Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:

Семья спать не дает?
Тріпло, де мої слова про те, що в мене немає сім'ї?
Ну уж точно не априори восхваляв.
Не варто розпинатися. Я вже зрозумів, що "посвящать" по "джаггеровськи" означає "возводіть хулу і поріцанія". Хто б сумнівався. :lol:
Хотя для укропоцреотов даже строки "«Вышел один и сказал куренному — Я комсомолец, стреляй!»" звучат как "«Вышел один и сказал комиссару — Я гайдамака, стреляй!»"
Про цей вірш не знаю. Але від ваших комуняцьких цезорів і ідеологів можна було очікувати всіляких викривлень. Ти згадав Сосюру? Чудово. У вірші "Сад" слово "брати" було замінено на "кати", від чого зміст вірша радикально змінився. Або взяти Тичину. Вірш " ". В школі розказували, що він присвячений червоноармійцю. Але ж червоноармійці ніколи не кричали "Слава!", то було характерне для військ України. Аналогічно його ж таки вірш " ". Так само говорили, що то про комуністичний загін, який йде воювати. Ось лише чомусь замовчували, що для більшовиків "отаман" було явище чужим, звання "отаман" було характерне для військ УНР (верховний отаман Петлюра), а пізніше для загонів повсталих селян, що виступали проти більшовиків.
Та то как про мат, мол не мат, а так.
Ти ніяк не заспокоїшся що словник дає інше значення, діаметрально протилежне твоєму. Не переймайся, джаггере. Словники вигадали для людей розумних, які усвідомлюють, що всього знати неможливо, але цього слід прагнути. Ось тому вони до словників постійно і звертаються, як до помічників. А тобі розум не загрожує. :mrgreen:
А как с падонками общатся? На понятном для них языке!
По-перше, "падонкі" або "падонагі" - російськомовна субкультура, однією з ознак якої є ігнорування норм і правил цієї самої російської мови. Тобто ти ідеально підходиш.
По-друге, норми і правила російської мови ти систематично порушуєш навіть коли відписуєш не мені, а своїм нечисельним ситуативним однодумцям. Тобто знову "промазав".
А по-третє, я тебе не зовсім розумію, тому часто прошу перевести з ідіотської (джаггеровської) мови на нормальну. Так що знову пролітаєш. :mrgreen:
О, це твій головний аргумент: "Сам дурак!" :lol:
Ну джагер в отличии от малдыра не опустился до анально-генитальных сюжетов.
Звичайно. Адже джаггер з його "полюціонірованієм на обриганиє вишиванкі і мокриє шаровари" є просто еталоном культури і вихованості. Та й його музична візитна картка "до-ре-мі-до-ре-до" справді підтверджує, що він " ". Ось лише ти з анальними сюжетами набрехав, містер поціновувач дупи Кріса Нормана зі своїм "шені тракі...". Чи не так, маймуна вірішвіла? :lol:
А твої геніталії на тому малюнку я заретушував, і коли тобі не повилазило, то ти не міг цього не побачити.
Сказал априори три киты и золотой голос украины
Ну так как там Норман? Долго ждать априори тры киты?
О, наша Елочка Людожерка вивчила нове слово. :lol: Джаггере, не переймайся. Ти хоч би з чим простішим впорався, "млодший" ти наш.

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відпов

Тріпло, де мої слова про те, що в мене немає сім'ї?
Опять спать семья мешает?:D
Не варто розпинатися.
Почему не варто? Тебя не переубедить? Ах, да а где ссылка на слова скорика где он поддержал оранжевую революцию, мистер трепло?
що для більшовиків "отаман" було явище чужим, звання "отаман" було характерне для військ УНР
На самом деле весьма часто встречалось звание атаман и в красных отрядах.
Але ж червоноармійці ніколи не кричали "Слава!"
Странно, выходит снайпер Вася Зайцев был из УПА, летчик Емельяненко тоже служил в штурмовой дивизии УПА. Как и тысячи политруков и солда. А мемориаллы Славы - уто засекреченые мемориаллы памяти УПА:D
По-перше, "падонкі" або "падонагі" - російськомовна субкультура,
Тебе виднее, ты ведь у нас БОЛЬШОЙ спец по всяким современным веяниям безкультурья.
О, це твій головний аргумент: "Сам дурак!"
Ну это обычная отмазка поцриота как ты. Часто от тебя такое слышу "мени можна, а запроданцая и т.д. низзззя!"
Ось тому вони до словників постійно і звертаються, як до помічників.
Еще раз ткни свою физио в словарь
«Х**» (инф.) — одно из основных слов русского мата
А теперь будь добр показать
що словник дає інше значення, діаметрально протилежне твоєму
Заодно и слова
+
+
А то я такой тупой шо не могу найти в словаре диаметрально противоположного, нематерного обьяснения этих слов.
Адже джаггер з його "полюціонірованієм на обриганиє вишиванкі і мокриє шаровари" є просто еталоном культури і вихованості.
Нет. Я такого не говорил, просто веду себя как ты, в надежде что тебе самому противно будет. Да видать никогда не дождусь.
Та й його музична візитна картка "до-ре-мі-до-ре-до" справді підтверджує
Судя по тому, как ты хвастался и Русланой и прочим калом типа Оксаны Быдлозир, о Скорыке ты узнал как раз от
"почти ведущий музыкальный критик"
:D
Ось лише ти з анальними сюжетами набрехав, містер поціновувач дупи Кріса Нормана
Линк в СТУДИЮ, мистер трипло, где я зеценил зад Нормана или вообще его заценил. Могу показать линк, где ты расказываеш как он тебе нравится. За что правда уже пол года не добьюсь. Видно мистер вумнык описать не могёт.
Чи не так, маймуна вірішвіла?
Нет не так, бозишвили!
А твої геніталії на тому малюнку я заретушував,
Та да! и матюк зарэтушованый нэ матюк, и малюной гениталий зарэтушованый не малюнок!:D
О, наша Елочка Людожерка вивчила нове слово.
А мы дождемся ссылко на авторитное мнение ВЕДУЩИХ мировых музыковедов на \"априори тры киты" от нашего великаго украийынця?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Опять спать семья мешает?
А до чого це тут? Ляп, аби не мовчки? Принаймні, не пишу в робочий час, як деякі "млодші недовчені і недомузикознавці".
Почему не варто? Тебя не переубедить? Ах, да а где ссылка на слова скорика где он поддержал оранжевую революцию, мистер трепло?
Коли ти почитаєш той пост, то побачиш, що я не стверджував, а припускав, що він був скоріше за все в числі її прихильників, виходячиз його походження, його творчості, і з того, що він є патріотом України. І все.
На самом деле весьма часто встречалось звание атаман и в красных отрядах.
Не бреши. Ось початай з цього приводу розмову Макаренка з його вихованцями.
Странно, выходит снайпер Вася Зайцев был из УПА, летчик Емельяненко тоже служил в штурмовой дивизии УПА. Как и тысячи политруков и солда. А мемориаллы Славы - уто засекреченые мемориаллы памяти УПА
Джаггере, не гальмуй. До чого тут меморіал слави? У вірші йдеться про вигук "Слава!" З ним піднімалися в атаку війська УНР або салютували перемогу, пізніше він був характерним для повстанських селянських загонів, а ще пізніше - для УПА. В КА піднімалися в атаку з вигуком "Ура".
Тебе виднее, ты ведь у нас БОЛЬШОЙ спец по всяким современным веяниям безкультурья.
Ні, не спец і не експерт. Але не треба бути експертом, щоби розгледіти в тобі класичний зразок "веяния безкультурья".:lol:
Ну это обычная отмазка поцриота как ты. Часто от тебя такое слышу "мени можна, а запроданцая и т.д. низзззя!"
Повертаємося ще раз:
Хто сказав? Правильно. Сам містер тракі.:lol:
Еще раз ткни свою физио в словарь А теперь будь добр показать Заодно и слова ++
А то я такой тупой шо не могу найти в словаре диаметрально противоположного, нематерного обьяснения этих слов.
Містєр тракі, розслабся. Про матюки ми вже з'ясували. Коли вірити тобі, то матюками була насичена навіть шкільна програма часів СССР. :lol:
А діаметрально протилежне до твого значення словник дає до слова (або як кажеш ти "термену" :lol:) "посвящать". По-твоєму - це ганьбити і засуджувати. Спочатку Скорик, за твоїми словами "посвящає" свій твір УПА, а потім виявляється в цьому творі він УПА гнівно засуджує. Браво! :lol:
Нет. Я такого не говорил, просто веду себя как ты, в надежде что тебе самому противно будет. Да видать никогда не дождусь.
Ти ніколи не згадував "обригані вишиванки", "мокрі шаровари", "мастурбаторів" та "полюціонаторів"? Джаггере, окстіся!
Линк в СТУДИЮ, мистер трипло, где я зеценил зад Нормана или вообще его заценил.
Окстіся, джаггере! Ти хочеш сказати, що не ти дупу Нормана згадував майже в кожному пості? Не давав його зад тобі спокою, ось ти і талдичив постійно про нього. Правда не зовсім "зацінював", а поводив себе як та лисиця з байки про . Ну не зглянеться на тебе чоловік твоєї мрії Норман, так це ж не привід на нього (і на його філейні частини) всяку гидоту казати. :lol:
Могу показать линк, где ты расказываеш как он тебе нравится.
Подобається він тобі, а я схвально відгукнувся про його творчість. А це, коли ти розумієш, зовсім різні речі. Краще самокритично дай лінк, як ти розказуєш про музикантів "маріїнської філармонії". Помилявся я, коли казав, що ти вивчив з музики лише "до-ре-мі-до-ре-до". Ти світу відкрив "маріїнську філармонію".
Нет не так, бозишвили!
О, бачу, що поцілив, бо зачепив тебе, містере тракішвілі.
Та да! и матюк зарэтушованый нэ матюк, и малюной гениталий зарэтушованый не малюнок!
А ти цього не знав? Подивись репортажі по ТВ, почитай літературу. В тесті заміняють зірочками, коли неможливо уникнути, в аудіо - накладають "пищалку", у відео - малюють чорні прямокутники або ретушують "цифрою". Ти питай, коли щось не зозуміло.

Останнє редагування:

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Оффтопики.

А до чого це тут? Ляп, аби не мовчки?
К стому что жена с детьми спать не дают:lol:
як деякі "млодші недовчені і недомузикознавці".
Ну молодщи не гнуди бзду а-ля тры киты свитовойы музыкы"
що я не стверджував, а припускав, що він був скоріше за все в числі її прихильників, виходячиз його походження, його творчості, і з того, що він є патріотом України.
Короче с пальца высосал делая невероятные фантастические выводы.:lol:
Не имею такой привычки в отличии от мистера трепло, балабола, петуха Малдера Фокса.
Ось початай з цього приводу розмову Макаренка з його вихованцями
Нет спасибо, много мемуаров прочитал. Кроме того ссылаться на поэзию которая пестрит "ляпами" вообще тупость. Сосюра написал стих, а не фундаментальное научно-историческое изыскание. Некоторые "поэты" а попросту тупые звиздуны как мистер трепло Малдыр Фокс пилотов истревителей описывают эдакими напряженными мумиями вцепившиеся в штурвал и впившиеся взглядом в припорную панель с прицелом. Или как на тебя похожая Латынина расказывала смотря как ты в гугл как "русские ученые смотрят на стрелки своих осцилографов".
Ні, не спец і не експерт.
Ну уж куда продвинутей меня.
Про матюки ми вже з'ясували.
Мистер трепло, значит ссылки на "словныкы" не будэ?Ай да мистер трепло!
Ти хочеш сказати, що не ти дупу Нормана згадував майже в кожному пості?
Ну а нарцисцизм Баскова я тоже? Я просто не вижу что в нормане крутого, а судя из того что ты и сам затрудняешся расказать чем он тебе нравится, наверна дейсвительно его толстая задница и гомосячьи писни:lol:
До чого тут меморіал слави? У вірші йдеться про вигук "Слава!"
Ну а почему не поэтический ляп? Да и в РККА много раз кричали слава, правда не в атаке, в атаке как правило просто орут, думаю бандеровцы небыли исключением, хотя это были супермены котри были фашиков в соотношении 1-50:lol:
Помилявся я, коли казав, що ти вивчив з музики лише "до-ре-мі-до-ре-до".
Еще тупым о скорыке расказал и Илларионове:lol:
О, бачу, що поцілив, бо зачепив тебе, містере тракішвілі.
Нет мистрел трепло, нисколички. Тому поцилуй сэбэ в дупу!
А ти цього не знав?
По правилам форума сие запрещено и только майданутость модера тебя спасает. Других же банят и за куда меньшее с формулировкой "скрытый мат". А вообще хоть три зиркы, мат остается МАТОМ. Ну или покажи словарь, где мат имеет противоположное значение. Слабо мистер трепло?

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

К стому что жена с детьми спать не дают
Коли б діти буйствовали і спати не давали, то я б заспокоював їх, а не сидів би за клавіатурою. А так - як бачиш. А ще за мене не хвилюйся. Мені мого сну вистачає цілком.
А ось ти, поки "ублажишь по обычаю гор" своїх козочок, овечок і ішачків, то валишся з ніг. Тому тобі і дивно, що хтось не спить. :mrgreen: Сили немає після тваринок? Але я тобі співчувати не збираюся, брудний збоченцю.
Ну молодщи не гнуди бзду
Джаггере, відсип дурі! Або скажи це ти зараз що таке ляпнув, якою мовою? Переклади з ідіотської на більш зрозумілу. :lol:
Нет спасибо, много мемуаров прочитал. Кроме того ссылаться на поэзию которая пестрит "ляпами" вообще тупость. Сосюра написал стих, а не фундаментальное научно-историческое изыскание. Некоторые "поэты" а попросту тупые звиздуны как мистер трепло Малдыр Фокс пилотов истревителей описывают эдакими напряженными мумиями вцепившиеся в штурвал и впившиеся взглядом в припорную панель с прицелом.
Які пілоти, яких винищувачів? Джаггере, ти б з "дурью" зав'язував, або з козочками. :mrgreen: Сосюра писав про армію УНР, в якій він колись воював. Маєш інформацію, що в КА кричали "Слава!", коли йшли в атаку - давай. А поки що - спроба "сліться".
На тобі інформацію до роздумів:
І так можна цитувати і цитувати. Зваж, це не поетичний твір, це спогади. Тобто згадка про реальні події, що колись відбувалися. Слово за тобою. :mrgreen:
Ну а почему не поэтический ляп? Да и в РККА много раз кричали слава, правда не в атаке, в атаке как правило просто орут
А у вірші йшлося саме про бій, про атаку. Так що свої слова тепер докажи, бажано посиланням, а не розповідями про невідомих пілотів.
Или как на тебя похожая Латынина расказывала смотря как ты в гугл как "русские ученые смотрят на стрелки своих осцилографов".
А може у них стрілочні осцилографи? Нанотехнології, план Путєна і всяке таке... Бо "умом Расєю нє панять". :lol:
А взагалі, хто на прилади дивиться, а хто просто на ВУП-ах пил витирає, бо більшого не довіряють. :lol:
Ну уж куда продвинутей меня.
Джаггере, "нєпродвінутєй" тебе бути дуже важко.
Мистер трепло, значит ссылки на "словныкы" не будэ?Ай да мистер трепло!
...
Ну или покажи словарь, где мат имеет противоположное значение.
Джаггере, я говорив про значення слова "посвящение" словникове і твоє. А ти все ніяк не зрозумієш цього, з матюками ніяк не заспокоїшся. Не гальмуй.
Ну а нарцисцизм Баскова я тоже? Я просто не вижу что в нормане крутого, а судя из того что ты и сам затрудняешся расказать чем он тебе нравится, наверна дейсвительно его толстая задница и гомосячьи писни
Я говорив лише за поведінку Баскова, за його нарцисизм, а не за його "прєлєсті", як то постійно робиш ти, брудний збоченцю!!!
Еще тупым о скорыке расказал и Илларионове
Ага, а ще про те, що Огінський автор гімну України.
Тому поцилуй сэбэ в дупу!
Джаггере, зав'язуй з "дурью". Це ж я тобі колись пропонував зробити (застромивши свою голову собі між колін), щоби доказати, що ти дійсно такий унікальний, яким ти себе малюєш. А в тебе схоже своя фантазія геть вичерпалася, що ти таким дешевим плагіатом займаєшся.
По правилам форума сие запрещено и только майданутость модера тебя спасает. Других же банят и за куда меньшее с формулировкой "скрытый мат". А вообще хоть три зиркы, мат остается МАТОМ.
За правилами форуму в першу чергу заборонено ображати опонентів. І коли ти, містер тракі, подивишся на мої пости, то побачиш, що я вживав заретушовані слова, абсолютно без особистісно, інколи це були цитати (як то Подерев'янського). На відміну від тебе, хамла і грубіяна, який так само заретушовував матюки під " " чи під грузинську мову, але вживав це щодо конкретної особи. І банять тебе за це всі модери підряд. Шкода, що не навічно!

Останнє редагування:

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Коли б діти буйствовали і спати не давали, то я б заспокоював їх, а не сидів би за клавіатурою. А так - як бачиш. А ще за мене не хвилюйся. Мені мого сну вистачає цілком.
Та от тож. И жона не в обиде и дети довольны и малдыр выспався:D
А ось ти, поки "ублажишь по обычаю гор" своїх козочок, овечок і ішачків, то валишся з ніг. Тому тобі і дивно, що хтось не спить.
Для пожелого одинокого ананиста конечно и мама с папой семья, а я вот не пойму, вместо того чтобы банально жену "успокоить" сидит и строчит посты:D
Я же в это время уложив дочку спать развлекаюсь с женой, которая вопреки голословному трепу сумского мистера трипло не коза и не овечка. То коза и овечка жена у того, кто вместо уделения внимания ей спокойно наблюдает как ее благоверный ночами висит на хфорумах з москалями борэться.
Джаггере, відсип дурі! Або скажи це ти зараз що таке ляпнув, якою мовою?
На понятной тоби твоей рыдний.
Які пілоти, яких винищувачів?
Которые на самолетах истребителях летают.
Тобто згадка про реальні події,
Ага! В тих шо три батальона разбили три дивизии..... Реальней нэкуды!
Я говорив лише за поведінку Баскова, за його нарцисизм,
Тв казав шо вин спиваиы нэ вмие, а вот быдлозир и Матвиенко по одну сторону барыкат тому супэр спивакы:D
Ага, а ще про те, що Огінський автор гімну України.
А это не Джагер выдумал, а авторитетный музыкальный критик Бэлза не из разряда людей-кондомов из андеграунда типа Артемий Троицкий
геть вичерпалася, що ти таким дешевим плагіатом займаєшся
Так подожди, тебе можно, а джагер ай-яй-яй? Ну да, украинские нацики самые справедливые в мире!:D
На відміну від тебе, хамла і грубіяна, який так само заретушовував матюки під грузинську мову
Будь так любезен мистер трепло расказать где во фразе "шени траки лабараки" мат!
І банять тебе за це всі модери підряд.
Линк на ВСЕХ МОДЕРОВ вподряд, мистер балаболка!
Джаггере, я говорив про значення слова "посвящение" словникове і твоє.
Ты, мистер балаболка, про мат говорил,Ю сказал что в словаре он имеет противоположное значение. Долго ждать будем либо словаря либо извинения за балабольство? Или людям хохлятского звания бог жидок разрешает как жидобогоизбранным? Что косаемо "посвятченя" так есть книги посвещенные гитлеру, где его не хвалят, маньякам всяким и т.д. Со слов Малдыра это АПРИОРИ хвала:D

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

...
Я же в это время уложив дочку спать развлекаюсь с женой
Як казав один політично непідкований, але мудрий двірник з роману "Дванадцять стільців": "Кому и кобыла невеста". Перефразувавши ці слова можна сказати, кому і козочка дружина. Або овечка... Чи що там у вас в абхазькому аулі практикували? Молодець, дотримуйся своїх національних традицій. :lol:
На понятной тоби твоей рыдний.
Ну молодщи не гнуди бзду
Це не моя рідна. А ваш "єзиг падонкафф" я не завжди розумію. Тому все таки переклади з ідіотської на нормальну.
Которые на самолетах истребителях летают.
Зрозуміло! В черговий раз обісрався, довести свої твердження хоч якимсь лінком не зміг, тому починай верзти різну нісенітницю про пілотів, про штурвали і про винищувачів.
Ага! В тих шо три батальона разбили три дивизии..... Реальней нэкуды!
А це до чого? Із циклу про тих самих винищувачів? І лінк про такі подвиги. Чи знову обісрався?
Тв казав шо вин спиваиы нэ вмие, а вот быдлозир и Матвиенко по одну сторону барыкат тому супэр спивакы
Лінк, де я казав, що він співати не вміє. Вокальні дані у нього є, як і того ж Філі Кіркорова. Але їх поведінка перекреслює всі їх таланти.
Що стосується Білозір і Матвієнко. У них вокал безумовно прекрасний, ним вони і заслужили повагу до себе, на відміну від інших так званих співачок, що привертають увагу до себе статтями у "жовтій" пресі, аналогічними жовтими передачами по тв, оголенням сідниць і цицьок, плітками про себе та своїх коханців.
Твоє ж негативне ставлення до них (Матвієнко і Білозір) обумовлене тим, що ти надаєш перевагу або козочкам з овечками (в силу національного менталитету), або чоловікам, зокрема Крісу Норману, бо " Тобі, правда, інколи буває соромно за свої такі брудні уподобання і ти їх екстраполюєш на інших. Але це лише доказує факт твого збочення. :lol:
А это не Джагер выдумал, а авторитетный музыкальный критик Бэлза не из разряда людей-кондомов из андеграунда типа Артемий Троицкий
Ага, куди там Троїцькому до артистів "маріїнськї філармонії" :lol:, до яких належить і цей Бєлза. До речі, лінк на нього. Хотілось би почитати, де він говорив про таке. Чи знову обісрався?
Будь так любезен мистер трепло расказать где во фразе "шени траки лабараки" мат!
Ні, містєр тракі. Спочатку ти доведеш, що "ісконно руССкоє словєсо" "удъ" є матюком.
Линк на ВСЕХ МОДЕРОВ вподряд, мистер балаболка!
Ти тут виявив незадоволення "майданутістю модера". Скажи, а останній раз "в бані" ти мився завдяки якому модеру? Невже цього розділу? Отож і воно, що тебе, як хамла і грубіяна знають модери по всіх розділах, а не лише тут, в "політиці", бо скрізь твоя поведінка однакова. Тому вони небезпідставно відправляють до бану.
Ты, мистер балаболка, про мат говорил,Ю сказал что в словаре он имеет противоположное значение. Долго ждать будем либо словаря либо извинения за балабольство?
Накося, викусі. Повторю мої слова, щоб тобі врешті заціпило.
Отже, я говорив про слово "присвятить". І відповідно навів цитату зі словника. Чуєш, джаггере, ти б зав'язував з козочками. Я розумію, далеко від батьківщини не хочеш забувати національних традицій. Але ж у тебе від виснаження вже й залишки "моску" повсихали. :lol:
Или людям хохлятского звания бог жидок разрешает как жидобогоизбранным?
А в тобі зараз знову заговорив чурка, якому, звичайно, Магомед "круче", ніж Христос.
Что косаемо "посвятченя" так есть книги посвещенные гитлеру, где его не хвалят, маньякам всяким и т.д. Со слов Малдыра это АПРИОРИ хвала[
Дурачок, читай словничок. :lol: Витяг на нього я щойно давав.

Останнє редагування:

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Як казав один політично непідкований, але мудрий двірник з роману "Дванадцять стільців": "Кому и кобыла невеста". Перефразувавши ці слова можна сказати, кому і козочка дружина.
Иа да, и сидит эта коза или овца, как тебе угодно смотрит как благоверный ночами строчит в форуме кидая какашки на Джаггера. А может даже и овцы с козою нет, а так, резинка или даже варежка?
Ну как показывает практика, то в экстремальных ситуациях человек на "ридний балакае", как там радистка слово "мама" на каком орала? Так и у тебя это ридниша за ридну мова если посмотреть как ты махаешся с пользователями;)
Зрозуміло! В черговий раз обісрався
С чем тебя и витаю, только не надо свое г-но в меня кидать. Воняй в сторонке возле своей "родыны".:D
довести свої твердження хоч якимсь лінком не зміг
Ну правильно! Ни как скорык пидтрымав продажно помаранчевое мракобесие, ни что джагер чурка, ни матюки с диаметрально-противоположным смыслом, ни априори тры кыты и т.д.
А это до реальности твоих "подий". Хотя малдыра в армии только ногами били и чем дивизия от батальона отличается он не в курсе, потому повстанци былы нимцив в соотношении 10 к одному.
Із циклу про тих самих винищувачів?
Вот кстати "литературы" как Сосюра или просто звиздуны например Гастелло "выныщувачем" сделали, хотя сам Гастело был бомбардировщиком. Только малдыр будет искать слово "выныщувач" среди УПА пытаясь доказать героизм последних:D
Що стосується Білозір і Матвієнко. У них вокал безумовно прекрасний
Линк на прекрасность вокалу професора попловка и партийной шлюхи
Але їх поведінка перекреслює всі їх таланти.
Талант и способности поведение не перечеркивает. Вот Чайковский не перестал быть одним из лучших композиторов мира несмотря на его поведение. Я не пойму к чему твои псевдомузыкальные опусы?
Вокальні дані у нього є, як і того ж Філі Кіркорова
Филя как-то не пел с лучшими оперными певцами.
Твоє ж негативне ставлення до них (Матвієнко і Білозір) обумовлене тим, що ти надаєш перевагу або козочкам з овечками
А линк в студию про мои "перевагы" можно, а мистер трепло?
або чоловікам, зокрема Крісу Норману
Не я его назвал "априори тры киты свитовойы музыкы".
Тобі, правда, інколи буває соромно за свої такі брудні уподобання
Линк в студию, мистер трипло:D
Ні, містєр тракі. Спочатку ти доведеш, що "ісконно руССкоє словєсо" "удъ" є матюком.
Жри лентяюга!
Х...й и х...р
В истории этих двух слов отражается вся история возникновения русской матерщины. В древнерусском языке мужской половой член назывался «уд» (от индоевропейского «уд» - «вверх, наружу»). Родственными являются слова «удочка», «удить».
+
мат Тайный (срамной) уд — мужской половой член.
Ну теперь жду "диаметрально протылежный" смысл со "словныка":D
Отже, я говорив про слово "присвятить". І відповідно навів цитату зі словника.
Ну да, значит все работы посвященные ГИТЛЕРУ априори это хвала. Что только не придумает мистер трипло, абы не признать, что спипикал по поводу поддержки Скорыком оранжиодной блевотины бабки параски;)
Я розумію, далеко від батьківщини не хочеш забувати національних традицій.
Я так понимаю ты написав это шмат сала сношал, потому считаеш что все должны быть извращенцами?
Ти тут виявив незадоволення "майданутістю модера"
Я жду линк на
І банять тебе за це всі модери підряд.
Скажи, а останній раз "в бані" ти мився завдяки якому модеру? Невже цього розділу?
Забанил ВИБ, который банил всех кто не разделял его ИМХО, а не за то, что ты нам вырисовываеш. Даже несуществующую статью из правил инкременировал.

Ага, куди там Троїцькому до артистів "маріїнськї філармонії" , до яких належить і цей Бєлза.
Бэлза Игорь Федорович, найдеш в вики.
До речі, лінк на нього. Хотілось би почитати
Сне тоже много чего хотелось увидить, только малдыр кормит ссылками "я сранный бандеровец" или подробностями о совокуплениях с животными. Почуму я должен сейчас тебе линк дать?
Вот и выкуси, мистер трепло
А в тобі зараз знову заговорив чурка, якому, звичайно, Магомед "круче", ніж Христос.
Линк в студию про магомеда, мистер трепло.
Дурачок, читай словничок.
Та я и говорю, что хвала, и это доказывает что скорых поддержал оранжоидный понос и бабку параску

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Иа да, и сидит эта коза или овца, как тебе угодно смотрит как благоверный ночами строчит в форуме кидая какашки на Джаггера. А может даже и овцы с козою нет, а так, резинка или даже варежка?
Фу, брудний збоченець. Я гадав, що ти на зоофілії зупинишся. А виявляється, що твоїй фантазії в цьому напрямку немає меж. Але тримай їх при собі, про це я знати нічого не хочу.
Ну как показывает практика, то в экстремальных ситуациях человек на "ридний балакае", как там радистка слово "мама" на каком орала?
Я ж тебе, телепня, попереджав, що не завжди розумію твій "єзьіг падонкафф". Ось і зараз знову ти за своє. Не можу спіймати твою думку, хоча здогадуюся, що думки для тебе - то неабияка розкіш. Припускаю, що ти хотів сказати: "Мая твая нє панімай! Мая рускій плохо знаєт!" І далі вже на джаггеровському діалекті абхазької: "Ну молодщи не гнуди бзду"!
Ни как скорык пидтрымав продажно помаранчевое мракобесие
Про Скорика я припустив, а не стверджував. Хоча повторю ще раз, що за своєю ментальністю він належить саме до "помаранчевого" табору, а не "голубого".
ни матюки с диаметрально-противоположным смыслом
Я про діаметральний зміст говорив за слово "посвящение". І коли б ти не був таким гальмом, то давно б це вже зрозумів.
ни априори тры кыты и т.д.
Ну ти і кретинос. Чотрири кити, коли вже на те пішло. Коли в тебе вже такий маразм, то нагадаю, з чого все почалося. Я згадував про те, що всупереч твоїм судженням помаранчеву революцію підтримало багато видатних людей як в Україні, так і за її межами. Звичайно і назвав їх. Такий собі хлопчик Фарадей заперечив, сказав, що ці видатні люди (в тому числі і зірки світової музики) прийшли не через свої переконання, а тому, що їх попросили про це Клічки. І тут я дістав з Інету статтю зі висловлюваннями музиканта Яна Андерсона, де є слова, що заперечують вплив Клічків. Наведу її знову:
Тобто, мій наголос був на тому, що підтримка революції - це була позиція музикантів, а не "прохання Клічків". Щодо "китів", то це слова не мої, а автора статті. Але з тих часів джаггер, як і інша його іпостась зеніт, причепилися до мене з вимогою дати якийсь лінк, і відповісти, як кажуть в сучасних російських серіалах "за чужой базар". :lol: За авторку відповідати я не буду, сказала вона надто гучно. Тобто "4 кити" музики це дуже пафосно, а ось слова про те, що ці музиканти є культовими - заперечень ні у кого не викликають. Ну хіба що у винахідника .:lol:
До речі, майже провідний музикознавець, а де саме на твою думку я ? Ась?
ни что джагер чурка
А єнто общєізвєстньій факт!!! Так би мовити аксіома, тобто ствердження, що не потребує доказів. :lol:
Хотя малдыра в армии только ногами били и чем дивизия от батальона отличается он не в курсе, потому повстанци былы нимцив в соотношении 10 к одному.
Вот кстати "литературы" как Сосюра или просто звиздуны например Гастелло "выныщувачем" сделали, хотя сам Гастело был бомбардировщиком. Только малдыр будет искать слово "выныщувач" среди УПА пытаясь доказать героизм последних
1) Знову екстраполюєш себе на інших? Вже з'ясували, що це тебе на роботі луплять, і більше як витирати пил на ВУП-ах - нічого не дозволяють робити.
2) Чим відрізняється дивізія від батальйону - я знаю. Про повстанців я тут не писав, ти знову сам "взбзднул" і знову приписав мені свої слова, як то ти робиш постійно. Як вони воювали і які "перемоги" (в якій пропорції) отримували партизани - я тобі написав в темі про УПА. Але ж до чого тут ця твоя словесна діарея?
3) Що Гастело літав на бомбардувальнику я знав завжди, але до чого це? Чому ти це згадав.
4) До чого тут УПА?
5) А все дуже елементарно просто. Ти тупо згадав Сосюру, але в дискусії, що утворилася не зміг привести жодного доказу на свою користь: ні про те, що його вірші не цензурувалися, ні про те, що КА йшла в атаку з вигуками "Слава", ні про те, що в КА не було отаманів, а характерні вони були лише для повстанчих антибільшовицьких загонів. Тобто ти в черговий раз обісрався, і щоби приховати це починаєш балакати про винищувачі, про Гастело, про військові формування, про УПА, про літераторів-звєздунів... Джаггер, такий джаггер.
Линк на прекрасность вокалу професора попловка и партийной шлюхи
А що тобі дасть лінк? Я тобі минулого разу давав лінк на шанувальників творчості Нормана. Але ж тобі творчість його не потрібна, бо в тебе на язиці лише його дупа. Фу, брудний збоченець.
Але коли хочеш, то на:
Народна артистка України Ніна Матвієнко… За своє багатотрудне життя вона отримала чимало звань, нагород, призів і грамот, та регалії не шелестять живим листям на дереві натхнення, в якому ховається соловейко.

Божий дар — золотий голос Ніни Матвієнко — то є нагорода Україні. Її неповторний спів, наче сонячний вітерець, летить над рушниками ланів і луків, над плахтами лісів, всотуючи цілющий подих ставків і вишневих садків.
Творчість Ніни Матвієнко — це розлоге солов’їне дерево, корінь якого зрісся з чорноземом української історії, а крона торкається небесної безодні духовності.
Ніна Матвієнко — українська берегиня: красива, ніжна, сором’язлива і водночас сильна, мужня, вимоглива, передовсім, до себе.Кожне її слово — мудре, як колосок у житньому полі, яке вона до безтями любить…

Народилася 10 жовтня 1947 р. в с. Неделище Житомирської області.
Навчалася в інтернаті для дітей з багатодітних родин у селі Потіївка Радомишльського району Житомирської області.
З 1968 року, по закінченні вокальної студії при Українському народному хорі ім. Г.Вірьовки, — його солістка. 1975 року закінчила Київський університет.

У репертуарі співачки багато народних пісень, серед них обрядові, ліричні, гумористичні, пісні-балади, українські пісні XVII—XVIII торіччя. Ніна Матвієнко співробітничає з відомими вітчизняними композиторами сучасності; для неї пишуть свої твори Євген Станкович, Олег Кива, Мирослав Скорик, Ірина Кириліна, Ганна Гаврилець і багато інших.
Вона зіграла в телевиставах («Маруся Чурай», «Катерина Білокур», «Розлилися води на чотири броди»), художніх фільмах («Солом'яні дзвони», «Пропала грамота»), в радіовиставах («Політ стріли»,
«Кларнети ніжності»). Співачка озвучила ряд науково-популярних, хронікально-документальних кінофільмів, кілька теле- і радіопрограм. У 1988 році був знятий відеофільм за участю Ніни Матвієнко «Русалчин тиждень». Серед авторських театрально-режисерських робіт актриси музичний спектакль «Під сонцем» (1997) за участю японського танцівника Тадаші Ендо, а також грандіозне музично-сценічне дійство «Золотий камінь посіємо ми» (1998). Крім того, Ніна Матвієнко зіграла в 1995 році 16 вистав з американським театром La Mama E.T.C. (Нью-Йорк, США).

З 1966 року до 1991-го Ніна Матвієнко була солістом вокальної студії при Державному заслуженому українському народному академічному хорі імені Григорія Верьовки. Крім того, з 1968 року співробітничає з вокальним тріо «Золоті ключі». Творчий шлях артистки був відзначений: у 1978 році за її великий внесок у розвиток українського мистецтва і за активну культурно-творчу діяльність співачці було привласнене звання заслуженої, в 1985-му — народної артистки України. Новий період в творчій долі Ніни Матвієнко пов'язаний з роботою в Національному ансамблі солістів «Київська камерата», солістом якого вона стає з 1991 року. Дивно виразний характер фольклорного співу співачки гармонійно поєднується з академічним стилем виконання «Камерати», тим самим розширюючи художній репертуар концертної практики колективу.

Ніна Матвієнко — лауреат конкурсу «Молоді голоси» (Україна), 1978),
Всесвітнього радіоконкурсу фольклорних пісень у Братиславі (1978),
Всесоюзного телеконкурсу «С песней по жизни» (1979), XI Всесвітнього фестивалю молоді і студентів (Москва, 1985); вона також лауреат Державної премії України Шевченка (1988), з 1989 року
— член Спілки кінематографістів України. У 1996 році співачка була нагороджена вищою відзнакою Фонду Міжнародної премії імені М. А. Касьяна — орденом Миколи Чудотворца. У 1997 році Ніна Матвієнко стала Кавалером державної нагороди — Ордену княгині Ольги ІІІ ступеня.
Співачка веде активну концертно-гастрольну діяльність, яку вона почала ще з 1967 року. Ніна Матвієнко з великим успіхом гастролювала в Мексиці, Канаді, США, Чехії, Польщі, Фінляндії, Кореї, Франції, країнах Латинської Америки. У її творчому репертуарі платівки із записом українських народних пісень, аудіокасети, компакт-диски із записом різних за жанром творів.
21 січня 2006 року указом Президента України Віктора Ющенка нагороджена званням Героя України
А линк в студию про мои "перевагы" можно, а мистер трепло?
Джаггере, який ти нудний... і гальмонутий. На ще раз:
Гетеросексуал такого не напише.:lol:
Не я его назвал "априори тры киты свитовойы музыкы".
І не я, зауваж. Зате його дупа з твого язика не сходить. :lol:
Що таке "уд срамной" я знаю без тебе. Ти дай лінк, що таке поєднання слів є матюком?
Я так понимаю ты написав это шмат сала сношал, потому считаеш что все должны быть извращенцами?
Ти хоча і збоченнець, але справжній правовірний. Це ж треба так покарати плоть тварини, яку прокляв Аллах. Вах! Маладэц, джьігіт!
Забанил ВИБ, который банил всех кто не разделял его ИМХО, а не за то, что ты нам вырисовываеш. Даже несуществующую статью из правил инкременировал.
Ага, нікого за ІМХО не банив, а тебе, нещасного - раз, і в расход! Я і кажу, що не лише модер цього розділу тебе банить, а й усі інші. І ще звернися до ради модерів, їм поплачся. Ти ж так любиш розпускати шмарклі і жалітися на інших...
Бэлза Игорь Федорович, найдеш в вики.
Гарний хлопчик. Коли вже стверджуєш, то сам знайди. І не забудь, щоб там обов'язково було про те, що Огінський є автором як польського, так і українського гімнів. Цікаво, як це в тебе вийде. Бо між смертю Огінського і появою нинішньої музичної редакції гімну (музики Вербицього) близько 30-ти років.:lol: Попроси друзів із неіснуючої Маріїнської філармонії тобі допомогти.
А коли чесно, то ти мені вже настогид. Гальмуєш, казна що пишеш, що потім не розбереш, за "базар" не відповідаєш... А ще до того хамло, грубіян, жалюгідна та нікчемна особа. Все, поки відпочину від тебе.
Бувай, збоченцю. Як кажуть на твоїй історичній батьківщин: " ".

Останнє редагування:

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Фу, брудний збоченець. Я гадав, що ти на зоофілії зупинишся. А виявляється, що твоїй фантазії в цьому напрямку немає меж. Але тримай їх при собі, про це я знати нічого не хочу.
Ну вопервых это не Я делаю, а ты, судя по твоим постам в начале третьего ночи и по обьему постов, которые требуют минимум часа полтора на их написание. Известные мне женщины такого отношения к себе не потерпятЮ потому либо у тебя жена загнаная овца или коза, как тебе угодно будет ну или их нет и свою энергию ты выпускаеш в кулачек. Моя во всяком случае супруга обидится сиди я регулярно каждый вечер на форуме и не ней внимание уделяй, а строчи на форуме.
попереджав, що не завжди розумію твій "єзьіг падонкафф".
А что это ты им регул\ярно корыстуешся?
Про Скорика я припустив, а не стверджував.
Ага! Причем про мелюхгу забыченную ты упомянул, а вот действительно хороших музыкантов пропустил. Делаем вывод, что малдыр про них ни сном ни духом.
Хоча повторю ще раз, що за своєю ментальністю він належить саме до "помаранчевого" табору
Ссылку опять таки мы не увидим. Поверим ИМХО мистера трепло:D
Ну ти і кретинос. Чотрири кити
Нет, именно арпиори три киты свитовойи музыки. Ни Бах, ни Моцарт, ни вивальди, которые априори таки всем миром названы три лучших композиторов мира, а частное ИМХО малдыра Стинг, цукерро и Норман.
. І тут я дістав з Інету статтю зі висловлюваннями музиканта Яна Андерсона
А кто он вообще такой?
Щодо "китів", то це слова не мої, а автора статті.
Ссылка на статтю была? Нет!
всупереч твоїм судженням помаранчеву революцію підтримало багато видатних людей як в Україні, так і за її межами. Звичайно і назвав їх. Такий собі хлопчик Фарадей заперечив, сказав, що ці видатні люди (в тому числі і зірки світової музики) прийшли не через свої переконання, а тому, що їх попросили про це Клічки.
А может политическая акция правящего капиталистического строя, при которых они тры кыты, а не мусор? Или выделеные деньги госдепом США и финансовыми воротилами?
що ці видатні люди (в тому числі і зірки світової музики) прийшли не через свої переконання,
Та да, когда Солженицын раскретиковал оранжевый дебош как продукт запада, то все оранжоиды обозвали его "путинскою шлендрою". Да и как-то не очень прислушиливались к мнению других которые были против этох дейсвий разведки США.
Я про діаметральний зміст говорив за слово "посвящение". І коли б ти не був таким гальмом
Та да! На мою фразу
Та то как про мат, мол не мат, а так.
отвечаеш
Ти ніяк не заспокоїшся що словник дає інше значення, діаметрально протилежне твоєму.
Да тут еще и я гальмую:D
А єнто общєізвєстньій факт!!! Так би мовити аксіома, тобто ствердження, що не потребує доказів.
Ну конечно, все что говорит наш мистер Трепло - априори аксиома!
що ці музиканти є культовими - заперечень ні у кого не викликають.
Как скажем и культовая среди быдла Перис Хилтон, Мадонна или спирс с тимати. У каждого свой культ. Для меня культ Бах, Гайдн, да те же Гершвин и Чайковским. Думаю они и через 500 лет останутся культовыми для музыки, а шоу бизнес найдет новые культи, как писал еще Герберт Маркузе, который ОБЯЗАТЕЛЕН для изучения в маломальски нормальных вузах.
Вже з'ясували, що це тебе на роботі луплять, і більше як витирати пил на ВУП-ах - нічого не дозволяють робити.
А почему даже пол мыть не позволяют? Малдыр смилился в своем гневе?
2) Чим відрізняється дивізія від батальйону - я знаю.
Тем не менее ссылаешся на инфу, которая налазит только на голову тупого бандеродрочера.
3) Що Гастело літав на бомбардувальнику я знав завжди, але до чого це?
А к тому, что поэты часто врут, как сделали Гастело истребителем. Так наврал и приукрасил Сосюра. Потому никто на поэзию не ссылается и только бальные на голову дыбилы ищут в стихах тайный "меседж".
Ти тупо згадав Сосюру,
Та вот згадав как его просовковый стих с подачи современных долбонавтов стал чисто проупавским. Они там нашли таемни мэсэджи.
Я тобі минулого разу давав лінк на шанувальників творчості Нормана.
Как-то я проустил этот момент. Можно еще раз?
Народна артистка України Ніна Матвієнко… За своє багатотрудне життя вона отримала чимало звань, нагород, призів і грамот, та регалії не шелестять живим листям на дереві натхнення, в якому ховається соловейко.
Только что-то в академической музыкальной науке она никто, профффффффесор супер выдающегося музыкального вуза ректор которого поплавок. Такую хвальбу можно и на Бритни Спирс найти.
Джаггере, який ти нудний... і гальмонутий. На ще раз:
Там написано ПРО ТЕБЯ. ГДЕ я сказал, что он мне нравится?
Що таке "уд срамной" я знаю без тебе. Ти дай лінк, що таке поєднання слів є матюком?
Я уже дал!
Бо між смертю Огінського і появою нинішньої музичної редакції гімну (музики Вербицього) близько 30-ти років.
Авторитетам виднее, малдыр наверна круче Бэлзы, да и не факт, что украинский гимн без изменений хорошо ложится на польское музло.
Все, поки відпочину від тебе.
Ага! Поспи дорогой!
99, дорогой, можеш расказать какой это изысканный матюк!

Зверху