"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

21h

Вернулся
Тобто москальський інтервент. Називай вже все своїми іменами. Доречі, тобі не сумно, що наприклад, ти тут по завданню сидиш та міссіоніруєш на РФію, а Москву із стольго града перетворюють у Масквабад?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: "Мови" та "языки".

От тут и успокойтесь, дайте нам говорить по своему, а сами можете мовкать и дальше.

Ведь тут шум пустой - мы уже долго на русском обсуждаем необходимость мовы...
Vic_51, назвіть хоча б ім'я того негідника, який забороняє вам розмовляти на вашій рідній російській мові.
Суть проблеми в чому?
Те, що вам українська не потрібна, ту все зрозуміло. Ну, так то вам. Чому українці в Україні через вас повинні відмовлятись від української мови? Я ось цього не зрозумію ніяк.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: "Мови" та "языки".

PS А ведь они не успокоятся, причём на русском. И долго будут звиздеть про культур-мулультур по отношению к оппоненту.
Да мы вас и на мове поймём, пробуйте грамотно на ней высказаться, а мы будем,с вашей помощью, совершенствовать свои познания.
О, це вже цікаво. Тут в сусідній темі не так давно один дуже культурний "культурнічав" знатно. Підтвердив свою "ісконность" і те, що "в Расєє матом нє ругаютссо, в Расєє матом разгаварівают". Шкода, що той пост витерли.
А тепер він говорить про культуру і про грамотність.
Поправді, нахабство - друг щастя.
А "языгать" это что?
Єнто то жє, что і мовкать, токма на вєлікомъ і могучєм руССком єзьігє (а нє на нєсущєствующєм жьідо-бандєровсокмъ нарєчіі), яко завєщалъ вєлікій Путєнъ!

Останнє редагування:

Vic_51

Миссионер
ти тут по завданню сидиш та міссіоніруєш на РФію
Не, я за братьев славян во всм мире!

Москву із стольго града перетворюють у Масквабад
А Лондон и Париж как переименуют?

Суть проблеми в чому?
Дутая проблема, не более того.

Чому українці в Україні через вас повинні відмовлятись від української мови? Я ось цього не зрозумію нія
Разве я призывал украинцев отказаться от мовы? Бросьте ёрничать! Я не хочу чтобы чиновники мне навязывали свои коньюктурные требования, не более того.

токма на вєлікомъ і могучєм руССком єзьігє
Процесс пошёл, поработайте немного над грамматикой и вообще славненько будет!

21h

Вернулся
Не, я за братьев славян во всм мире!
Ага, а Гітлер в свій час вирішив людство вдосконалити.:lol: Про брехню москалів ще Шевченко писав (творами якого тебе лупцювали по голові), нічого не змінилося з того часу.

А Лондон и Париж как переименуют?
Це розвідник до моєї совісті апелює? То я його засмучу - моя совість закінчується кордоном моєї країни, розвідник забув що я націоналіст? :lol:

Так що, ми дочекаємося "каммєнта" по Масквабаду, чи "развєдчік умолчіт"? :lol:

Vic_51

Миссионер
ще Шевченко писав
Причём бОльшая часть его твочества на русском...

творами якого тебе лупцювали по голові
Детский сад!

Це розвідник до моєї совісті апелює?
Простенький вопросик вроде, чего зря юлить?

То я його засмучу - моя совість закінчується кордоном моєї країни,
Путин перестал приходить ночами?!

Так що, ми дочекаємося "каммєнта" по Масквабаду
Да тебе пан Stein недавно ответил. А в свете предстоящих событий, тебе как ограничивающему совесть границами твоей страны, пора продумать мусульманское мультикультурье по квотам.

21h

Вернулся
Причём бОльшая часть его твочества на русском...
Патамушта тупиииєєєє (с) Задорнов.

З дитячого садка? нелюди якісь.

Простенький вопросик вроде, чего зря юлить?
Я на відміну від професійних "бакланів" , "стрєлки" з Масквабада на ЛандОн не переводжу, та і в цьому випадку заявляю одну відому усім річ (окрім дибілів звісно) З купою розвинутих країн ЕС у нас односторонній візовий режим, і арабам (чи туркам) наприклад з Берліну до нас потрапити - то треба просто поїхати. ДЕ ВОНИ? ДЕ ЦЯ ЗАГРОЗА? Ви, міссіонаністи страхаєте нас минулим часом! Вже давно ті самі гоміки з Європ та усього світу мають вільний доступ до нашої територіх, та чомусь їх тут не має. МОже тому що на них всім похєр, і нема попиту? Їй Богу - москалі це клоуни при народженні. Мабуть ногами у перед народжуються.

Путин перестал приходить ночами?!
А має? Ви ж його онанізмом відволікаєте? :lol:

Да тебе пан Stein недавно ответил. А в свете предстоящих событий, тебе как ограничивающему совесть границами твоей страны, пора продумать мусульманское мультикультурье по квотам.
Ми дочекаємся коли развєдка почне за свій гнілой базар відповідати, а не наводити "стрєлкі"?:lol:
Повторюю питання: чи не бентежить развєдчіка, що поки він тут за(по)сланий місіонанізмом займатися, Москва перетворюється в Масквабад. Фотофакти навести?

Vic_51

Миссионер
ДЕ ВОНИ? ДЕ ЦЯ ЗАГРОЗА?
Чукча писатель (с)
Речь шла о жаждущих статуса беженца, теперь их (в случае подписания договора) начнут сюда завозить.

за свій гнілой базар відповідати
А ты уполномочен к ответу притянуть?

Фотофакти навести?
Претворения? Давай.

Зверху