щодо цього "референдуму".

Крім того, в проекті документа сказано, що були відзначені "явні ознаки нарощування російської військової присутності в Криму, а також відмова у доступі до півострову представників ООН і ОБСЄ та місії на запрошення уряду України". "ЄС засуджує такий подальший негативний розвиток подій, який є явним порушенням суверенітету України та її територіальної цілісності", - говориться у проектi висновкiв.

Нагадаємо, 17 березня міністри закордонних справ країн Євросоюзу планують зустріться, щоб визначити щодо санкцій проти Російської Федерації за її дії в Криму.

17 БЕРЕЗНЯ 2014 04:00
Санкції, які Євросоюз може ввести проти Росії, будуть мати негативнi наслiдки для самих європейців

Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю CNN, передає iнформацiйна агенцiя .

"У нас є сумніви щодо застосування санкцій (щодо Росії), оскільки Росія, ймовірно, відреагує, і в результаті постраждаємо ми всі", - сказав Сікорський, відповідаючи на питання журналіста, яким чином Євросоюз буде реагувати на ситуацію.

Водночас він уточнив, що якщо Росія не змінить своєї позиції щодо ситуації в Криму, то у Європейської ради "не залишиться вибору".

Нагадаємо, 17 березня міністри закордонних справ країн Євросоюзу планують зустріться, щоб визначити щодо санкцій проти Російської Федерації за її дії в Криму.

Згiдно проекту висновків Ради ЄС, Євросоюз має намiр підтвердити відданість розвитку відносин з Росією, але попереджає, що якщо Москва і далі вдаватиметься до агресії щодо України, то Європа вживе заходів.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

17 БЕРЕЗНЯ 2014 03:01
Питання щодо статусу Криму можна вирішити в Гаазі

Про це в інтерв'ю заявив федеральний суддя США Богдан Футей, передає .

За його словами, референдум в Криму є нелегiтимним, оскiльки порушує ряд статей Конституцiї України. Також Футей зазначив, що кримська конституцiя пiдпорядковується Основному закону України.

"Якби у Криму була можливість проголосувати за status quo, чи щоб він був винятково автономною державою, тоді можна було би не мати з ними дипломатичного зв'язку. Але оскільки проголосували за приєднання до Росії, то виникає питання: не визнавати Росію? Не визнавати Крим як частину Росії? Я думаю, що остаточне рішення треба буде прийняти Міжнародному суду в Гаазі", – сказав Футей.

Федеральний суддя США додав, що для відповідного розгляду знадобиться також і дозвіл Росії.

"Думаю, що цей конфлікт буде існувати роками і не буде розв'язаний скоро", – вважає Футей.
 

Skel

42
Это и есть определённая степень твоего личного эгоизма (ведь считая так ты подсознательно говоришь себе что ты ЛУЧШЕ и СИЛЬНЕЕ! и никакое горе в твоей жизни не заставит тебя скатиться и запить так как эти "презренные"), у всех у нас это есть в той или иной мере.
Но представь есть люди, которые за мизерную зарплату или "практически за спасибо" счастливо с утра до вечера только тем и занимаются, что вытаскивают алкашей с того света и стараются превратить их в людей похожих на людей, а не на животное. Это возможно для каждого. Это лишь вопрос веры в себя как светлую душу и желания становиться лучше чем ты есть сейчас.
От тюрьмы и сумы не зарекаются, если я и скачусь до такого, это будут мои личные проблемы.
 

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
повна маячня.
а навіщо Україні бути нейтральною і єкономічно незалежною від інших?
Ураїна ж не північна корея?
це що виходить що ми повинні відмежуватись від здобутків світової науки, техніки, культури, товарів? і жити як живуть в північній кореї де чин из ин нещодавно розстреляв людей на стадіоні лише за те що вони в себе дома дивились американські голівудські фільми.
то ж навіщо бути єкономічно незалежними?
в Україні наприклад є зерно, але нама бананів, а в еквадорі навпаки є банани але нема зерна, то хіба погано везти нам банани, а їм зерно?
Вы абсолютно правы. Полная независимость как изоляция это утопия, практически не выполнимая в современных условиях.
Таким образом мы должны понять, что наживая себе врага по восточной границе с РФ под лозунгами "москаляку на гіляку" и "путлер капут" мы тем самым ограничиваем свою страну в большой части экономического, научного и культурного развития.
 
Останнє редагування:
Зверху