А я думав, це у мене одного пІдозри, що дІма крот.Хто дасть відповідь , чому гавно Корчинський спливло в Києві тільки коли ситуація змінилась ? Щось у ФСБешному плані пішло не так ? Треба включати план (б)
дааа..Именно Милошевич виноват в войне в Югославии. Ладно те двое. А где тогда Кадафи и Саддам?You must be registered for see images attach
Там де й Мілошевічдааа..Именно Милошевич виноват в войне в Югославии. Ладно те двое. А где тогда Кадафи и Саддам?
+100500Я Вам раджу знайти й почитати книжку Корчинського ,, Війна в натовпі,, 1999 р . Те що штейн цитує на форумі , є цитати з тієї книжки ... або ж інтерпритовані думки .
На мою думку пан Корчинський - КГБшний сексот . Який успішно співпрацює з СБУ та ФСБ !
Дії ,,Блятсва-Братства,, що відбувались з самого початку протистоянь в Києві більш схожі на дії попа Гапона у 1905 р .
Що до Криму , якщо залучити туди ,,братчиків ,, а не перемовників від влади - матимемо постійно нестабільний (для України) регіон . Та можливість рашці збільшити в законний ( у будь якій міжнародній організації) спосіб свою присутність ,бази , кількість військ тощо.
Ну типо того. Когда нибудь и последний в списке будет там же.Там де й Мілошевіч
Рашка уже всё забрала. Сейчас доберёт что осталось. Но вы не переживайте, вы продолжайте переговоры, это ведь так важно...Що до Криму , якщо залучити туди ,,братчиків ,, а не перемовників від влади - матимемо постійно нестабільний (для України) регіон . Та можливість рашці збільшити в законний ( у будь якій міжнародній організації) спосіб свою присутність ,бази , кількість військ тощо.
Когда Корчинский говорил, что мы должны держать фронт на Кавказе, чтобы не иметь фронта в Крыму - все говорили что он "провокатор". Сегодня на Кавказе тишина. Сегодня российские войска в Крыму. Завтра у Украины не будет Крыма. Так что продолжайте и дальше песни о "провокаторах".Так войну развязат много ума не надо!!!Можно и без вашего "братства"ливера надырявить.После войны ваше "братство"коим хер..м маятся будет,новую войну мутить???
Я Путлеру вірю - рашки зараз в криму НЕМА ,Рашка уже всё забрала. Сейчас доберёт что осталось. Но вы не переживайте, вы продолжайте переговоры, это ведь так важно...
ФСБ на нашій території проводила й проводить різні дії ( викрадання людей , отруєння політиків ( своїх і наших ) . Але ЧОМУСЬ не чіпають братчиків які з ними воювали у чечні , чи не дивно ???Когда Корчинский говорил, что мы должны держать фронт на Кавказе, чтобы не иметь фронта в Крыму - все говорили что он "провокатор". Сегодня на Кавказе тишина. Сегодня российские войска в Крыму. Завтра у Украины не будет Крыма. Так что продолжайте и дальше песни о "провокаторах".