Оффтопики.

21h

Вернулся
Г-г-г!!! Джаггере, "не льсти себе". І лошара, і хамло, і гівно!
... і у будинку з абассатимі пад"єздамі живйот. Малдере, хочу виправити одну неточність - горили, це одні з самих спокійних і врівноважени приматів, як і орангутанги. А от гамадріли - саме то. По Дарвіну та Фройду )
Ось виписка з вікі:
Встревоженное появлением людей или собаки или другими врагами, стадо поднимает оглушительный крик и вой. Взобравшись на скалы, они скатывают вниз для защиты камни.

Для людей, не вооружённых ружьями, старые самцы гамадрилов благодаря своей силе, крепким зубам, мужеству и солидарности могут быть очень опасны.

Самцы гамадрилов воруют дочерей у соседок для своего гарема. Самки в гареме, не будучи связаны родством, солидарности друг к другу не проявлют, а самец держит их в ежовых рукавицах и за малейшее своеволие больно кусает за шею.[2]

Древние египтяне считали их воплощением бога Баби и почитали священными животными, также бог Хапи (сын Гора) часто изображался с головой этого примата. В настоящее время в Египте нигде уже нет диких гамадрилов.

Молодые гамадрилы в неволе становятся очень ручными и обнаруживают большую понятливость; но к старости, особенно самцы, делаются крайне дики и злы.
Я думаю, розглянувши фото нижче, що причину хтивості до дупи Кріса знайдено....
You must be registered for see images

Останнє редагування:

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Не вижу доказив, или мне словоблудие за доказ считать?
Как? Твой мат недостатьньо?
Ти стверджував, що мають бути застереження.
Ссылку
Це що на каналі СТБ? Після таких передач людині хочеться лягти і вмерти
Ну а факт проверки продукции киевским метростандартом и факт несоответсвия ни нормам ни заявленому составу тоже проигнорируем?
Ага, ось лише чомусь бєларуси, не дивлячись на начебто достаток, про який ти тут базікаєш, приїздять до нас і все вимітають з полиць, в тому числі і кондитерку.
Украинцы плотят баснасловные деньги на покупку белорусской колбасы и молочки. Даже синоним ХОРОШЕГО считается БЕЛОРУССКОЕ.
Моя ненька їм такого не дарує.
Мы живем в разных странах
біля влади перебували такі ж "українці", як і ти.
Звычайно! Во всем москали вынувати!:mrgreen:
Ты!
І той, що стверджуеє, що мелодія українського гімну "злизана" з мазурки Домбровського?
Я сослался на советского критика.
\
Ой, я ж забув, що ти нехристь, чурка, козо-, овцелюб.
Ой как культурно!
застроми голову між колін і поцілуй себе в дупу.
Тоже очень культурно
Вах! Смотри инсультик будет!
Пррррр на ладошку и ляп!
Бо для кацапа з додатком чурки
Снова пррррр на радошку и ляп в мою сторонку:mrgreen:
І лошара, і хамло, і гівно!
Ух ты!
Не бреши, матюків не було
Да, то я дописал
+
+
:mrgreen:
Боюся, що з таким шукачем,
Ок! Не трепло если найдеш институт нуклеарны дослиджень НАН Украины
Ми тут всі живі свідки,
Ну ты и свидок того как вадим попросил сначала 1400 потом 1800. Я сказал, что на сумском базаре у перикупщиков в рабочем состоянии 60. Али нет? Али обезьянничать дали будеш?
Про заслуги співачок я перед тобою розпинатися не буду,
Да ты и про Нормана не распинался, а вот про баскова тебе не сложно было:mrgreen:
доказом чого є той факт, що ти ніяк не можеш забути філейну частину Кріса Нормана. Якось так.
Да я как-бы выдающихся данных найти не мог, ты же промолчал.

Ну вот опять куча какшек и НУЛЬ, полный НУЛЬ информации. Вот такой вот Малдыр фокс!:mrgreen::mrgreen:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Звычайно! Во всем москали вынувати!:mrgreen:
"Ти так сказав" (с)
На те, що наче мають бути застереження?
Будь ласка, їж та не обляпайся.
Не вдавився??? :D
Я сослался на советского критика.
Критик часів СССР розказував про нинішній гімн України?
По-перше, хотілось би прочитати висловлювання цього критика самому. Дай посилання.
По-друге, припускаю, що міг той критик написати, що завгодно, бо була така практика за часів совка, все, що було пов'язано з боротьбою за незалежність України, було або польським, або гітлерівським, але обов'язково буржуазно-націоналістичним і людиноненависнецьким. Тому, могли і музику Вербицького обкласти. Хоча, давай лінк, сам прочитаю та зроблю висновки.
А то виходить, що я чув, як хтось колись читав, спогади якогось очевидця, що балакав з тим критиком.
\Ой как культурно!
Тоже очень культурно
НУ, так... З вовками жити... В розумінні, що з тобою балакати - про культуру можна забути, щоби діалог був зрозуміліший для тебе.
Вах! Смотри инсультик будет!
У своєму аулі будеш "ваххати".
Пррррр на ладошку и ляп!
Снова пррррр на радошку и ляп в мою сторонку:mrgreen:
Ух ты!
Справді, видовище неабияке - "обтєкающій джаггер". :D Але ти все таки хоч інколи обмивайся, а то не зручно перед людьми, що на форум заходять.
х**..., пі**юлєй, сп**здили
Давай полегшу тобі задачу, додам ще одне:
"... в чужой п**де соломинку ты видишь, в своей - не видишь и бревна"
Хоча стій, це ж цитував Пушкіна. Так, погано вийшло, "перед пацанамі нє удобно". Виходить що Пушкін також матюкальщиком був. А його ж на Расєє за генія вважають. От же ж...:lol:
Ок! Не трепло если найдеш институт нуклеарны дослиджень НАН Украины
А чого ти в інститут уперся, як баран на твоїй історичній батьківщині? На тобі інші посилання, як на українські сайти, так і на російські.
1)

2)

Ну ты и свидок того как вадим попросил сначала 1400 потом 1800. Я сказал, что на сумском базаре у перикупщиков в рабочем состоянии 60.
А тобі що, в "падлу" віддати гроші, за тобою ж розрекламовану річ та ще зі знаком якості? Ну, ти і жмотяра. :lol:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Малдере, хочу виправити одну неточність - горили, це одні з самих спокійних і врівноважени приматів, як і орангутанги. А от гамадріли - саме то. По Дарвіну та Фройду )
Та я ж, в принципі, не проти. Ось лише почув про це від одного чувака, а джентльменам слід вірити на слово.:lol:
Хоча, допускаю, що ми балакаємо про різне, бо Ви навидили приклад з "горилами", а джаггер розказував про "гарил". Можливо, це якийсь новий зовсім інший вид мавп? :lol::lol::lol:

Про Кріса Нормана... Он у чому справа була. :lol:

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Оффтопики.

Про Кріса Нормана... Он у чому справа була. :lol:
Так он тебе нравиццо! Почему ты не смог обьяснить, потому предположил что тебье нравится его задница, а она точно бабоподобная, хриплый сексуальный голосок. Очки гламурные. Да плюс у тебя еще и семьи нет, и в европу к геям ты лезеш, и кина про геев смотриш. Да и ведеш себя как пассивный. Так что перед тобой лучше не наклонятся.:mrgreen:

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

"Ти так сказав" (с)

На те, що наче мають бути застереження?
Будь ласка, їж та не обляпайся.

Не вдавився??? :D

Критик часів СССР розказував про нинішній гімн України?
По-перше, хотілось би прочитати висловлювання цього критика самому. Дай посилання.
По-друге, припускаю, що міг той критик написати, що завгодно, бо була така практика за часів совка, все, що було пов'язано з боротьбою за незалежність України, було або польським, або гітлерівським, але обов'язково буржуазно-націоналістичним і людиноненависнецьким. Тому, могли і музику Вербицького обкласти. Хоча, давай лінк, сам прочитаю та зроблю висновки.
А то виходить, що я чув, як хтось колись читав, спогади якогось очевидця, що балакав з тим критиком.

НУ, так... З вовками жити... В розумінні, що з тобою балакати - про культуру можна забути, щоби діалог був зрозуміліший для тебе.

У своєму аулі будеш "ваххати".

Справді, видовище неабияке - "обтєкающій джаггер". :D Але ти все таки хоч інколи обмивайся, а то не зручно перед людьми, що на форум заходять.

Давай полегшу тобі задачу, додам ще одне:

Хоча стій, це ж цитував Пушкіна. Так, погано вийшло, "перед пацанамі нє удобно". Виходить що Пушкін також матюкальщиком був. А його ж на Расєє за генія вважають. От же ж...:lol:

А чого ти в інститут уперся, як баран на твоїй історичній батьківщині? На тобі інші посилання, як на українські сайти, так і на російські.
1)

2)

А тобі що, в "падлу" віддати гроші, за тобою ж розрекламовану річ та ще зі знаком якості? Ну, ти і жмотяра. :lol:
Можно конечно подбросить еще на твой мега вентилятор, но задолбал. Готов что угодно писать, абы уйти от темы, как говорится с другими так себя веди. Видимо четыреста лет ракостояния твоих предков не прошли даром.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Так он тебе нравиццо! Почему ты не смог обьяснить, потому предположил что тебье нравится его задница...
Та ну, це вже примітивно, навіть для тебе. Сам у кожному пості говорив про його дупу, а тепер екстраполюєш це на мене. :mrgreen: Ось люди і підказують, що у вас ідентифікація і диференціація по філейним частинам, як ось . Хоча я припускаю, що у тебе просто шалена пристрасть... :mrgreen:
а она точно бабоподобная, хриплый сексуальный голосок. Очки гламурные.
Не знаю, вам, дівчатам, видніше. :mrgreen:
Да плюс у тебя еще и семьи нет...
Лінк в студію, де я це казав. А поки що в черговий раз констатую, що ти ТРІПЛО!!!
и в европу к геям ты лезеш...
Це ти лізеш до геїв, а я прагну європейського рівня життя в Україні, боротьби з корупцією, соціальних стандартів, охорони довкілля... Як було написано на воротях однієї установи в Німеччині: "Кожному своє".
и кина про геев смотриш.
То був оскароносний фільм, який окрім того зібрав ще купу нагород. Тобі, вихованім в аулі на культурі "одна палка два струна" цього не зрозуміти.
Да и ведеш себя как пассивный.
Ага, мабуть то я в кожному пості згадую не музичний спадок Кріса Нормана, а його дупу. :lol::lol:
Так что перед тобой лучше не наклонятся.
Бо отримаєш добрячого копняка. Хоча вас, збоченців, не зрозумієш, може це вам і подобається.
Видимо четыреста лет ракостояния твоих предков не прошли даром.
Ти до моїх предків не лізь. Це твої предки по черзі стоять раком одні перед одним. То Єрмолов горців ставив на чотири точки, то тепер горці танцюють лезгінку в Мааасквє і . Так що розберися спочатку в своїх предках. :mrgreen:

21h

Вернулся
Фокс Малдер, от справді, на одного младшОго тут кажуть, чурка... чуркістан і т.д. От він косить під інтєллігєнцию, до літер доколупується.... А як почитаєш його пости... Капець, швах, ой вей из мир....
Да и ведеш себя как пассивный. Так что перед тобой лучше не наклонятся.
Або шизофренія, або сексуальна освіта й справді у нього закінчилася на вівцях та лелеках, либонь, й дочку йому лелека приніс, чи олень :?:

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Сам у кожному пості говорив про його дупу, а тепер екстраполюєш це на мене. :mrgreen:
Малдыр! Не я хвастался что он мне довподобы, не я ображался когда я обозвал его гавном как и басков с бутыркойю. Видно он тебе не равнодушен. Мне обсалютно чхать на Нормана и его козлинный фалсцет с музыкой на трех-четырех аккордах. Не вешай свои яйца на меня!
Ось люди і підказують,
Этот, с позволения сказать, людь, тут всем много чего расказывал, причем такой ахинеи, что не на одну голову не налезит! То ему москито делался как стелс, то ширина кристаллической решетки влияет на отражение радиоволн, то Пе-8 по ТТХ не дотягивает до стратегического, то польские антенны в резонансе на СВЧ печи и еще много-много! Только дурак его слушать будет, и смотрю ты его слушаеш!
Лінк в студію, де я це казав. А поки що в черговий раз констатую, що ти ТРІПЛО!!!
То же самое ты говорил, что не матерился, после линков была неделя пустозвонсва с непонятным флудом. Извини, я в дерьмо,, мистер трепло, два раза не наступаю.
а я прагну європейського рівня життя в Україні,
Та да и евромусорку ядерных отходов и долгового раба и т.д. Каждому свое.
То був оскароносний фільм, який окрім того зібрав ще купу нагород.
Та да, потому малдыру нравятся геи, бо они награды получают и оскара. Потому малдыр стремится быть на них похожим:mrgreen:
Вот и сам согласился.
Бо отримаєш добрячого копняка.
Срамным удом Малдыра. Конечно, что ждать еще от тебя?
Ти до моїх предків не лізь.
А почему бы и нет? Ведь то поляки, то срамные москали, то венгры. Все наклоняли как хотели! Даже живеш в городе образованном с великого разрешения императора.
То Єрмолов горців ставив на чотири точки, то тепер горці танцюють лезгінку в Мааасквє і аналогічну операцію виробляють з нащадками Єрмолова.
А мне похрену сия петрушка, зато твои соотечесвеники в это время по рабски рачки на стройках в маасквее.:mrgreen:

Зверху