Я подтвердил свою цену ссылкой при чем с ПДВ. А Вы можете подтвердить свою чем-то кроме слов?
Звісно ж. Відсканував рахунки. Втрати вже в архиві, тому перепрошую, доведется вірити на слово.
При чем тут потери (по потерям можно тоже долго дискутировать, есть закон - все вопросы к тому, кто его принял), если Вы называете цену газа которой нету.
Хіба я ж іх не сплачував? Хто не сплачуе витрати - вимикают газ. Дотого ж це після заміни ГРП на нове, що коштувало длдатково 20 000 грн. До цєго, витрати складали 1500-1600 грн на місяц.
Вам виднее, что я факты только с прессы черпаю))))
З.Ы. Если Вы еще не поняли - я работник облгаза. И я в курсе цен, потерь и ситуации с фарфоровым по оплате(как во время действия ПДВ, так и без него).
Робітник та бухгалтер, це різни речі. В фінансах ви немаете практичних навичок ,тому і виглядаете посміховиськом. Цілком припускаю, що свою справу робите добре.
А що до законів, тім хто не вкурсі розповім як все було:
До кінця 2010р. всі сплачували по рахункам біля 2000-3000 грн, за опаленя, витрати були біля 25-30 грн на кожного.
З початку 2011, у розпал опалювального сезону, МістГАЗ переглянув в одностороннему порядку витрати і замість 25-30 грн витрат, викатив 1500-1600 на кожного. Хто не був згоден - вимикали газ ,це в роспал морозів.
В літку, коли з 7 підприемцівкотри користувалися послугами до цого, планували використовувати ГАЗ для опалення в майбутьному лише 4, інши вирішили що не потягнуть таки витрати.
Кожен, з чєтирох встановив нове ГРП, з ним витрати складали 200-300 грн на місяц. Проект, ГРП, послуги з встановлення склали по 20 000 на кожного.
Тому як діе Обл, та містГАЗ, я маю власний досвід. Його підхід до викручуванню рук, це фірмовий стиль монополіста.