Якби СРСР не розпався?

Что бы было,если бы СССР не распался?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    459

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Якби СРСР не розпався?

Ми говоримо про Московську.
Та й не треба "перебудову" рівняти з СРСР. Там з СРСР одна формальна назва лишилась.

vadimv

Well-Known Member
Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?

Это по жизни. ГОСТ на хлеб не намажешь.
Ми говоримо про Московську.
Так надо договаривать, что московская была в Москве.
не треба "перебудову" рівняти з СРСР. Там з СРСР одна формальна назва лишилась.
Та да, мы тут недавно узнали, что эталонный СССР - это тот самый, в котором люди умирали миллионами.

Stein

Well-Known Member

Так надо договаривать, что московская была в Москве.
Вона вироблялась на Сумському м'ясокомбінаті.

тот самый, в котором люди умирали миллионами
...і де звірятка загортали шоколад у фольгу. :mrgreen:

Jagger

Повелитель Зерга

В СССР продавали докторскую колбасу с 64% сои.
Где? Цитирую Гост, а в СССР, все что не по госту - производителю работа на химпроме или лесоповале
«„Докторская“ колбаса, изготовленная в соответствии с ГОСТ Р 52196-2003, не должна содержать: соевый белок, крахмал, растительный гелеобразователь…»
Кто б сомневался, что у коммунистов страна, в декларации создания которой записана цель захвата всего мира, которая неоднократно нападала на другие страны и вмешивалась во внутренние дела практически всех стран вплоть до убийства лидеров, будет образцом миролюбия. Коммунисты - они такие коммунисты.
Например в Ливии:mrgreen: Кстати не больше и не чаще чем США
Того, что ваш СССР пытался вешать лапшу на уши, рассказывая, как он заботится о трудящихся. Если бы не очереди на предприятиях, то на жигулях и москвичах ездили бы исключительно барыги.
Позволю себе напомнить, что чей-то папа, который не ел, не пил, в курорт не ездил, не купил жигули в магазине. Кроме того барыжничество в СССР было статьей.
Про качество питания можешь рассказывать тем, что не в курсе про сою в советской колбасе. А про качество медицины - кому угодно, только не тем, кто чуть не сдох в роддоме от внутрибольничной инфекции.
про свое "чуть не сдох" раскажешь внукам и бабкам на рынке, как и чуть в лобовом столкновении не побывавшем и в падабщем самолете, а есть определенные принципы, которым побоку треп
тем, кто чуть не сдох в роддоме от внутрибольничной инфекции
так что изволь оперировать не "чуть не сдох" а статистикой! ясно выразился?
Та да, "подарки" нынешним чиновникам коммунисты называют коррупцией, а подарки брежневу - нет.
Нет, если оно от президентов и королей, да и не ему лично, а государству.
разница в росте населения - положительная тогда и отрицательная сейчас.
А я сужу о людях не по "взглядам", а по делам. И не вижу никакой разницы между нападением на Польшу в 1918, нападением на Финляндию в 1940 и нападением на Афганистан в 1979.
а нападение на Ливию, Вьетнама, окупацией поляками Чехословакии, Бритыми фолклендов и ирландии тоже разницы нет?
Эта сказочка не прокатывает с теми, кто работал, но кому квартиру так и не дали
не знаем таких.
Та да, мясо было в советской варенке состоявшей на 64% из сои
читай гост.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Якби СРСР не розпався?

"Колбасу" видели, мяса в ней нет. Да и есть ее нельзя. Не просто вредно, а ОПАСНО для здоровья.
Кілограм м'яса в магазині коштує близько 50 гривень. Все, що в цьому ціновому діапазони - можна вважати більш-менш натуральним. В крайньому разі можна взяти саме м'ясо і приготувати його самому, а не залежати від якогось комбінату. Ви ж говорите про курячу за 20 гривень. Різниці не відчуваємо?
Сходите в понедельник к восьми часам к бывшему книжному магазину, что находится напротив театра им. Щепкина. Магазин еще не открыт, а очередь к секонд-хенду уже большая! И это не "модные цяцьки".
Ага, бідують люди, тому й стоять в черзі за обносками. :lol::lol::lol:
Невже не знаєте, що "секонди" відвідують в тому числі і досить таки респектабельні дами. Головне потрапити на нову партію товару, а не на перебраний десятки разів мотлох, тоді можна за символічну ціну придбати навіть фірмову річ. Тут приклад не на Вашу користь, бо маємо цілком прогнозований стимул до черги - "ХАЛЯВА".
А за маслом нынче очереди нет. Как и масла настоящего почти нет. Производство масла сократилось в 100 раз, а очереди нет, как так?
Та Ви що? Прямо в 100 разів? Показники явно занижені. Зараз масло зовсім не випускається, тому й немає черг. Як в свій час казав один письменник-сатирик: "Я люблю черги. Черга - ознака того, що викинули якийсь товар. А ось коли черг немає - значить немає й товару". Тож висновок - черг за маслом немає, бо немає самого масла. :mrgreen::lol:

Так и я о статье из журнала "Большевик" узнал с форума. Значит тоже "форумні дописи". История истинность статьи не подтвердила. А то, что я привел на форуме, "историю", это тоже может гдето Тягнибоки какие-нибудь публикуют. Я ж не знаю. Не сам же ТС это придумал и выложил, откудато слил.
Ви не знаєте, а я знаю, що Ви - брехунець екстра класу. Брешете про те, як за сталіна селяни отримували талони на підсилене харчування, купували на власні заощадження танки та літаки, їздили за закордонними паспортами (які відібрав Хрущов) за кордон тощо. Цього разу знову заспівали пісню про те, що "світова революція" - ідея виключно Троцього і компанії, що це він намагався розпалити війну, яка б переросла в пожежу світової пролетарської революції. Вас просто носом, як шкідливого кота, тикнули в фільм періоду сталінської пропаганди, де йдеться про таку ось світову війну, і в статтю в журналі "Більшовик". Ви намагаєтеся блазнювати. Статті такої не було?
Кушайте, не заляпайтесь.
Ще одне посилання:
До речі, Гальянов - псевдо. Під ним приховував своє ім'я заступник міністра закордонних справ СССР - В. П. Потьомкін. Коментарі зайві.
Ну, а про фільм зовсім немає ніяких фантазій? Як же так?
Показать то показали. Только умные люди в них увидели элементы "холодной войны", и возможность СССР решать такие задачи. А дураки увидели в них злой СССР, гнобящий что-то там, какие-то дерьмократические позовы...
Нагадаю, що , де Ви питаєте, де ж ці 30-40 республік, що були створені після війни. Коли я нагадав, про створений соцтабір, в якому наче-то суверенні держави фактично не мали права на власне бачення свого існування, то починається чергове відповзання в кущі з відверто людиноненависницькими тезами про те, що розтоптані народні протести є "чудово виконаним завданням з боку розумного СССР", а хто не так думає, той відвертий дурень. Ось лише знову нагадаю всій вашій совкодрочерній начебто "розумній" братії, що ваш любий СССР програв і холодну війну, і гонку озброєнь, більше того, він відверто всрався і розвалився, і ви, такі "розумні" разом з ним. Бувайте, "розумний" Ви наш.

lion.ts

[deleted]

Где? Цитирую Гост, а в СССР, все что не по госту - производителю работа на химпроме или лесоповале

«„Докторская“ колбаса, изготовленная в соответствии с ГОСТ Р 52196-2003, не должна содержать: соевый белок, крахмал, растительный гелеобразователь…»
Записываем еще один фейспальм гражданину Жабе:lol:

Уважаемый проектировщик лопаток, вЫ в курсе, что процитировали ГОСТ не советский, а российский?:mrgreen: :lol:

Но, блин, самое забавное то, что великий Kand minimum otli4no проектирущий лопатки на английском языке, не в курсе, даже не то, что букаФФка "Р" в аббревиатуре ГОСТ Р - означает как раз таки пренадлежность к Российской федерации, а не советской республике; а то что последнее число - это год принятия стандарта:lol::lol:

Реальный такой инженер-Канд минимум:lol:

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Якщо вам подобається "ковбаса" з курятини, субпродуктів та жиру - ваше право. Я ж дивлюся на той продукт, в якому 75% м'яса (хоч щось ближче до того, що продавали в СРСР).
Казав Анді, скажу і Вам, що можете купити кілограм м'яса за 50 гривень і не давитися курячою ковбасою за 18-20 гривень. Все залежить від Вас. Вас же одразу потягло до ковбаси за 150 гривень. невже ВАс хабарами так розбалували, що на меншу ціну Ви не згодні? :mrgreen:
Бутербродне масло не є продуктом "першої необхідності".
Звичайно, можна було б і на одному хлібові існувати. Тільки навіщо зараз згадувати за ковбасу по 150 грн/кг?:lol:
Те, як вам це подали ви можете яскраво почути ось тут:
(2:35)
Ви вже розкажіть, що було "ось тут", бо зайшов за посиланням, а там файл видалений. Можна щось там закачати, але ж за безпеку вмісту ніхто не відповідає.

Зверху