Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

А сам как думаеш, мистеру трепло верить можно?
Такому трєплу, як ти - ні. Бо на словах ти і вчений, і музикант з абсолютним слухом, і філолог (спеціалізація - матєршиннік)... І прочая, прочая, прочая... А на практиці - лайно на паличці.
При этом 28-го в маршрутке я услышал про находку правда в кондитерских изделиях крупной украинской фирмы. Как то у меня лично не то что гордится предсказанием уже совершенных действий, да и это предсказанием называть стыдно.
1) Я в тій маршрутці не їхав.
2) Я про заборону української кондитерки на Росії не чув до 30.07, а про "каку в цукерці" почув лише від тебе. Можи ти сам її і розжував, а потім про це і розказав у маршрутці? :lol:
3) Дуже радий, що ти всю інформацію дістаєш з самого авторитетного джерела - з маршрутки. :lol:
Мне например обидно что и меня парашенко кормит дрянью,
А я радий, що тебе Порошенко таким годує. :mrgreen:
и никто за меня не заступается.
А кому ти потрібен? Ніхто не хоче за тебе заступатися, бо ти всіх обкидав за принципом "гаріли".
Малдыр наверна порадуется, как сказал его любый экс комунист лукьяненко "повыздыхають швыдше".
Авжеж. Швидше б! :mrgreen:
Надо же так пытаться выкрутится в стиле "абы як не москаль", что забыть свое нормальное "ядерна зброя" и применить непонятно с какой помойки выкопаное "нуклэарна". Ессно что тебе такому, да и тягныбоку все курчатовы скрутят фигу.
Що значить "свойо нормальноє"? Коли б ти краще знав свою рідну російську, то тобі, телепню, було б відомо, що в тексті слід не повторювати одні слова, а чередувати синоніми. І хто тобі винен, що ти не знаєш про те, що ?
Ой, забув, що ти ж по матюкам спеціалізуєшся. Так що, що там зі словом "уд" розібрався? Таки матюк? :lol:
А Курчатов нехай розслабиться. Він чоловік був розумний, але поки не допомогли шпигуни зі Штатів - СССР зброї ядерної не мав. Тож першопроходці тут США, тому їх назва має право на існування.
До речі, а чого ти так реагуєш? В тебе знову загострився комплек "короткого уда"?
Да и чего вдруг тебе бомбу делать? Ее тебе сделают справжни вчени с украинских институтов национальной памяти, шевченкознавсва и т.д.
Звичайно, бомбу швидше створять філологи та історики, коли у нас ось такі "млодші фізики".

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Оффтопики.

Такому трєплу, як ти - ні. Бо на словах ти і вчений, і музикант з абсолютним слухом, і філолог (спеціалізація - матєршиннік)... І прочая, прочая, прочая... А на практиці - лайно на паличці
Конечно! Вместо конструктивса малдыр опять возвышается за счет поливания грязью меня. Оно ведь удобнее так!
1) Я в тій маршрутці не їхав.
2) Я про заборону української кондитерки на Росії не чув до 30.07, а про "каку в цукерці" почув лише від тебе. Можи ти сам її і розжував, а потім про це і розказав у маршрутці?
3) Дуже радий, що ти всю інформацію дістаєш з самого авторитетного джерела - з маршрутки.
Конечно! Мы упали на колины и повирыли! Нострадамус местный.
бо ти всіх обкидав за принципом "гаріли".
Ты батенька по мима того что матершинник (доказано), трепло (тоже доказано) еще и плогиатчик и стрелочник. Вот таки воны щири окраинцы!
Кто бы сомневался, о нечеловечко- зверинной личине окраинского национализма. Дерьмо зверинное сей эффект
І хто тобі винен, що ти не знаєш про те, що синонім до слова "ядерний" - "нуклеарний"?
А ще зарэтушованый матюк не матюк. А малдыр такая бибизяна, шо готов как угодно выкаблуниватся, абы нэ як москаль.
А Курчатов нехай розслабиться. Він чоловік був розумний, але поки не допомогли шпигуни зі Штатів - СССР зброї ядерної не мав.
Звичайно! Тилькы твое любе США якбы не перетягнуло жидив з германии то тоже ничого бы не мало. Отож тепер украини жиды повынни зробыть нуклеарну выбухивку.
До речі, а чого ти так реагуєш? В тебе знову загострився комплек "короткого уда"?
Неа, пытаюсь тебя раскрутить на продолжение начатого спора и показать все что у тебя кроме укрогавна в макитре нет ничего.
Звичайно, бомбу швидше створять філологи та історики, коли у нас ось такі "млодші фізики".
При этом ты наверна оскалил клыки и выставил в перед половые органы. Так как там Илларионов и украинськи супер музыканты как билозир? Хотя чего тут у трепача спрашивать? Зуб даю, он либо замолкнит либо очередное гавно в мой адрес запустит. Такая уж у него судьба при укрофимозе ГМ.- возвышаться на грязи.

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Конечно! Мы упали на колины и повирыли!
Нє, я звичайно не наполягаю, але справа твоя. Коли бажаєш валятися і битися макітрою о запльовану підлогу в своїй хаті, то так і роби.
Ты батенька по мима того что матершинник (доказано), трепло (тоже доказано) еще и плогиатчик и стрелочник. Вот таки воны щири окраинцы!
Ким доказано? Тобою? :lol: Аж ніяк. Коли вже вірити тобі, то Алєксєй Толстой також "матєрщінік", бо вживав в своєму "Пєтрє І" словєси, які слід було ретушувати крапочками. І що, його заборонили? Ні, самого письменника вважають класиком, а твір вивчали раніше в курсі шкільної програми з російської літератури. Тому тут ти "промазав". А з "удом" ти зовсім, пардон, обісрався. Чи ти і зараз будеш наполягати, що це матюк? А, містєр "філолог"? До речі, що за ставлення до "ісконно русского мата"? Тьі жє руССкій чєловєкъ (ізвінітє за тавталогію), значіт руССкій мат должон любіть і уважать. А-а-а-а! Тєбя возмущаєтъ, что єго нє руССкіє іспользуютъ? Понімаю і осуждаю! ДОКОЛЄ???
Щодо плагіату... Так, варто зізнатися. Шановні форумчане! Змушений визнати, що без дозволу гаспадіна джаггєра використав одне з його "словєсних нововведень", а саме - "гаріла". Зізнаюсь, що цей бренд належить виключно джаггєру (зеніту). По перше, він його вигадав, по друге, його поведінка є абсолютною копією цієї самої "гаріли".
Ти тепер задоволений? :mrgreen:
Кто бы сомневался, о нечеловечко- зверинной личине окраинского национализма.
Назви мені хоч одну причину ридати, після того, як П.Порошенко загодує тебе до зустрічі зі Св. Кіндратієм козячими кругляшками, замаскованими під "арахіс в шоколаді"? :mrgreen:
Звичайно! Тилькы твое любе США якбы не перетягнуло жидив з германии то тоже ничого бы не мало.
Ніхто їх не перетягував крім Гітлера. Це він створив такі умови, що ті змушені були тікати від нацизму і селитися, хто де зможе. А хто винен совку, що дозволили їм оселитися в штатах, а не "перетягли" до себе? Хоча помиляюся, перетягли, тільки не вчених, а шпигунів. :mrgreen:
Неа, пытаюсь тебя раскрутить на продолжение начатого спора и показать все что у тебя кроме укрогавна в макитре нет ничего.
Нє-а, це все таки комплекс "короткого уда". Не можеш простити клятим "пєндосам", що попри відсутність "курчатових", "іоффе" та "ландау" саме вони створили першу нуклеарну зброю. І що коли б не родина Розенбергів, то не бачити совку її ще дуже довго.:mrgreen:
При этом ты наверна оскалил клыки и выставил в перед половые органы.
Щось ти дуже небайдужий до чоловічих статевих органів, а ще інших пікантностей, як то "дупа Кріса Нормана". Це не зовсім гарно. :mrgreen:
Так как там Илларионов и украинськи супер музыканты как билозир?
Набагато краще, ніж псевдо-українські недовчені в ранзі "млодших кандмінімумів".

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Зуб даю, он либо замолкнит либо очередное гавно в мой адрес запустит. Такая уж у него судьба при укрофимозе ГМ.- возвышаться на грязи.
Високоповажний містєр джаггєр, музикант, вчений, філолог, механік, і просто "чєловєк і параход"! Вибачте, а Ви про мене в третій особі з ким зараз балакаєте: з "бєлочкой", що постійно сидить у Вас на плечі, чи з тими зеленими чортиками, що зараз стрибають по Вашому столі? З останніми будьте зовсім обережні, бо ці зовсім не з нашої галактики. Припускаю, що прилетіли, щоби спеціально Вас викрасти і забрати до себе, як надію і майбутнє світило земної фізики. А такі кадри, як розумієте, потрібні зараз нашій цивілізації, як ніколи. Але це не головне.

Що стосується Вашого припущення, то маю Вас запевнити, що Ви тут помиляєтеся. Як Ви могли подумати, що я видам щось погане на Вашу адресу? Адже відомо, що Ви людина різносторонніх талантів: неперевершений вчений-фізик, віртуоз-музикант, філолог, зброяр, людина глибокого рівня освіти та культури. Де б ще Ваші опоненти почули про себе стільки, нехай не зовсім лестивої, але цілком конструктивної правди, хто б ще вказав нам на наші недоліки, як то не зовсім чисті шаровари та вишиванки. А взяти Ваше "до-ре-мі-до-ре-до"? Ми б так і далі сиділи та гнили б у своєму безкультур'ї, і коли б не Ви, ніколи б не довідалися про цю чудову музичну фразу. :mrgreen:

До речі, ми відійшли від теми.
Зуб даю, он либо замолкнит либо очередное гавно в мой адрес запустит.
Вибачте, ні перше, ані друге. Як бачите, має місце третій варіант розвитку подій, який не був передбачений Вами. Знаю Вас, як людину слова. Де можна побачити Ваш зуб? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Останнє редагування:

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Нє, я звичайно не наполягаю, але справа твоя. Коли бажаєш валятися і битися макітрою о запльовану підлогу в своїй хаті, то так і роби.
/QUOTE]
Ну пость так, ты оракул и предсказатель уже совершенных действий. Такэ от пророцтво.
Тобой, дорогой наш матершинник и форумный укробазикало!
Коли вже вірити тобі, то Алєксєй Толстой також "матєрщінік", бо вживав в своєму "Пєтрє І" словєси, які слід було ретушувати крапочками. І що, його заборонили?
И ретушують. Крим того завжды зазначают ши выкорыстовуеться неноматывна лексыка. Это раз, два, тут дело не в алексее толстом или еще в ком-то а в правилах форума. Читайте его, там все написано, а то выйдет что вас лично можно обложить и сослатся на какого нибудь классика, мол литэратурно!
Все остальное очередной размах ладошки с фекалиями. Малдыру не нравится и он беснуется.
Назви мені хоч одну причину ридати, після того, як П.Порошенко загодує тебе
Не меня а украинцев, хотя судя твою логику недоукраинцев, думаю вот как можно обьяснить пофигизм укропоцреота Малдыра что жид парашенко кормит украинцев гуаном.
Це він створив такі умови, що ті змушені були тікати від нацизму і селитися, хто де зможе.
Ну вот, также скорык тикав за кардон для того чтобы хоть как-то реализовать себя как музыкант, ибо его нэнька торчит под Быдлозыр, Матвиенко и всяких там виагру. Конечно Малдыр опять накакает в ладонь и скажет "воны нэ украинци!", но факт остается фактом.
що попри відсутність "курчатових", "іоффе" та "ландау" саме вони створили першу нуклеарну зброю
Да створили, только твоя батькившина ее ядерной называет, один любитель наклонится перед западом Малдыр называет "нуклеарна" и шоб абы не як москаль.
Да-да-да! И твое Неа с кучей слов с нулевой смысловой нагрузкой тому доказательство! Хоть головой об стену бейся!
Що стосується Вашого припущення, то маю Вас запевнити, що Ви тут помиляєтеся. Як Ви могли подумати, що я видам щось погане на Вашу адресу?
Ты вже выдав повный горшик! Причем не на одного меня, на многих! Но так артистично негодуем несправедливойсти обвинения! А-я-й!
Щось ти дуже небайдужий до чоловічих статевих органів, а ще інших пікантностей, як то "дупа Кріса Нормана".
Та не в том дело, не я жовтоблакытнистю аргументирую правоту, а ты, а это по обезьяннему, дорогой наш мистер трепло!
неперевершений вчений-фізик, віртуоз-музикант, філолог, зброяр, людина глибокого рівня освіти та культури.
Мне до тебя, любителя Быдлозир и Нормана рости и расти и расти! У меня рэтушованого мата нет! И заметь, про тебя небылицы не пускаю, только ссылаюсь на твои слова, а ты трепло!
А з "удом" ти зовсім, пардон, обісрався. Чи ти і зараз будеш наполягати, що це матюк?
Нет это грубое выражение, которое по правилам форума тоже запрещено.
Слив принят, флудер и оффтопер. Конечно еще покакай на ладошку, только не спорить по теме! А то москали тупи круче Быдлозир никаго нэ прыдумали.
Знаю Вас, як людину слова. Де можна побачити Ваш зуб?
Это товарыШ псевдо вумняк, идеома, и спор я выиграл, ты очередной раз много раз вызвысился полив меня грязь, при этом никакой информации не дал. Я кстати не в обиде, я даже рад, пусть смотрят какой малдыр обстоятельный!

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Тобой, дорогой наш матершинник и форумный укробазикало!
И ретушують. Крим того завжды зазначают ши выкорыстовуеться неноматывна лексыка. Это раз, два, тут дело не в алексее толстом или еще в ком-то а в правилах форума. Читайте его, там все написано, а то выйдет что вас лично можно обложить и сослатся на какого нибудь классика, мол литэратурно!
1) Я доказав лише, що ти тупий телепень, закомплексована і агресивна істота, що наслідує "гаріл" в зоопарку.
2) Ану ж, розумака, скажи, де це до роману "Петро І" в коментарях писали "Увага! Ненормативна лексика".
3) По-матінці я нікого не обкладав. Коли можеш - лінк в студію. А ні - це буде черговий доказ що ти тріпло.
4) А коли ти такий дотримувач правил то маєш знати, що заборонено спотворювати слова і писати з помилками. Або ж ти зобов'язаний попереджати співрозмовників, сам не місцевий, біженець з Кавказу, погано вивчив мову, та ще й не зовсім письменний. Ти це виконуєш? :lol:
Все остальное очередной размах ладошки с фекалиями. Малдыру не нравится и он беснуется.
Та невже? А я бачу, що це ти на лайно сходиш. :lol:
Не меня а украинцев, хотя судя твою логику недоукраинцев, думаю вот как можно обьяснить пофигизм укропоцреота Малдыра что жид парашенко кормит украинцев гуаном.
До чого тут українці? Яке ти, ліміта кавказька, маєш право говорити від імені українців? Як раз у українців до нього претензії немає. А ось у північних сусідів, та у чурки джаггера - якісь надумані проблеми. Ну, з Кремлем все зрозуміло, там в крові вести торговельні війни з Україною, коли щось не так. А з тобою своя історія. Певно колеги на роботі пожартували - дали замість арахісу в какао козячих кругляшок, і сказали, що то тобі особисто від Порошенка. А ти тепер заспокоїтися не можеш. :lol:
До речі, після того буму
Ну вот, также скорык тикав за кардон для того чтобы хоть как-то реализовать себя как музыкант, ибо его нэнька торчит под Быдлозыр, Матвиенко и всяких там виагру. Конечно Малдыр опять накакает в ладонь и скажет "воны нэ украинци!", но факт остается фактом.
Скорик не тікав, він тимчасово виїхав. Причина виїзду у євреїв з Німеччини, і у Скорика з України були різні. Це ти втік з Грузії, бо базікав там дуже багато, як і тут, і набазікав собі, тож з "мокрими портами та обриганою від страху косовороткою" приперся сюди.
Що стосується Білозір, як і Матвієнко та Скорика, то вони по одну сторону барикад. Адже бидлуватий народ, що не вміє писати без помилок (ти розумієш, про кого це я), не тягнеться до культури високої, а хаває російську і російськомовну попсу та блатняк. Якось так.
Да створили, только твоя батькившина ее ядерной называет, один любитель наклонится перед западом Малдыр называет "нуклеарна" и шоб абы не як москаль.
Моя батьківщина називає її як ядерною, так і нуклеарною. І я тобі, телепню, давав лінк. Але ти не тільки писати без помилок не вмієш, але, видно, і читаєш погано.
Да-да-да! И твое Неа с кучей слов с нулевой смысловой нагрузкой тому доказательство!
Мало того, що ти несповна розуму, в тебе ще й амнезія. Дурнику, це ти тут "разнєакався", а я лише стібався з тебе. Накося, викусі:
Неа, пытаюсь тебя раскрутить на продолжение начатого спора
Хоть головой об стену бейся!
Щоб стати таким, як ти? Дякую, не буду.
Ты вже выдав повный горшик! Причем не на одного меня, на многих! Но так артистично негодуем несправедливойсти обвинения!
Я "нєгодую". Та цур тобі. Адже я знаю, що не варто вимагати якоїсь ввічливості та правил від бидлуватих агресивних створінь.
У меня рэтушованого мата нет! И заметь, про тебя небылицы не пускаю, только ссылаюсь на твои слова, а ты трепло!
Я вже один пост присвятив тому (після того, як ти обурювався відсутністю культури на форумі), який ти "культурний". З мокрим та обриганим одягом, з музичними фразами тощо. Маєш бажання - почитаєш. Тому краще б ти ретушував мат, коли б він не стосувався ні кого, ніж наче своїми культурними словєсами обкладаєш конкретних людей.
Нет это грубое выражение, которое по правилам форума тоже запрещено.
Та невже? Всього лише грубий вираз? А ти не так давно казав, що мат.
Що змінилося, джаггере? А ще я ж тобі, придурку, навів цитати від досить таки культурних та поважних (на відміну від тебе) людей, які вживають його. Вони також грубіяни? :lol::lol: Так, важко бути безтолковим.
Это товарыШ псевдо вумняк, идеома, и спор я выиграл, ты очередной раз много раз вызвысился полив меня грязь, при этом никакой информации не дал.
Ні, ти просто ще раз підтвердив, що ти тріпло. Як у випадку з тим добродієм, у якого ти обіцяв купити годинника із совковим знаком якості, а тоді прилюдно включив "задню". "Воно й не дивно". (с)

Останнє редагування:

21h

Вернулся
Хм.. чомусь тут Діма Шмєлєв плямка і не жаліється на якість
[YOUTUBE]_RBpR4aKyH0[/YOUTUBE]
Євріка! В РФіїї зараз люто культівіруют культ св. Путіна, а як відомо, нема кращих доказів, як мавпувати. От Вован канфєтки невзлюбив, либонь, після того як старшокласник Москаленко у нього їх відбирав... І тут спрацювала дебільна риса московітського характеру, ну і маємо що моємо.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Знову історія повторюється... То грузини їх поганими винами та мінеральними водами труїли (слід розуміти, що російська глибинка від метанолів та денатуратів здоров'я лише поправляє), то Україна неякісні сири підсовувала (ось лише з ЄС та Америки експерти ніяких "неякісностей" не виявили). Тепер кондитерка наша в зубах застрягла. :D
Провина в тому, що продукція українська ("Ты виноват уж тем, что хочется мне кушать" (с)), а ще Порошенко про "європейскість" часто говорить. І маємо те, що маємо.

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

1) Я доказав лише, що ти тупий телепень, закомплексована і агресивна істота, що наслідує "гаріл" в зоопарку.
Дэ цэ доказав. Давай посилання, Мистер Трэпло.
2) Ану ж, розумака, скажи, де це до роману "Петро І" в коментарях писали "Увага! Ненормативна лексика".
Ну достаточно того, что приведенные мною твои цитаты матерные, или нет?
3) По-матінці я нікого не обкладав. Коли можеш - лінк в студію. А ні - це буде черговий доказ що ти тріпло.
Ну мистер трепло, я как бы не ГОВРИЛ, что ты обкладал, я говрил, что ТЕБЯ можно обматерить и сослатся на толстого))))))) Вообще можно гнуть матом и ссылатся на тостога с сопливым воплем некормленной свиньи "мени шо нэ зя, а йому можна?!!"))))
4) А коли ти такий дотримувач правил то маєш знати, що заборонено спотворювати слова і писати з помилками.
+
Коли вже вірити тобі, то Алєксєй Толстой також "матєрщінік", бо вживав в своєму "Пєтрє І" словєси, які слід було ретушувати крапочками. І що, його заборонили? Ні, самого письменника вважають класиком, а твір вивчали раніше в курсі шкільної програми з російської літератури. Тому тут ти "промазав". А з "удом" ти зовсім, пардон, обісрався. Чи ти і зараз будеш наполягати, що це матюк? А, містєр "філолог"? До речі, що за ставлення до "ісконно русского мата"? Тьі жє руССкій чєловєкъ (ізвінітє за тавталогію), значіт руССкій мат должон любіть і уважать. А-а-а-а! Тєбя возмущаєтъ, что єго нє руССкіє іспользуютъ? Понімаю і осуждаю! ДОКОЛЄ???
Щодо плагіату... Так, варто зізнатися. Шановні форумчане! Змушений визнати, що без дозволу гаспадіна джаггєра використав одне з його "словєсних нововведень", а саме - "гаріла".
=Мистер трипло
Ну ты же приходиш написать несколько килознаков в мой адресс?
До чого тут українці?
А при тому, что Парашенко кормит и украинцев, а малдыру похрену
Як раз у українців до нього претензії немає.
О как раз наоборот! Смотрел как-то передачу из цикла "мы все умрем" про кондитеров,, там глава киевского дерметростандарту и на рошен шипилява высказывал.
А ось у північних сусідів
И еще месяц назад у белорусов. Ну в любом случае чего так растроился? Тож москали кляти, или как? Они обязаны чтобы малдеры могли в европу вступнуть и в нато, а если не купують, так гади, телепни и т.д. Я думаю тебе надо предложить парашенко перестать кормить маскалив, которые пожрали все сало и перенаправить все в европу.
До речі, після того буму Таджикистан перевірив продукцію "Рошен" і ніяких порушень не виявив.
Ага а белоруссы еще с апреля требуют поисключать сахарозаменители и т.д.
Скорик не тікав, він тимчасово виїхав.
Ну да выехал, как миллионы украинцев бегут от голода и нищеты, которую ненька Малдыра им дарит.
Це ти втік з Грузії,
С Абхазии Малдыр, которую твои дружбаны грузины при помощи хохлов из УНСО самым наглым образом завоевывали с этническими чистками. В результате ВЕСЬ КАВКАЗ грузинам с украинцам дал пендаля с Абхазии,, бежали аж дым пускали!
Що стосується Білозір, як і Матвієнко та Скорика, то вони по одну сторону барикад.
Звычайно! Тому для малдыра они САМЫЕ КРУТЫЕ МУЗЫКАНТЫ! То фигня что быдлозир вообще нуль, Матвиенко - проффффесор Поплавка! Головне в якой воны партии!
Адже бидлуватий народ
Быдло Нормана супермузыкальным китом считает, чурками всех обзывает и матюки с ретушью пишит, при этом клянется что все литературно!
не тягнеться до культури високої, а хаває російську і російськомовну попсу та блатняк. Якось так.
Мистер трепло а ссылку где я это хаваю? Ась мистере трепло?
Моя батьківщина називає її як ядерною, так і нуклеарною
Не видел жодного институту нуклеарных дослиджень, или нуклерные термены в научной литературе.
Адже я знаю, що не варто вимагати якоїсь ввічливості та правил від бидлуватих агресивних створінь.
Которые голосуют за тягныбка и кречут геть и только и заняты поиском поноса но голову рашки:lol:Круто ты о себе!
Ні, ти просто ще раз підтвердив, що ти тріпло. Як у випадку з тим добродієм, у якого ти обіцяв купити годинника із совковим знаком якості, а тоді прилюдно включив "задню". "Воно й не дивно".
Я бы выполнил при адекватных условиях. Хозяин поросил тогда больше тыщи при рыночной ИСПРАВНОГО анрегата 60. \Хотя для хохла наглость второе счастье, что по тебе и видно. Но я не лошара которое всякое хамовитое гавно раскручивает на деньгу. Это раз. Два - я привел ЛИНКИ с твоими МАТЮКАМИ, это два, три - не видел от тебя маломальских адекватных обоснований крутизны Матвиенко, Бвдлозир и еще то гавенцо чем ты хвастался. Ну и еще линков сколько попросилЮ мистер трепло помалкуе. Такое оно трипло

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Оффтопики.

Дэ цэ доказав. Давай посилання, Мистер Трэпло.
В кожному пості. Повертайся назад до того, як твоє роздвоєння особистості назвало тебе зенітом. І далі в кожному пості доказ. :lol:
Ну достаточно того, что приведенные мною твои цитаты матерные, или нет?
Ні, недостатньо. Ти стверджував, що мають бути застереження. Ось і скажи, де у Толстого застереження?
Ну мистер трепло, я как бы не ГОВРИЛ, что ты обкладал, я говрил, что ТЕБЯ можно обматерить и сослатся на толстого)))))))
Говріл, мітєр гаріл! :lol:
О как раз наоборот! Смотрел как-то передачу из цикла "мы все умрем" про кондитеров,, там глава киевского дерметростандарту и на рошен шипилява высказывал.
Це що на каналі СТБ? Після таких передач людині хочеться лягти і вмерти, бо і дихати немає чим, і пити немає чого, і їсти також, і мило шкідливе, і меблі шкідливі, і одяг шкідливий, і іграшки дитячі нікуди не годні... Дивись, якраз для тебе.
И еще месяц назад у белорусов.
Ага, ось лише чомусь бєларуси, не дивлячись на начебто достаток, про який ти тут базікаєш, приїздять до нас і все вимітають з полиць, в тому числі і кондитерку.
Ну да выехал, как миллионы украинцев бегут от голода и нищеты, которую ненька Малдыра им дарит.
Моя ненька їм такого не дарує. Це твоя ненька, бо за всі ці роки біля влади перебували такі ж "українці", як і ти.
С Абхазии Малдыр, которую твои дружбаны грузины при помощи хохлов из УНСО самым наглым образом завоевывали с этническими чистками. В результате ВЕСЬ КАВКАЗ грузинам с украинцам дал пендаля с Абхазии,, бежали аж дым пускали!
Ой, я ж забув, що ти нехристь, чурка, козо-, овцелюб. :lol: Так ось, грузини зазнали поразки, бо підключилися кацапи. Тут вони спеціалісти, силами армій воювати проти грузинських батальйонів.
Слухай, чурка, а коли грузинам копняка дали, чого ж ти назад не вертаєшся, до козочок ,овечок і віслюків?
Звычайно! Тому для малдыра они САМЫЕ КРУТЫЕ МУЗЫКАНТЫ! То фигня что быдлозир вообще нуль, Матвиенко - проффффесор Поплавка! Головне в якой воны партии!
А хто це сказав? Критик джаггер, що зі всієї музики знає лише "до-ре-мі-до-ре-до"? І той, що стверджуеє, що мелодія українського гімну "злизана" з мазурки Домбровського?
Джаггере, застроми голову між колін і поцілуй себе в дупу. Може хоч цим прославишся, бо все інше від тебе викликає лише гомеричний регіт. :lol:
Мистер трепло а ссылку где я это хаваю? Ась мистере трепло?
Відмазка в стили джаггера: "А де я казав, що ти хаваєш? Я казав, що народ бидлуватий, як і ти грамоті не вчений, рівень освіти - на нулі, помилка на помилці (ось це саме про тебе), хаває не серйозну музику, а кацапську попсу і блатняк". :lol: Повернися і ще раз прочитай.
Не видел жодного институту нуклеарных дослиджень, или нуклерные термены в научной литературе.
Придурок, а в якій літературі ти шукаєш "термены"? Боюся, що з таким шукачем, ти ні слова "нуклеарні" не побачиш, ні самих "терменов".
Я бы выполнил при адекватных условиях. Хозяин поросил тогда больше тыщи при рыночной ИСПРАВНОГО анрегата 60. \Хотя для хохла наглость второе счастье, что по тебе и видно.
Локшину будеш вішати комусь іншому. Ми тут всі живі свідки, як ти спочатку вихвалявся, а потім раптом зістрибнув, коли до справи дійшло - купити "анрегат". Бо для кацапа з додатком чурки (чи навпаки) брехня - єдиний спосіб існування.
Но я не лошара которое всякое хамовитое гавно раскручивает на деньгу.
Г-г-г!!! Джаггере, "не льсти себе". І лошара, і хамло, і гівно!
Это раз. Два - я привел ЛИНКИ с твоими МАТЮКАМИ, это два, три - не видел от тебя маломальских адекватных обоснований крутизны Матвиенко, Бвдлозир и еще то гавенцо чем ты хвастался. Ну и еще линков сколько попросилЮ мистер трепло помалкуе. Такое оно трипло
Не бреши, матюків не було. Про заслуги співачок я перед тобою розпинатися не буду, тим більше, що ти жінок не любиш, доказом чого є той факт, що ти ніяк не можеш забути філейну частину Кріса Нормана. :lol: Якось так.

Останнє редагування:
Зверху