Російська Федерація

21h

Вернулся
Интересно, а мистер шут признает мою правоту относительно рыбаков? Или бздун? То, что он любитель перекрутить чужие слова, я уже понял - он с этим согласился.

Vic_51

Миссионер
Чомусь мені здається
Подскажу Вам, чтобы не здавалось, что это была шутка юмора. Нет бы Вам в ответ приколоться про "американцы выкормили на свою голову!", да и продолжить...
И! Вы же не предлагаете, надеюсь, вернуть под Польшу территории обретённые вследствии преступного договора Молотова-Риббентропа?!

тяжких поневірянь і знущань бандерівців
Попробую ещё раз: Подавляющее большинство украинцев воевало по другую сторону фронта от нелюбивших коммунистов (либералов, демократов, республиканцев и т.д.) немецкофашистских захватчиков и их приспешников бандеровцев и иже с ними.

PS "Дипломированный историк" это да, внушает! Только "асилить" не сложилось - в настоящий момент доступ запрещён...

Vic_51

Миссионер
мою правоту относительно рыбаков
А ты "лобовую атаку" баркаса, снятую с пограничного катера и наконец выложенную в сеть посмотрел? Кстати в результате именно тарана от баркаса остались бы щепки на таких скоростях, а он просто кверху килем плавал. От те и правота...

Balaganov

он же
А ты "лобовую атаку" баркаса, снятую с пограничного катера и наконец выложенную в сеть посмотрел? Кстати в результате именно тарана от баркаса остались бы щепки на таких скоростях, а он просто кверху килем плавал. От те и правота...
Если некоторые персонажи уверены, что Гитлера США инвестировали по плану Маршала, то не удивлюсь, что эти же персонажи буду считать лобовую атаку российскими пиратами украинского баркаса кормовой))))

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Російська Федерація

Подскажу Вам, чтобы не здавалось, что это была шутка юмора. Нет бы Вам в ответ приколоться про "американцы выкормили на свою голову!", да и продолжить...
Я сам знаю про що писати. Коли в чомусь винні американці, я про це напишу. А ось люди Вашого штибу (з совково-російськими мізками) на згадку про співпрацю СССР і гітлерівської Німеччини за відсутності аргументів або мовчать, або скалять зуби, як то щойно робили Ви. В усякому разі про таку співпрацю вперто не згадують.
И! Вы же не предлагаете, надеюсь, вернуть под Польшу территории обретённые вследствии преступного договора Молотова-Риббентропа?!
Не треба знову розказувати мені про те, що Сталін поспішив захищати західних українців і білорусів від німців, тому ввів війська до Польщі. Він нікого не визволяв, він розширював території своєї імперії. Я Вам колись вже наводив інформацію про те, що з такою ж легкістю він і віддавав українські території заселені українцями Польщі, як і завойовував їх. Минулого разу Ви "сіли в колошу" та на деякий час замовчали "про воз'єднання". Невже ж забули? Куцою виявилась пам'ять "у руССкіх развєдчіков". Хоча не думаю. В цей раз Ви не мовчите, в цей раз Ви обрали тактику № 2 - знову блазнюєте.
Попробую ещё раз: Подавляющее большинство украинцев воевало по другую сторону фронта от нелюбивших коммунистов (либералов, демократов, республиканцев и т.д.) немецкофашистских захватчиков и их приспешников бандеровцев и иже с ними.
Спробую ще раз: не варто розказувати мені казочки про співпрацю бандерівців з німцями (ще раз пропоную згадати співробітництво СССР). Співпраця ця закінчилася, коли німці показали, що незалежна українська держава не входила в їх плани. А далі почалася війна. А "пріспєшнікі" гітлерівців - це, наприклад, "власівці", зокрема їх старшинські кадри, що навчалися в російських кадетських корпусах довоєнної Югославії. Нагадаю Вам, що з їх рук тремтячими руками (вибачте за тавтологію) лідер політичної партії на Сумщині, яка за Вашими словами є послідовною і передбачуваною, і за яку Ви так тут розпиналися прийняв ... ні, навіть не оригінал, а всього лише копію ганчірки з вензелем імператора Ніколашкі "кривавого" і заявляв, що вона має стати святинею для сумських кадетів, щоб ті виростали справжніми патріотами (якої країни???) і успадкували їх (кадетів) "славні" традиції (воювати на боці Гітлера???). Не будемо про це зараз, бо для цього .
Вас це не дуже бентежить, містер "правдоруб-антифашист"?
PS "Дипломированный историк" это да, внушает! Только "асилить" не сложилось - в настоящий момент доступ запрещён...
"Доступ запрещен" - це вражає. Тільки я ось щойно зайшов - все працює. І відкрилось на сайті ТВі, і можна подивитися безпосередньо на ЕХ.уа (натиснути на "грати"). Тому вигадайте щось більш оригінальне.

21h

Вернулся
Читай в соотв. теме.

RaMoNVicious

3d artist
Скажи это полякам к которым в союз ты стремишся. Да и немцам, которые их за союзников держат
давай иди уже за паспортом почётного жителя РоссссЕйской Империи... :lol:

...я знаю как там в ЕС "плохо" живут люди... не нужно тут рассказывать очередную агитационную ересь про то, как там в европах плохо... тебе из совка тут виднее, что как... ага...

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Російська Федерація

Зверху