Life-ua
+ плюс - минус
Путтлеру нужно крови , что тут неясно !!!You must be registered for see links
Путтлеру нужно крови , что тут неясно !!!You must be registered for see links
"Очевидний плюс залучення жителів України полягає в тому , що на Далекому Сході з'являться люди без мовного, ментального і культурного бар'єрів" , - пояснив міністр. "Ущемльонним" вже і місце у "дружній братній родині" приготували.3 БЕРЕЗНЯ 2014 13:31
З такою ініціативою виступив міністр розвитку Далекого Сходу Олександр Галушка
За його словами, Далекий Схід має розвиватися випереджаючими темпами при масштабному залученні інвестицій. Але одним із стримуючих факторів є нестача трудових ресурсів . "У міністерстві в ході експертних обговорень такі варіанти розглядалися ще задовго до подій, які зараз відбуваються в Україні" , - сказав Галушка. Про це повідомляєYou must be registered for see links.
Міністр пояснив, на яких фактах грунтується позиція відомства. Він зазначив, що "поки ВВП на душу населення на Україні не досяг навіть радянського рівня і треба відштовхуватися немає від локальних гострих подій, а виходити з довгострокових стійких тенденцій щодо України".
"Очевидний плюс залучення жителів України полягає в тому , що на Далекому Сході з'являться люди без мовного, ментального і культурного бар'єрів" , - пояснив міністр.
Також за даними ФМС Росії, начебто, "за останні два тижні лютого за наданням притулку звернулося близько 143 тис. осіб".
Мовляв, зараз найбільша міграційна активність спостерігається в прикордонних з Україною регіонах - Бєлгородської, Ростовської, Брянської областях і Краснодарському краї.
Так, в лютому 2014 міграційні потоки з України до Ростовської області зросли на 53 %, в Курську - на 71%.
Затрудняюсь. Я с этими назначениями одних и увольнениями других уже запутался. такое впечатление, что как только кого то назначают из киева он сразу переходит на Ссорону Аксенова, потом его сразу снимают из Киева, тут ещё и Янукович кого назначил командующим Генштабом - бардак короче.мда.....хтось може прокоментувати?
You must be registered for see medias
Я читал что российские миротворци взяли в заложники его семью в Севастополе , надавили на чувака - вот он и предал . В любом случае он предатель , позорище , таких всегда не любилиЗатрудняюсь. Я с этими назначениями одних и увольнениями других уже запутался. такое впечатление, что как только кого то назначают из киева он сразу переходит на Ссорону Аксенова, потом его сразу снимают из Киева, тут ещё и Янукович кого назначил командующим Генштабом - бардак короче.
Не буду вдаваться в подробности, просто мне как тому карлику в анекдоте лучше видно, у нас вдоль границы Сумской области со стороны РФ тоже стоят танки и мотострелковые подразделения.You must be registered for see links
На мою думку, це поки що несерйозно, лише провокації. Але крок за кроком....
Я бы не был так однозначен.Я читал что российские миротворци взяли в заложники его семью в Севастополе , надавили на чувака - вот он и предал . В любом случае он предатель , позорище , таких всегда не любили
100%.Когда у крымчан накроется одним местом летний сезон, вот тогда они и поймут что такое автономия.
Хотя там и так уже всё побережье Россия скупила.
Скоро Крым почувствует "дружескую" руку России...
Сколько там дней стояли? после жтого непонятно почему курс бакса вверх полез, ведь баксы миллион в день в Киев завозили.Один день содержания "миллионного" майдана обходился в один миллион долларов. Кто оплатил? "Небайдужи Кыяны"?
Я бы рекомендовал Вам ознакомится со всем, что обсуждалось в этой ветке форума.Було б непогано, щоб уряд пояснив українському народу - ми у стані війни чи у стані капітуляції?
Якщо у стані війни, то де оборона з нашого боку, я вже не кажу за контрнаступ?
Якщо в стані капітуляції, то нехай відкривають збройні склади для трудящих і емігрують до Брюселю.
А ми вже якось самі потроху обиратимемо собі мішені, без воплів від нардепів про недопустимість "провокацій".