Розслідування причин смертей на майдані.

Dreadnought

Well-Known Member
Владимир Путин: "Янукович не приказывал стрелять по людям. Я ему говорил так не делать, а он все равно сделал!".

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Нам предоставляют неполные видео но опять же почему "Беркут" гонится за другими людьми пробегая мимо других? Если бить так бить всех подряд а тут мы видим избирательное избиение. Почему? Не потому ли что прав Рогов если вы внимательно смотрели видео которое я вам давала...
Я це відео дивився набагато раніше і без навіючого свої думки голосу за кадром. Причин не бити когось, а за когось наздоганяти, і з особливою жорстокістю лупцювати, може бути багато. У тому числі і такі, що серед присутніх такі могли бути і сексоти і свої "тітушки". А може просто не всі беркутівці однаково моральні виродки і в когось ще залишились якесь розуміння, що так робити не можна. До речі, Беркут з Західних регіонів покаявся і багато чого розповів. І їх в "горячі точки" не кидали, бо не були впевнені в їх "лояльності" режиму. А от кримський з особливим задоволенням виконував такі накази. Мабуть через це вони зараз і повтікали до Росії, або приєднались до охоронців самопроголошеної влади Криму.
Какие причины? Майдан уже расходился! Ну подождал бы Янукович пару дней люди бы сами рассосались...
Ну, одна з причин - під впливом Путіна і собі спробувати потренуватись у силовому розгоні.
Друга - або полякати людей, і тоді, якщо все це пройде без великого галасу, далі буде простіше так робити. Або, якщо люді почнуть обурюватись викликати невеличкі заворушення і прийняти відповідні закони по боротьбі з такими заворушеннями. До виборів жеж треба вже готуватись, а там знову каруселі, потім протести. Щоб далі накалити притистояння якраз і Корчинський став в пригоді. По-підбурювали гарячі голови, ті кинулись у пастку до адміністрації Президента. Коли провокатори пішли, найактивніших і найнебезпечніших переловили. На цьому б по плану все мало б і скінчитись. Гадаю план А був приблизно такий.
А им то что до горячей точки в Украине? Ну а насчет ядерной войны вы конечно загнули. Не эти же самые господа из США приезжали разоружать Украину от ядерных боеголовок и они прекрасно знают что ядерного оружия в Украине нет да и с обычным оружием трудновато...
А ті самі пани, які розоружали, ще й підписали Бухарестський меморандум, згідно якого вони, і РФ теж, гарантували недоторканість українських кордонів і захист у разі агресії. У тому числі і такої, яка зараз проводить РФ у Криму. А цю агресію до Криму не так вже і важко було передбачити. Навіщо їм було таке провокувати?
Громадянська війна у такий великій країні, як Україна, не може не хвилювати всі сусідні країни. У нас купа технологічних підприємств, в тому числі і АЕС. А під час війни все може статись. І аварію у разі чого, навіть так як у Чорнобилі, не вдасться ліквідувати, бо війна буде навкруги.
Так посмотрите независимые источники. Откройте Ютуб и посмотрите про цветные революции. Или в Ютубе тоже рука Москвы?
І що? Я ж написав. Всі повстання у будь які часи відбувались приблизно за одним й тим самим сценарієм. Як Ленін визначив: "верхи не могут, нізи не хотят". Взагалі як ще інакше повстання проти влади мають проходити? Декабристи й ті, можна сказати майдан у свій час влаштували. Мирний. Але коли їх переловили, далі справа не пішла. Бо це Росія.
Я живу в Киеве и видела я многое. В том числе как мирные демонстранты избивают очень немирных демонстрантов акции "За чистый Киев" Ну а насчет бандеровцев не будем смешить ОУН-УПА это не бандеровцы? А неонацисты из болельщиков так называемые "Ультрас"? Ах да... Я ж все забываю что парни в террорках с цепями и коктелями молотова это мирные демонстранты...
Марина, мова йде про конкретну ситуацію, що там було під час акції "За чистый Киев", я чесно кажучи не в курсі. Але відео, що робили мирні антімайданівці я бачив. Хто такі бандеровці? Що дозволяє вам казати, що переважна кількість, чи хоча б хтось, там ( на Майдані ) неонацист? Там що, когось за національною ознакою переслідували, чи може за мову? У Нацизма є своє визначення. У націоналізма своє. Не треба плутати. Лозунг "Україна понад усе", чи "Слава героям", це ознака нацизму? Чи бажання будувати Україну як державу, в який українська мова і культура будуть вільно розвиватись і поважатись всіма громадянами країни? Це нацизм? Нацизм, це коли кажуть що "телячий украинский язык". Нацизм, це коли людей, які боролись за незалежність моєї країни називають злочинцями, через те, що вони боролись з окупацією України. Праві вони в тому випадку були, чи ні, то вже інше питання. Але вони боролись за незалежність цієї країни.
Вышел конечно за пределы. Однозначно.... Так и чего его отстранять от власти если он сам бежал и так сказать сам отстранился... Тут вариантов как бы ноль...
Ну, так він тому і втік, що злякався. І не трійки, який Ви відповідальність за щось приписуєте, а Майдану. Простого сотника, який від Майдану дав йому час до 10 години ранку на те, щоб скласти повноваження і піти під суд.
А відсторонили то вже формальність, яка необхідна була. Щоб зберегти керованість у країні, а не перетворитись у те, чого мріяв Путін досягнути - деморалізованість і відсутність центральної влади.
У меня нет сведений о том что русские военные причинили кому то хоть какой то ущерб... У вас есть?
Причетність до встановлення маріонеткового режиму якогось уголовника, захоплення адмінбудівль, військовіх частин, стратегічних об'єктів, блокування кордону з АРК, блокування роботи прикордонників... Це так, дрібниці, від яких ніякої шкоди. Так?
Меня никто лично не притеснял ибо это немного трудно но я знаю лично человека который во Львове заговорил на русском и почему-то приехал с переломанными ребрами... Пьян наверное был... Упал..
Я був у Львові, Ужгороді, Дрогобичі, Калуші. Розмовляв російською. Жодних проблем. Скільки я знаю людей, які на Західну Україну їздили і розмовляли російською, жодних проблем, тільки приємні відчуття, ніби у іншу, більш цивілізовану, країну потрапляєш. Що ми робимо не так? Може треба вийти і когось обізвати фашистом, чи якось висловитись з приводу того, що Бандера був фашистом? Чи просто напитись і буянити почати?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
видно в кого стреляют? вооружены ли те, по кому стреляет беркут?
Якщо мова про те, що відбувалось наприкінці січня, то на відео стрільба ведеться через огорожу.
You must be registered for see medias
Сніг. Дерева. Місце дій написано як вул. Грушевського. У напрямку стрільби майданівці. В бік Беркуту летять флаери і петарди. Можливо коктелі Молотова, але це під питанням. Стрілянини по Беркуту не зареєстровано - вони пересуваються у повний ріст, практично не ховаючись. І беззупинно стріляють.
В результаті купа поранених і один загиблий: "У протистоянні на Грушевського о 6.00 22 січня від вогнепального поранення внаслідок влучення чотирьох куль помер мітингувальник". Пізніше загиблого ідентифікували, як Сергія Нігояна.
Ну і, якщо нема доказів, що майданівці на той час масово використовували зброю, то кількість знайдених пізніше використаних гільз може належати тільки бійцям Беркуту:

Тут можна посперечатись хіба що з приводу кількості, але не з факту використання Беркутом "неуставних" набоїв.

І взагалі, поки відео шукав, подивився на сторінку в На цей час там вже більшість "подвигів" Беркуту розписані і більш докладно, ніж я тут написав. Та і різних доказів більше.

От ще з тієї строніки цікавинка вже до подій у лютому:
План «Бумеранг» і «Хвиля» доповідався вищому політичному керівництву країни і вводився в дію з його схвалення. «…» Допомогу в підготовці спецоперацій МВС та надавав колишній перший заступник , котрий проживав у готелі «Київ» (його проживання й харчування оплачувала СБУ). Українська влада задіяла фахівця з Росії, оскільки наш очільник СБУ виявився льотчиком, а міністр МВС — ОБХСС-ником
Допомогу в підготовці спецоперацій МВС та надавав колишній перший заступник , котрий проживав у готелі «Київ»

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
МИД Эстонии подтвердил подлинность разговора, при чем здесь Россия??? Ход расследование событий тех дней нынешней властью почему-то умалчивается...Это подозрительно...Пашинский нервно смотался с винтовкой...Вдвойне подозрительно.... А в чем собственно сенсация, я уже об этом писал, еще при "старой" власти??? Факты...Факты... Кстати, "Корреспондент" - ресурс, что всегда поддерживал Евромайдан и то, что даже они публикуют эту информацию добавляет поводов подумать... Просто признайтесь себе, КОСТа, что ваш мозг просто не хочет воспринимать иную, кроме "официальной" информации, чтобы вдруг не осознать горькую правду о том, как всех обманули и что те люди, которых вы "боготоворили", могут оказаться циничными подлецами и убийцами...
Firefly, я відповів на перші 2 рази, коли це . В 4-й раз те ж саме відповідати? Шукайте .

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

6 БЕРЕЗНЯ 2014 00:06
20 лютого снайпери стріляли в протестувальників на вул. Інститутській з будівлі Національного банку

Про це в ефірі «5 каналу» заявив в.о. генерального прокурора Олег Махніцький, передає з посиланням на .

«Вже можна сказати, що з Національного банку дійсно здійснювалися постріли снайперською рушницею – там виявлено відповідні сліди, гільзи від снайперської рушниці, елементи снайперської рушниці, є прострілені отвори, які співпадають з отворами на деревах внизу на Інститутській з місцем розташування куль. Тобто ця версія вже досліджена і дійсно підтверджується», -сказав він.

Махніцький додав, що по інших об’єктах, з яких, за попередньою версією, розстрілювали протестувальників, проводяться «дослідження, огляди і експертизи».

Щодо всіх учасників тих подій, які на сьогодні вже відомі, слідчими органами прокуратури винесено підозри і дано доручення на їх розшук, повідомив в.о. генпрокурора.

Відповідаючи на запитання щодо участі третьої сторони в розстрілі мирних громадян на вул. Інститутській, Махніцький зазначив, що ця версія також перевіряється слідством.

«На цей час я не можу надати будь-яку інформацію в інтересах забезпечення об’єктивного розслідування по справі», - зауважив він.

artem20

Well-Known Member
Сніг. Дерева. Місце дій написано як вул. Грушевського. У напрямку стрільби майданівці. В бік Беркуту летять флаери і петарди. Можливо коктелі Молотова, але це під питанням. Стрілянини по Беркуту не зареєстровано - вони пересуваються у повний ріст, практично не ховаючись. І беззупинно стріляють.
В результаті купа поранених і один загиблий: "У протистоянні на Грушевського о 6.00 22 січня від вогнепального поранення внаслідок влучення чотирьох куль помер мітингувальник". Пізніше загиблого ідентифікували, як Сергія Нігояна.
ну а чем стреляют? Мож травматическими пулями. Стреляли б боевыми то жертв было бы оч много. Такшо точно утверждать нельзя.
Ну і, якщо нема доказів, що майданівці на той час масово використовували зброю, то кількість знайдених пізніше використаних гільз може належати тільки бійцям Беркуту:

Тут можна посперечатись хіба що з приводу кількості, але не з факту використання Беркутом "неуставних" набоїв..
ну, впринципе, гильзы там мог оставить кто угодно?

igorlev

Active Member
You must be registered for see images

объясни - если оператор в т1, снайпер правее в т2, то почему митингующие закрываются щитами от пуль слева?
снайпер работал слева от оператора, это видно на видео, а не справа как ты тут намалевал.

Dreadnought

Well-Known Member
Cнайпер был в гостинице Украина, который стрелял практически сзади по протестующим и на 41 минутном видео это видно. Но как уже установило следствие основной огонь велся по версии генеральной прокуратуры со здания Национального банка Украины, это объясняет, что в некоторых случаях снайпера убивали людей через щит. В такой ситуации люди не могли понять вообще кто и откуда стреляет, потому как они "закрывались" щитами ничего не доказывает и не опровергает. Следствие скоро даст более четкий ответ.

Когда протестующие откатились назад и спрятались за холмиком от фронтального огня со стороны НБУ, по рассказам очевидцев они были расстреляны в спину (4 человека).

Но главное почему московский журналист заранее оказался в столь выгодной позиции для съемки, ничего не боялся и знал, что будет снимать трупы. Свое отношение к экстремистам он не скрывал. Находясь в той незащищенной от снайперов позиции он должен был быть уверен, что по нему стрелять не будут.

Останнє редагування:

artem20

Well-Known Member
Но главное почему московский журналист заранее оказался в столь выгодной позиции для съемки, ничего не боялся и знал, что будет снимать трупы. Свое отношение к экстремистам он не скрывал. Находясь в той незащищенной от снайперов позиции он должен был быть уверен, что по нему стрелять не будут.
Ты видео хоть смотрел? Вначале кусок то вставка. на 9.05 он говорит что вон смотри 3 чела лежит полюбом трупы, но один вроди шевелицца, потом грит шо 3 трупа точно есть, если не больше. А на 10.33 уже про ацыка и шо ему нужно показывать трупы.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Це лише припущення. А може він вірив в те, що він Обраний і його куля не зачепить?
Розбирали вже відео. У щиті, коли за ним во людині влучили, кульові отвори з зовнішнього боку. Та й взагалі що той щит за захист, коли кулі наскрізь стовби і дерева пробивали?

Зверху