Сумской фарфоровый завод

Нравятся ли деколи на продукции?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    131

dimon85

Member
А по чему не по 10 грн? Откуда инфа?

Все газетам верите? Вы еще про 20% повышение цены на газ напишите. Цена газа 4,72 для промышленности(как и для бюджета и для магазинчиков маленьких), последние 2 года особо не менялось, про 20% отдельная история.

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
А по чему не по 10 грн? Откуда инфа?

Все газетам верите? Вы еще про 20% повышение цены на газ напишите. Цена газа 4,72 для промышленности(как и для бюджета и для магазинчиков маленьких), последние 2 года особо не менялось, про 20% отдельная история.
По-перше, ціна була у 2012р. 4.92грн, 2013р. 5.10грн.
По-друге, хіба на Вас не "вішають" так звані "втрати"?
По-третє в осені буде 5,10 +20% ПДВ.
Крім того, я не враховував:
1) вмикання-вимикання ГРП - 2400 грн
2) технічне обслуговування ГРП - 1600 грн
3) технічне обслуговування - до 500 грн
4) перевірка газової сигналізації - 1700 грн
5) перевірка вент-каналів - 150 грн.

Мабуть,:eek: ми у різних "вісових" категоріях, я особисто сплачував за газ, та збирав щорічний "бігунець" до містогазу ,а Ви обмірковуете факти висвітлени в прессі...

Останнє редагування:

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
Elk_Polite, в этом перечне отсутствует самый значительный фактор местного менталитета: украсть почти все, а остаток распределить на пункты из этого списка.
Так, дійсно. :| Вибачте.
Я перелічил тільки обьективні фактори.

Субьективними є
1) Хабарництво
2) Злодійство від водія до діректора
3) Бажання мати більше сєгодні, а завтра хоч потоп.

RaMoNVicious

3d artist
3) Газ по 5.2грн. та єлектрика по 1.2грн. (наприклад в Німеччині 0.05-0.26Є, більше - дешеве, в нас чітко навпаки)
сори конечно, но в европах зарплата средняя в 10 раз выше нашей... и тем ни менее у нас никак нельзя выпускать конкурентную продукцию... вечно чего то не хватает...

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
сори конечно, но в европах зарплата средняя в 10 раз выше нашей... и тем ни менее у нас никак нельзя выпускать конкурентную продукцию... вечно чего то не хватает...
Тому послуги і є досить коштовні, бо там рівень зарплатні мае суттевий вплив, а в виробництві, ключовими є зовсім інші фактори.

Якщо я не помиляюсь, в Арселор-Мітал був приклад витрат, так газ мав 50% витрат, а зарплатня лише 13%.

21h

Вернулся
Пройщовся вулицями міста - назви вулиць на заіржавілих табличках часів Брєжнєва. Невже не можна виділити заказ на оновлення? Наприклад усієї області. Не хоче влада думати мізками. Особливо коли є можливість думати у бік "дєрєбану".

dimon85

Member
По-перше, ціна була у 2012р. 4.92грн, 2013р. 5.10грн.
Я подтвердил свою цену ссылкой при чем с ПДВ. А Вы можете подтвердить свою чем-то кроме слов?
По-друге, хіба на Вас не "вішають" так звані "втрати"?
При чем тут потери (по потерям можно тоже долго дискутировать, есть закон - все вопросы к тому, кто его принял), если Вы называете цену газа которой нету.
По-третє в осені буде 5,10 +20% ПДВ.
Поражает Ваша осведомленность, облгаз не в курсе новых цен, а Вам уже сообщили, что газ будет по 6,12
Мабуть, ми у різних "вісових" категоріях, я особисто сплачував за газ, та збирав щорічний "бігунець" до містогазу ,а Ви обмірковуете факти висвітлени в прессі...
Вам виднее, что я факты только с прессы черпаю))))
З.Ы. Если Вы еще не поняли - я работник облгаза. И я в курсе цен, потерь и ситуации с фарфоровым по оплате(как во время действия ПДВ, так и без него).

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
Я подтвердил свою цену ссылкой при чем с ПДВ. А Вы можете подтвердить свою чем-то кроме слов?
Звісно ж. Відсканував рахунки. Втрати вже в архиві, тому перепрошую, доведется вірити на слово.
При чем тут потери (по потерям можно тоже долго дискутировать, есть закон - все вопросы к тому, кто его принял), если Вы называете цену газа которой нету.
Хіба я ж іх не сплачував? Хто не сплачуе витрати - вимикают газ. Дотого ж це після заміни ГРП на нове, що коштувало длдатково 20 000 грн. До цєго, витрати складали 1500-1600 грн на місяц.

Вам виднее, что я факты только с прессы черпаю))))
З.Ы. Если Вы еще не поняли - я работник облгаза. И я в курсе цен, потерь и ситуации с фарфоровым по оплате(как во время действия ПДВ, так и без него).
Робітник та бухгалтер, це різни речі. В фінансах ви немаете практичних навичок ,тому і виглядаете посміховиськом. Цілком припускаю, що свою справу робите добре.

А що до законів, тім хто не вкурсі розповім як все було:
До кінця 2010р. всі сплачували по рахункам біля 2000-3000 грн, за опаленя, витрати були біля 25-30 грн на кожного.
З початку 2011, у розпал опалювального сезону, МістГАЗ переглянув в одностороннему порядку витрати і замість 25-30 грн витрат, викатив 1500-1600 на кожного. Хто не був згоден - вимикали газ ,це в роспал морозів.
В літку, коли з 7 підприемцівкотри користувалися послугами до цого, планували використовувати ГАЗ для опалення в майбутьному лише 4, інши вирішили що не потягнуть таки витрати.
Кожен, з чєтирох встановив нове ГРП, з ним витрати складали 200-300 грн на місяц. Проект, ГРП, послуги з встановлення склали по 20 000 на кожного.

Тому як діе Обл, та містГАЗ, я маю власний досвід. Його підхід до викручуванню рук, це фірмовий стиль монополіста.

Вкладення

dimon85

Member
Звісно ж. Відсканував рахунки. Втрати вже в архиві, тому перепрошую, доведется вірити на слово.
Потери на цену газа не влияют, не рассказывайте людям сказок. С Ваших сканов (из трех счетов ни одного Сумыгазовского!!! прошу обратить внимание) 4295,01+72,73+52,8+(забыли транспортировку газа Сумыгаз) около 281=4,7 за куб Где обещанные 5,2?
Хіба я ж іх не сплачував? Хто не сплачуе витрати - вимикают газ. Дотого ж це після заміни ГРП на нове, що коштувало длдатково 20 000 грн. До цєго, витрати складали 1500-1600 грн на місяц.
Еще раз повторюсь согласно законодательства потери оплачивает хозяин шкафа, величина их установлена тоже законодательством. При чем тут облгаз? Все вопросы в кабмин.
Робітник та бухгалтер, це різни речі. В фінансах ви немаете практичних навичок ,тому і виглядаете посміховиськом. Цілком припускаю, що свою справу робите добре.
Я 5 лет проработал в отделе, в котором Вам выписывают акты-приема передачи газа. Таких как Вы у меня более 300 было. Я всю кухню знаю досконально. Доступ у меня есть к бухгалтерии, если не верите то счета выписаны на ПП Єр...ко С.М.
Я свои слова про цену газа подтвердил(да и Вы своими сканами подтвердили мою), а Вы вводите людей в заблуждение. Еще и безпричинно называете меня "посмешищем", но я в Вашу сторону воздержусь от коментариев, буду умнее. Факты предоставьте с ценой хотя бы в 5 грн. Не было такой цены просто признайте. И не надо приравнивать Ваши затраты на отопление (обслуживание, поверка, корочки ответственного, проезд раз в месяц с отчетом) к цене газа. А то получается машину только заправлять надо, а обслуживать нет.
З початку 2011, у розпал опалювального сезону, МістГАЗ переглянув в одностороннему порядку витрати і замість 25-30 грн витрат, викатив 1500-1600 на кожного. Хто не був згоден - вимикали газ ,це в роспал морозів.
Не перекручивайте факты. Облгаз выполнил требование закона и выставил потери владельцу. Мы что благотворительная организация за Вас платить? Не хотите платить потери установите счетчик перед шкафом. Не хотите платить за обслуживание, создайте свою газовую службу и обслуживайте.

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
Потери на цену газа не влияют, не рассказывайте людям сказок. С Ваших сканов (из трех счетов ни одного Сумыгазовского!!! прошу обратить внимание) 4295,01+72,73+52,8+(забыли транспортировку газа Сумыгаз) около 281=4,7 за куб Где обещанные 5,2?
Додайте втрати, буде в загалом за опалювальний період 5,2. Втрати можете подивится в себе по компютеру.

Еще раз повторюсь согласно законодательства потери оплачивает хозяин шкафа, величина их установлена тоже законодательством. При чем тут облгаз? Все вопросы в кабмин.
Бо з подачі ОблГАЗів цей закон й був прийнятий, щоб якось ще примусити сплачувати міфічні "ВТРАТИ". Мені було б дуже цікаво, як Ви аргументуете втрати газа на 1500-1600 грн, на ГРП та газопроводі, котрий е герметичний, та перевіряется кожен рік??? Прі чому витрати на сам газ могли становити як 1200 так і 5000 грн.
Я 5 лет проработал в отделе, в котором Вам выписывают акты-приема передачи газа. Таких как Вы у меня более 300 было. Я всю кухню знаю досконально. Доступ у меня есть к бухгалтерии, если не верите то счета выписаны на ПП Єр...ко С.М.
Да без проблєм, я цім пишаюсь. З той пори Містогаз недораховуется біля 20 000 - 30 000 грн щомісяца ,крім пуску, обслуговування, та таке інше.
Сподіваюсь що це гарний приклад як вгамувати злодійські апетити монополій.

Не перекручивайте факты. Облгаз выполнил требование закона и выставил потери владельцу. Мы что благотворительная организация за Вас платить? Не хотите платить потери установите счетчик перед шкафом. Не хотите платить за обслуживание, создайте свою газовую службу и обслуживайте.
А якщо приймут закон, що будь який депутат, може Вас на вулиці звалтувати, ви теж будете покірно підкорятись умовляючі себе що це ж ЗАКОН?

Зверху