Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.
2) Я про заборону української кондитерки на Росії не чув до 30.07, а про "каку в цукерці" почув лише від тебе. Можи ти сам її і розжував, а потім про це і розказав у маршрутці? :lol:
3) Дуже радий, що ти всю інформацію дістаєш з самого авторитетного джерела - з маршрутки. :lol:
Ой, забув, що ти ж по матюкам спеціалізуєшся. Так що, що там зі словом "уд" розібрався? Таки матюк? :lol:
А Курчатов нехай розслабиться. Він чоловік був розумний, але поки не допомогли шпигуни зі Штатів - СССР зброї ядерної не мав. Тож першопроходці тут США, тому їх назва має право на існування.
До речі, а чого ти так реагуєш? В тебе знову загострився комплек "короткого уда"?
Такому трєплу, як ти - ні. Бо на словах ти і вчений, і музикант з абсолютним слухом, і філолог (спеціалізація - матєршиннік)... І прочая, прочая, прочая... А на практиці - лайно на паличці.А сам как думаеш, мистеру трепло верить можно?
1) Я в тій маршрутці не їхав.При этом 28-го в маршрутке я услышал про находку правда в кондитерских изделиях крупной украинской фирмы. Как то у меня лично не то что гордится предсказанием уже совершенных действий, да и это предсказанием называть стыдно.
2) Я про заборону української кондитерки на Росії не чув до 30.07, а про "каку в цукерці" почув лише від тебе. Можи ти сам її і розжував, а потім про це і розказав у маршрутці? :lol:
3) Дуже радий, що ти всю інформацію дістаєш з самого авторитетного джерела - з маршрутки. :lol:
А я радий, що тебе Порошенко таким годує. :mrgreen:Мне например обидно что и меня парашенко кормит дрянью,
А кому ти потрібен? Ніхто не хоче за тебе заступатися, бо ти всіх обкидав за принципом "гаріли".и никто за меня не заступается.
Авжеж. Швидше б! :mrgreen:Малдыр наверна порадуется, как сказал его любый экс комунист лукьяненко "повыздыхають швыдше".
Що значить "свойо нормальноє"? Коли б ти краще знав свою рідну російську, то тобі, телепню, було б відомо, що в тексті слід не повторювати одні слова, а чередувати синоніми. І хто тобі винен, що ти не знаєш про те, щоНадо же так пытаться выкрутится в стиле "абы як не москаль", что забыть свое нормальное "ядерна зброя" и применить непонятно с какой помойки выкопаное "нуклэарна". Ессно что тебе такому, да и тягныбоку все курчатовы скрутят фигу.
You must be registered for see links
?Ой, забув, що ти ж по матюкам спеціалізуєшся. Так що, що там зі словом "уд" розібрався? Таки матюк? :lol:
А Курчатов нехай розслабиться. Він чоловік був розумний, але поки не допомогли шпигуни зі Штатів - СССР зброї ядерної не мав. Тож першопроходці тут США, тому їх назва має право на існування.
До речі, а чого ти так реагуєш? В тебе знову загострився комплек "короткого уда"?
Звичайно, бомбу швидше створять філологи та історики, коли у нас ось такі "млодші фізики".Да и чего вдруг тебе бомбу делать? Ее тебе сделают справжни вчени с украинских институтов национальной памяти, шевченкознавсва и т.д.