Російська інтервенція в україну. березень 2014.

Koks_777

Плавали! Знаем!
Крым - ЖДИ


You must be registered for see images
Повеселило конечно.
А что Крым жди?
Я так понял казаки у себя там в Рашке не особо "тявкают", даже в самых сложных ситуациях )).
Я вообще эту шайку не особо понимаю - понаряжаются как клоуны, "махновцы" какие-то, шашки понацепляют, и радуются, что мол "Вот какой я казак!".
Толку от них никакого.
Напоминает детей которые в детстве в войнушку не наигрались.
 

21h

Вернулся
да кизякИ они, а не козаки. Дырки для горцев. Приехали ж в Крым непонятно кого от кого спасать. Орденов на пузе - как кольчуга. И все китайские )
 

rfvgy

Ukrainian
Повеселило конечно.
А что Крым жди?
Я так понял казаки у себя там в Рашке не особо "тявкают", даже в самых сложных ситуациях )).
Я вообще эту шайку не особо понимаю - понаряжаются как клоуны, "махновцы" какие-то, шашки понацепляют, и радуются, что мол "Вот какой я казак!".
Толку от них никакого.
Напоминает детей которые в детстве в войнушку не наигрались.
расейскиє казачкі - деморалізовані недобитки . Був у них шанс об"єнатись з Україною 100 тому - вони його втратили , тепер мають .
Спочатку їм дісталось від троцького . Потім репресії Сталіна . У ВВв підтримали німців та служили у вермахті - поїхали на шахти у Кемерово .
А тепер чічі ( яких вже більше міліона ) їх матимуть як забажають....
 

21h

Вернулся
не матимуть, а МАЮТЬ, можна у російському аусвайсі вносити 3-тю графу -"казачок-пєтушок". Як то кажуть одним махом - і казачков легалізують, и перед гєйропою віздзвітують
 

Life-ua

+ плюс - минус
На бюллетенях для референдума в Крыму уже пропечатаны галочки. ФОТО
В Сети появилось фото, где видно, что на бюллетенях для голосования на референдуме уже стоят отметки.
Об этом пишет издание , передает .

Ранее политтехнолог Тарас Березовец заявил, что результаты референдума уже заранее прописаны в Кремле. «Данные этого референдума определены заранее, они написаны в Кремле. Цифра, которую я знаю от своих российских источников, будет 70-80%, а явка будет около 60%. То есть, пойдут люди на референдум или нет - от этого ничего не зависит», - заявил он.

You must be registered for see images
 

rfvgy

Ukrainian
Російські війська продовжують прибувати на територию Автономної Республіки Крим та під українські кордони. В мережі Інтернет з’являються все нові матеріали про переміщення російської бойової техніки....

А починалося все дуже просто: вночі 27 лютого невідомі люди зі зброєю захопили будівлю Верховної Ради АР Крим. Проте, там відбулася позачергова сесія кримського парламенту. Депутатів не випускали в будівлі, а також попередньо відібрали всі засоби зв’язку.

На тому засіданні була прийнята постанова про проведення всекримського референдуму стосовно зміни статусу и розширення повноважень Криму. Законопроект нібито підтримали більше 60 депутатів. Крім того, було ухвалене рішення про недовіру кримській Раді міністрів та припинення повноважень. За це віддали свої голоси 55 депутатів. Правомірність прийнятих рішень викликає безліч сумнівів, оскільки ні одного працівника секретаріату в залі засідань парламенту не було під час голосування. Таким чином, перевірити, чи були фізично присутні депутати в залі, чи просто використовувалися їх електронні картки, неможливо.

Тоді ж було прийнято ухвалено дату проведення референдуму – 30 березня. Крім того, від посади прем’єр-міністра відсторонили А.Могильова і призначили на його місце проросійського депутата кримського парламенту, лідера «Руського единства» С.Аксьонова.

Самопроголошений очільник кримського уряду 1 березня звернувся до російського глави держави В.Путіна допомогти забезпечити мир та спокій на території Криму. В свою чергу, Путін звернувся до Ради Федерації з проханням дозволити використання російських військ на українській території. Такий дозвіл було отримано (як на мене, подібне рішення доволі дивне і суперечить не тільки моральним нормам і логіці, але й міжнародному законодавству: скажіть будь ласка, яке право має який би то не був комітет чи Рада Росії давати дозвіл використовувати війська в Україні?).

Звісно, після цього українська армія була приведена у стан бойової готовності, а Міністерство закордонних справ України звернулося до НАТО з проханням сприяти захисту територіальної цілісності України.

А потім знову в полу зору з’явився В.Янукович, який досі вважає себе легітимним президентом України (хоча утік з країни і переховується від українських правоохоронних органів) і письмово попросив російського президента застосувати війська з метою відновлення законності в Україні (тільки за одну цю заяву він не має ніякого права бути не тільки президентом, але просто українцем).

А 6 березня кримська Рада ухвалила нову постанову, згідно з якою референдум було перенесено на 16 березня. Тим часом Росія продовжила вводити свої війська на територію Криму і блокувати українські військові частини. Станом на сьогодні російськими військовими заблоковано більшість українських об’єктів, зокрема, частини прикордонної служби у Євпаторії, Сімферополі та Керчі, загони морської охорони, аеропорти. Крім морально-психологічного тиску на українських військових, «зелені чоловічки» (як їх охрестили журналісти) шантажують та погрожують їхнім родинам та намагаються підкупити. Незважаючи ні на що, українські вояки не збираються порушувати присягу.

На кордонах з Україною станом на сьогодні зосереджено близько 220 тисяч російських військовослужбовців, 400 гелікоптерів, біля 1800 танків. Про це заявив виконуючий обов’язки Міністра оборони Ігор Тенюх. Підтвердженням його слів слугує велика кількість матеріалів у ЗМІ. Найголовніше, що маневри з переміщення армійської важкої артилерії росіяни навіть не приховують.

Голова Ради національної безпеки та оборони А.Парубій подає приблизно такі ж дані стосовно переміщення російських військ і техніки. Так, за його словами, біля українських кордонів розміщено близько 80 тисяч російських військовослужбовців, 180 бойових БТР, 270 танків, 380 артилерійських систем, 140 бойових літаків і 90 вертольотів, 18 реактивних систем залпового вогню, а також 19 кораблів та катерів. А.Парубій підкреслив, що Росія не відкликала свої війська, як обіцяла, а навпаки, продовжує стягувати їх. Все це, за словами політика, являє загрозу вторгнення на українську територію зі східного, північного та південного напрямків, а також з боку

Придністров’я. Російські війська знаходяться на відстані кількох годин до Києва.

В свою чергу, наголосив Парубій, українські війська приведені у стан повної бойової готовності і проводять планові військові навчання. Саме тому частина їх передислокована до місць проведення цих навчань. Таким чином, все продумано до дрібниць, і війська знаходяться саме там, де вони найбільш оперативно і швидко зможуть відбити вірогідні атаки.

Крім того, як заявив політик, розпочалася часткова мобілізація, яка проводиться на базі усіх військкоматів. Наразі до мобілізаційних пунктів звернулося більше 50 тисяч добровольців, які виявили готовність захищати державну територіальну цілісність. План мобілізації передбачає відбір 20 тисяч добровольців. Крім них, до лав знов створеної Національної Гвардії будуть залучені і члени Самооборони Майдану. Навчання нового підрозділу буде проводитись на базі полігонів внутрішніх військ.

Також Парубій зазначив, що в перші дні ескалації конфлікту Росія намагалася провести низку операцій по захопленню українських територій. В планах Росії був не тільки Крим, а й східні регіони України. Тому наразі найбільш нестабільними з точки зору загрози сепаратизму є Херсон, Харків, Донецьк та Луганськ.

Голова РНБО заявив також про існування плану оперативного вирішення конфлікту в Криму, так званого «плану Б», який буде реалізовано негайно, як тільки ситуація на півострові загостриться. Даний план розписаний до найдрібніших деталей. В ньому мова йде не лише про евакуацію населення. Проте деталей А.Парубій не розголошував.

Між тим, російські війська продовжують окупацію не тільки кримських територій. 12 березня в Херсонській області була затримана група російських військових диверсантів, які проводили розвідку ситуації в Україні, а також збирали відомості про стан українських збройних сил та їх чисельність.

Також у рамках захисту українських кордонів ведуться операції «Режим», «Кордон» та «Рубіж». Станом на сьогоднішній день на кордоні з Росією затримано близько 4 тисяч осіб, з яких 30 взагалі заборонено в’їзд на українську територію.

Ситуація в Криму зокрема, та в Україні загалом не залишилася поза увагою міжнародного співтовариства. Більшість європейських країн різко засуджують Путіна та його нездорове прагнення до захоплення. Проте, міжнародні експерти говорять про те, що російські військові, які вже вторглися до Криму, можуть вдертися і в Східну Україну. Зокрема, директор американського ЦРУ Джон Бреннан заявив про те, що наразі тільки Путін точно знає, що російські війська будуть робити далі, оскільки вже давно прийняв остаточне рішення.

Про те, що Путін вже давно задумав подібну операцію, говорить і його колишній радник А.Іларіонов. За його словами, Путіну потрібен не тільки Крим, а вся Україна в якості сухопутного коридора з Криму в Придністров’я.

А вітчизняні аналітики впевнені, що офіційне вторгнення російських військ на територію материкової України розпочнеться 17-18 березня зі східного і південного напрямків, після проведення кримського референдуму. І саме тоді буде реалізовано «план Б», про який говорив Парубій. Крім того, експерти впевнені в тому, що Росія готова до будь-якого варіанту розвитку подій, про що свідчать її війська на українських кордонах. В такій ситуації і внутрішні війська, і СБУ Україні повинні розпочати діяти, і починати потрібно з закриття кордонів.

Як події будуть розвиватися далі, покаже найближчий час. В будь-якому разі дуже хочеться сподіватися, що війни не буде, і що всі божевільні плани Путіна так і залишаться планами.

Автор: Оксана Трончук
You must be registered for see images
 

valmi09

Active Member
Департацией крымских татар занимались войска НКВД. Т.е. ВВ. В то время, рядовой состав этих войск комплектовался исключительно солдатами, призванными из среднеазиатских республик. Это были киргизы, узбеки, туркмены, казахи. Учите историю. А если не в состоянии, то не учите. Но и не пишите всякую хрень.
Очень интересная информация. Дай ссылку. Взамен
 

Whisper

Well-Known Member
Російські війська продовжують прибувати на територию Автономної Республіки Крим та під українські кордони. В мережі Інтернет з’являються все нові матеріали про переміщення російської бойової техніки....

You must be registered for see images
А может искренне ответить на братскую помощь российских байцоф ?! Организовать письмецо с просьбой помочь защитить какой-нибудь Украинский культурный центр в Маскве от происков радикальных рассийских спецслужб , затем Рада нас благословит не остаться в стороне от украиноговорящих в братской стране ( дочери Матери городов русских ) и дальше чисто по-братски на танках с воздушными шариками делаем бросок по направлениям Брянск-Белгород-Волгоград-Ростов ! )
 

rfvgy

Ukrainian
А может искренне ответить на братскую помощь российских байцоф ?! Организовать письмецо с просьбой помочь защитить какой-нибудь Украинский культурный центр в Маскве от происков радикальных рассийских спецслужб , затем Рада нас благословит не остаться в стороне от украиноговорящих в братской стране ( дочери Матери городов русских ) и дальше чисто по-братски на танках с воздушными шариками делаем бросок по направлениям Брянск-Белгород-Волгоград-Ростов ! )
Десь тут (на форумі) була Вам відповідь . В масквабаді пов"язали бригаду Українських остарбайтерів :) , бендєравскіх терарістав ;)
 
Зверху