Окупація Криму.

rfvgy

Ukrainian
тобто він завтра захоче твою дружину і якщо ти йому не віддаси то він пригрозиться атомною ракетою.
ну це звісно в нормальну поведінку ніяк не вписується, і такі заяви показують що треба нормальним країнам треба оюбєднуватись проти безумців таких як путлер, кін чем ин, ассад.
якби там не було, а ядерну зброю нам треба негайно повертати, нас і в нато швидше візьмуть. а без ядерної і нато не візьме і росія загнобить.
Поведінка рашки - не адекватна , поза всякою логікою .
Якась відповідь заходу буде . Але й Україні щось потрібно робити - владі , міліції , військам , СБУ
 

STOP-KAZAP

Active Member
Поведінка рашки - не адекватна , поза всякою логікою .
Якась відповідь заходу буде . Але й Україні щось потрібно робити - владі , міліції , військам , СБУ
зараз всю увагу треба приділяти внутрішнім ворогам і сепаратистам.
а крим то вже історія, і треба за ту історію не триматись а то і все втратимо. якщо зараз недопустимо втручання росії зі сходу то згодом крим повернемо, тут головне Україну зберегти.
бо без голови в нозі толку мало.
звичано іммітацію оборони криму треба робити але не таку щоб давала повід росії на військові дії.
росія тільки й чекає коли вбють її солдата.
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
зараз всю увагу треба приділяти внутрішнім ворогам і сепаратистам.
а крим то вже історія, і треба за ту історію не триматись а то і все втратимо. якщо зараз недопустимо втручання росії зі сходу то згодом крим повернемо, тут головне Україну зберегти.
бо без голови в нозі толку мало.
росія тільки й чекає коли вбють її солдата.
Історичний приклад такий - чим раніше агресор отримає в рило , тим меньше буде втрат як людських так і територіальних .
В Криму розподіл сил не на нашу користь ... та й несподіваний удар у спину , у мене особисто немає відповіді як потрібно було б діяти .
 

STOP-KAZAP

Active Member
Історичний приклад такий - чим раніше агресор отримає в рило , тим меньше буде втрат як людських так і територіальних .
якщо буде отримувати від сильнішого.
бо якщо до ботана підійде неадекватний гопник і потребує мобільний то все ж таки краще віддати, бо з пробитою головою уже ніколи мобільник не знадобиться.
так що все дуже складно.

так само як банюкович беркутом прикривався і думав що він тепер царь і бог, так само і путлер атомною прикривається і думає що він бог і що він ніколи не подохне.
і коли тільки в києві беркутню стали стріляти то вся ота беркутня порозбігалась, і зрозумів бандюкович що він не бог а лайно.
так само і з путлером треба, якщо він тільки атомну зброю розуміє то треба озброюватись атомною.
я б зараз все відклав би, а закупив би атомні ракети малого радіусу, як ізраїль зробив, все ж таки хоч щось. бо зараз як армію не реанімуй і скільки туди не вливай а реально протистояти путлеру всеоднок не зможемо.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
такой что те кто называют его незаконным только лялякать и способны, а те кто его проводят делают что им нужно тихонько и нинакого внимания не обращают и никто им не мешает. Крым станет русским а вы и дальше будете кудкудахтать: "это наша территория", "это было незаконно", "блюзнирство"...
1) Невизнання цього референдуму означає, що Крим буде "сірою" зоною, я яку ніхто не буде їздити. Це означає, що, якщо наприклад ви там зникнете, шукати вас ніхто не буде. Бажаєте - їдьте, але на свій страх і ризик.
2) Що там можна зробити? Почати стріляти - розв'яжеться стрілянина по всім кордонам. Важко сказати, скільки тисяч людей загине від куль, від снарядів.
3) Росії там або постійно доведеться такий контингент військ тримати, або, коли все заспокоїться, найбільш активних "аксьоновців" почнуть відстрілювати.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
а может, ну их нафиг? вливать деньги в регион, который этого не хочет?
Кларочка, звідки цитата? Не бентежить гуглтранслейт
Дивлячись наше Українське ЗМІ навіюється твердження, що референдум в Криму зфальшовано зарані і кримське словянське населення, татари його ігнорували. Але всеб було так, якби я особисто в кримчан не цікавився телефоном (друзі, знайомі)! Вже до обід на дільницях побувало більше виборців ніж за всі останні вибори! Всі татари, що цивілізовано живуть в містах йшли голосувати, неходили тільки ті, що живуть в степах! Близько 20 -00 весь Крим вийшов святкувати на вулиці. Люди щиро із сльозами радіють, що нарешті захистилися від хаосу озброєних націоналістів на материку!
"зарані"...


16 БЕРЕЗНЯ 2014 18:49
На сьогоднішньому псевдореферендумі у Криму не голосувало 99 % кримських татар а загальна явка не перебільшує 30%

Про це заявив екс-глава Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, передає .

«Ось наприклад я спілкувався із товаришами у Бахчисараї. Так мені сказали, що там максимум проголосували 30% людей. Хоча офіційно оголошують про 64% явки. У Білогорському районі - там також у межах 30%. Тому, як і хто голосує на цьому «референдумі», певно що не має ніякого значення. Оскільки офіційно показують ту цифру, яку потрібно», - сказав Джемілєв.

Він також зазначив, що справа не лише у кримських татарах та їхньому бойкоті «референдуму».

«Справа у загальній явці населення. Представники Меджлісу побували на багатьох виборчих дільницях у Криму і кажуть, що явка населення в межах 30%. Можливо десь у містах, де більше російськомовного населення, таких як Керч, явка і становить до 50%. Проте це сумнівно. Адже навіть тоді, коли відбуваються вибори до місцевих органів влади і спалахують пристрасті, то й тоді явка на вибори десь у межах 52%», - зазначив політик.

Окрім цього він зазначив, що загальна явка населення по Криму, а тим більше у районах, де мешкає багато кримських татар, не може становити 70% «Коли бойкот референдуму, оголошений кримстькими татарами, - це понад третина населення, то казати про явку у 70% - це вже смішно. Але прогнозувати щось на завтра - дуже важко. Поки що ситуація досить напружена», - резюмував Джемілєв.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Вы не правы, в Бахчисарайском районе где наибольший процент крымских татар среди избирателей этого района (около 20%) явка после обеда была около 60 процентов. Это значит, что не пошли на голосование лишь часть идейно настроенных татар, которые приняли сторону Меджлиса. Довольно большая часть татар всё же пошла на голосование.
Звідки інформація?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
ГРОЗНЫЙ, 16 марта /Корр. ИТАР-ТАСС Магомед Байсаров/. Бизнесмен Руслан Байсаров собирается инвестировать в некоторые крымские курорты. Об этом на одной из своих официальных страниц в социальных сетях сообщил глава Чечни Рамзан Кадыров.
"Байсаров принял решение заняться оздоровлением нескольких курортов, модернизацией их до уровня мировых стандартов. Это позволит увеличить поток туристов в Крым и будет способствовать росту доходов в бюджет Крыма", - отметил Рамзан Кадыров.
Ну, звісно, це ж логічний розвиток подій буде. Крим віддадуть під контроль чічів, як і решту Черноморських приморських земель. Вони ж не бЕндерівці, за мову не будуть утискать ;)
 

lordъ

jerk it out
1) Невизнання цього референдуму означає, що Крим буде "сірою" зоною, я яку ніхто не буде їздити.
скорее всего я могу ошибатся и не учитывать еще каких то факторов, но возможно сделать Крым временной спорной территорией и было целью. т.к. гос-ва со спорной территорией не желательны для ЕС и НАТО, то если Украина будет вступать в эти союзы, то от Крыма придеться отказаться добровольно.
 

21h

Вернулся
Мне интересно, ну я понимаю там крымчаны, они кроме торговли в палатках о экономике ничего не слыхали, но к примеру хозяива аграрного сектора ЖОПОЙ думали? Они логистику смотрели, КУДА им придется везти теперь свои пЭрсыкы, и доедут ли они вообще? Краснодар их не пустит на свои рынки. Дятлы. Уже пошли полным ходом в Думе спичи Крым оставить на самообеспечении до полного перехода. Это не я придумал. А ничего что в крым каждый год вкидывались 10 лярдов грн? На проституках ЮБК будут выравнивать дифицит? Кадыров обещал денег дать?! А он знает сколько людей в Крыму живут и в сколько раз это больше его чечни? ИДИОТЫ
 
Зверху