Відповідь: Re: Російська Федерація
Подскажу Вам, чтобы не здавалось, что это была шутка юмора. Нет бы Вам в ответ приколоться про "американцы выкормили на свою голову!", да и продолжить...
Я сам знаю про що писати. Коли в чомусь винні американці, я про це напишу. А ось люди Вашого штибу (з совково-російськими мізками) на згадку про співпрацю СССР і гітлерівської Німеччини за відсутності аргументів або мовчать, або скалять зуби, як то щойно робили Ви. В усякому разі про таку співпрацю вперто не згадують.
И! Вы же не предлагаете, надеюсь, вернуть под Польшу территории обретённые вследствии преступного договора Молотова-Риббентропа?!
Не треба знову розказувати мені про те, що Сталін поспішив захищати західних українців і білорусів від німців, тому ввів війська до Польщі. Він нікого не визволяв, він розширював території своєї імперії. Я Вам колись вже наводив інформацію про те, що з такою ж легкістю він і віддавав українські території заселені українцями Польщі, як і завойовував їх. Минулого разу Ви "сіли в колошу" та на деякий час замовчали "про воз'єднання". Невже ж забули? Куцою виявилась пам'ять "у руССкіх развєдчіков". Хоча не думаю. В цей раз Ви не мовчите, в цей раз Ви обрали тактику № 2 - знову блазнюєте.
Попробую ещё раз: Подавляющее большинство украинцев воевало по другую сторону фронта от нелюбивших коммунистов (либералов, демократов, республиканцев и т.д.) немецкофашистских захватчиков и их приспешников бандеровцев и иже с ними.
Спробую ще раз: не варто розказувати мені казочки про співпрацю бандерівців з німцями (ще раз пропоную згадати співробітництво СССР). Співпраця ця закінчилася, коли німці показали, що незалежна українська держава не входила в їх плани. А далі почалася війна. А "пріспєшнікі" гітлерівців - це, наприклад, "власівці", зокрема їх старшинські кадри, що навчалися в російських кадетських корпусах довоєнної Югославії. Нагадаю Вам, що з їх рук тремтячими руками (вибачте за тавтологію) лідер політичної партії на Сумщині, яка за Вашими словами є послідовною і передбачуваною, і за яку Ви так тут розпиналися прийняв ... ні, навіть не оригінал, а всього лише копію ганчірки з вензелем імператора Ніколашкі "кривавого" і заявляв, що вона має стати святинею для сумських кадетів, щоб ті виростали справжніми патріотами (якої країни???) і успадкували їх (кадетів) "славні" традиції (воювати на боці Гітлера???). Не будемо про це зараз, бо для цього
You must be registered for see links
.
Вас це не дуже бентежить, містер "правдоруб-антифашист"?
PS "Дипломированный историк" это да, внушает! Только "асилить" не сложилось - в настоящий момент доступ запрещён...
"Доступ запрещен" - це вражає. Тільки я ось щойно зайшов - все працює. І відкрилось на сайті ТВі, і можна подивитися безпосередньо на ЕХ.уа (натиснути на "грати"). Тому вигадайте щось більш оригінальне.