Добре. Марина, скажіть, що саме з наведеного у тих довгих відео "факти"?Ну факты я вам изложила как видят их другие и как вижу их я. Про финансирование демократии в Украине Викторией Нуланд написано довольно много и даже есть видео - можете поискать и ознакомиться в Интернет... (Можно конечно сказать что это видеомонтаж но я так не думаю) Вот вы не пробовали посчитать во сколько обходится Майдан в материальном плане? А максимальный сбор на Майдан был всего-лишь полмиллиона гривен... Так вот возникает вопрос- на какие деньги стоит Майдан? Да и насчет листовок далеко не все так просто... События на Майдане развивались по тому же сценарию как и в других странах. Братва на бульдозере, листовки, снайперы, мирные демонстранты с напалмом и цепями... Может у меня синдром дежа вю? Я бы вам очень рекомендовала посмотреть видео с революций в Сирии, Египте, Тунисе, Югославии... Количество совпадений превышает все допустимые пределы чтобы быть просто совпадениями...
P.S. Вы кстати несколькими постами раньше писали что я вас хочу обидеть - это не так. Обижать людей тем более из-за политических мировоззрений - не в моих правилах. Один думает так другой иначе так что теперь? Если бы мы все одинаковыми были - было бы скучно ))
Як на мене факти виглядають так:
1. Збирались підписувати угоду з ЕС.
2. Янукович з'їздив до Москви і раптом, напередодні самого підписання відмовився.
3. Люді вийшли з протестом. Мирно вийшли.
4. Коли вже зібрались розходитись, іх, без якихось вагомих причин відлупцював Беркут.
Давайте поки що на цьому зупинимось.
У Януковича були можливості цей розгін влаштувати. І причини були, я їх навів.
Порівняно з цім, можливості опозиції і причини, за яких би вони це стали б влаштовувати, виглядають якось не переконливо.
Щодо Нуланд. Я не буду заперечувати, що певна зацікавленість у США і ЕС є. Але щось не схоже, щоб вони були дуже зацікавлені, щоб у центрі Европи утворилась "горяча точка". Це ж з 100% вірогідністю, щонайменше на них на всіх негативно вплине. А у гіршому випадку взагалі може до ядерної війни призвести. Не бачу сопоставимої з ризиком вигоди. З меншими витратами і без зайвих ризиків, вони набагато більшого можуть досягнути.
Щодо схожості. Якщо дивитись на вказані повстання через "призму" російської пропаганди, то так. Все буде майже 1:1. Але ж це робота пропаганди все так і висвітлювати, щоб було таке враження. А чим повстання в Петрограді 1905 гору відрізняється, чи французька революція 1848 року? Та взагалі будь яке повстання? Лише відсутністю сучасних засобів зв'язку і всім, що з цім пов'язано. У тому числі і супроводженням всього цього інформаційною пропагандою.
Ви вірите російській пропаганді, і спираєтесь на неї. Ви були в Києві.
Згідно того, що кажуть з Москви, там самі лише бандерівці і фашисти на майдані були. Ви, особисто їх бачили?
Ви в цій країні живете, можете підтвердити, що Янукович наостанок вже зовсім за всякі межі вийшов, і його цілком заслужено від влади відсторонили?
Ви, як тут деякі, будете повторювати за Путіним, що в Криму під виглядом "самооборони" зараз господарюють російські військові?
Вас особисто через використання російської мови часто "утискали", Вам особисто потрібне військове втручання російських військових, щоб позбавитись цих утисків?
Ще є питання, але дочекаюсь відповідь на ці...