Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь:
По-друге, норми і правила російської мови ти систематично порушуєш навіть коли відписуєш не мені, а своїм нечисельним ситуативним однодумцям. Тобто знову "промазав".
А по-третє, я тебе не зовсім розумію, тому часто прошу перевести з ідіотської (джаггеровської) мови на нормальну. Так що знову пролітаєш. :mrgreen:
А твої геніталії на тому малюнку я заретушував, і коли тобі не повилазило, то ти не міг цього не побачити.
Тріпло, де мої слова про те, що в мене немає сім'ї?Семья спать не дает?
Не варто розпинатися. Я вже зрозумів, що "посвящать" по "джаггеровськи" означає "возводіть хулу і поріцанія". Хто б сумнівався. :lol:Ну уж точно не априори восхваляв.
Про цей вірш не знаю. Але від ваших комуняцьких цезорів і ідеологів можна було очікувати всіляких викривлень. Ти згадав Сосюру? Чудово. У вірші "Сад" слово "брати" було замінено на "кати", від чого зміст вірша радикально змінився. Або взяти Тичину. Вірш "Хотя для укропоцреотов даже строки "«Вышел один и сказал куренному — Я комсомолец, стреляй!»" звучат как "«Вышел один и сказал комиссару — Я гайдамака, стреляй!»"
You must be registered for see links
". В школі розказували, що він присвячений червоноармійцю. Але ж червоноармійці ніколи не кричали "Слава!", то було характерне для військ України. Аналогічно його ж таки вірш "
". Так само говорили, що то про комуністичний загін, який йде воювати. Ось лише чомусь замовчували, що для більшовиків "отаман" було явище чужим, звання "отаман" було характерне для військ УНР (верховний отаман Петлюра), а пізніше для загонів повсталих селян, що виступали проти більшовиків. Ти ніяк не заспокоїшся що словник дає інше значення, діаметрально протилежне твоєму. Не переймайся, джаггере. Словники вигадали для людей розумних, які усвідомлюють, що всього знати неможливо, але цього слід прагнути. Ось тому вони до словників постійно і звертаються, як до помічників. А тобі розум не загрожує. :mrgreen:Та то как про мат, мол не мат, а так.
По-перше, "падонкі" або "падонагі" - російськомовна субкультура, однією з ознак якої є ігнорування норм і правил цієї самої російської мови. Тобто ти ідеально підходиш.А как с падонками общатся? На понятном для них языке!
По-друге, норми і правила російської мови ти систематично порушуєш навіть коли відписуєш не мені, а своїм нечисельним ситуативним однодумцям. Тобто знову "промазав".
А по-третє, я тебе не зовсім розумію, тому часто прошу перевести з ідіотської (джаггеровської) мови на нормальну. Так що знову пролітаєш. :mrgreen:
О, це твій головний аргумент: "Сам дурак!" :lol:Сам таковой.
Звичайно. Адже джаггер з його "полюціонірованієм на обриганиє вишиванкі і мокриє шаровари" є просто еталоном культури і вихованості. Та й його музична візитна картка "до-ре-мі-до-ре-до" справді підтверджує, що він "Ну джагер в отличии от малдыра не опустился до анально-генитальных сюжетов.
". Ось лише ти з анальними сюжетами набрехав, містер поціновувач дупи Кріса Нормана зі своїм "шені тракі...". Чи не так, маймуна вірішвіла? :lol:А твої геніталії на тому малюнку я заретушував, і коли тобі не повилазило, то ти не міг цього не побачити.
О, наша Елочка Людожерка вивчила нове слово. :lol: Джаггере, не переймайся. Ти хоч би з чим простішим впорався, "млодший" ти наш.Сказал априори три киты и золотой голос украины
Ну так как там Норман? Долго ждать априори тры киты?