Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Герои УПА
(продовження)
А ще, чому ти і тобі подібні ніколи не згадують ось про такі факти:
1) Мали досвід 1918 року, коли Німеччина підтримала незалежність української Держави.
2) Україна була розділена між 4-ма державами, яких цей розподіл цілком влаштовував. Тож союзника слід було шукати серед держав, які були незадоволені ситуацією що склалася в Європі на той час (наслідками Версальської угоди), які могли змінити це становище. Такою була лише Німеччина. Про це вже тут писалося не раз.
Я ж тобі надав конкретні фотографії спецгруп НКВД, що діяли під виглядом УПА. Радянська пропаганда мала і такі повокації на озброєнні. УПА співпрацювала з німцями? Дивно, а послухати німців, то УПА є породженням більшовизму. Докази? Будь ласка:
Маєш бажання перевірити ці німецькі листівки на оригінальність, перевір і
Далі буде...
(продовження)
Молодець, знайшов цікаву фразу. Ось лише не сказав, що цей документ був написаний 30 червня 1941 року. Але чомусь мовчиш про те, що сталося далі.“Українська держава буде тісно взаємодіяти з націонал-соціа-лістичною Великою Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера створює новий лад в Європі і світі... Українська армія... буде боротися далі разом з союзницькою німецькою армією за... новий лад у цілому світі ...
А ще, чому ти і тобі подібні ніколи не згадують ось про такі факти:
Ась?You must be registered for see links
Невже? Чомусь національні формування в складі Вермахту та СС вони не винищували, поліцію, набрану із місцевих, вони не винищували, та сама РОА та інші російські частини репресій не зазнали, а ось "зрадники" з ОУН нищилися? Чи не скажеш чому? Якась вибіркова нелюбов до зрадників, не знаходиш?немцы как и остальные предателей всегда держали за скот.
Давай прибережи свої власні збоченні уподобання для оффтопу. Коновалець контактував з німецькою розвідкою ще до того, як до влади прийшли нацисти. Чому шукали підтримки у німців? Дуже просто:Ну да, конечно, а то что встали раком, то то не интересно.
1) Мали досвід 1918 року, коли Німеччина підтримала незалежність української Держави.
2) Україна була розділена між 4-ма державами, яких цей розподіл цілком влаштовував. Тож союзника слід було шукати серед держав, які були незадоволені ситуацією що склалася в Європі на той час (наслідками Версальської угоди), які могли змінити це становище. Такою була лише Німеччина. Про це вже тут писалося не раз.
Крім цитат вирваних з контексту та якоїсь "липової" довідки наче СБУ я там нічого не побачив. Передано 20 крісів і кулеметні стрічки? :lol: Ти ж стверджував, що УПА отримала від німців 300 000 (!) кулеметів і 1 500 000 рушниць! :lol: Джаггере, та цією зброєю можна озброїти тричі (!) нинішню армію України. Ось саме лінк на ці цифри я хочу побачити.Смотри цитаты выше как они не сотрудничали после начала войны.
Я ж тобі надав конкретні фотографії спецгруп НКВД, що діяли під виглядом УПА. Радянська пропаганда мала і такі повокації на озброєнні. УПА співпрацювала з німцями? Дивно, а послухати німців, то УПА є породженням більшовизму. Докази? Будь ласка:
You must be registered for see images
Маєш бажання перевірити ці німецькі листівки на оригінальність, перевір і
You must be registered for see links
одразу. Далі буде...