токо уже наверное познонадо договор разрывать про базирование чф рф в крыму через международный суд
Gerber и IgorlevХто знає, в нас є хтось, хто буде займатись організацією зустрічі?
01.03.2014 | 17:01
Колона пройшла через Чонгарський півострів і рухається територією Запорізької області.
You must be registered for see images
REUTERS
Колона російських військових рухається територією Запорізької області, пишеYou must be registered for see linksіз посиланням на власні джерела.
Так, джерела видання повідомляють, що колона російських військових пройшла через Чонгарський півострів і рухається територією Запорізької області
Джерело додає, що вище політичне керівництво у Києві знає про цей факт, але не вживає жодних заходів.
01.03.2014 | 17:22
Рада Федерації РФ дозволила Путіну почати війну з Україною: рішення прийняли одноголосно.
You must be registered for see images
Путіну дозволили почати війну з Україною / REUTERS
Рада Федерації РФ дозволила Путіну почати війну з Україною: рішення прийняли одноголосно.
Деталі будуть пізніше.
Як раніше повідомляв УНІАН, президент Росії Володимир ПутінYou must be registered for see linksпро використання Збройних сил РФ на території України до нормалізації суспільно-політичної ситуації в цій країні.
Я знаю . Мери , керівники міліції та директори заводів з хлібом сіллю будуть зустрічати окупантів .Хто знає, в нас є хтось, хто буде займатись організацією зустрічі?
есть из чего?Давайте а я вас бесплатно стрелять научу