Минаев и Быков планируют забрать стоянку на пр. Лушпы под многоэтажки

yura6

Member
Re: Відповідь: Минаев и Быков планируют забрать стоянку на пр. Лушпы под многоэтажки

Один товариш, якось висловив цікаву думку, щодо ситуації в Одесі. Думаю, її в повному обсязі можна транслювати і ні інші міста:

Знову дозволю собі цитату 2008 року (за часів прем'єрства Юлії Володимирівни):
"Коли обурений натовп піде на штурм Кабміну - він зі здивуванням з'ясує, що його очолює Юлія Тимошенко."
Тож коли ви почнете "палити сільрад" - не дивуйтесь, що найактивнішими паліями будуть її ж колишні службовці. ;)

Не переживайте - я у вікна точно не лізтиму. ;)
по подземке уйдёш.чё вам тикать вы же мелкаяя сошка

yura6

Member
Re: Відповідь: Минаев и Быков планируют забрать стоянку на пр. Лушпы под многоэтажки

Один товариш, якось висловив цікаву думку, щодо ситуації в Одесі. Думаю, її в повному обсязі можна транслювати і ні інші міста:

Знову дозволю собі цитату 2008 року (за часів прем'єрства Юлії Володимирівни):
"Коли обурений натовп піде на штурм Кабміну - він зі здивуванням з'ясує, що його очолює Юлія Тимошенко."
Тож коли ви почнете "палити сільрад" - не дивуйтесь, що найактивнішими паліями будуть її ж колишні службовці. ;)

Не переживайте - я у вікна точно не лізтиму. ;)
шо вы хотите сказать шо тимошенко правит

krafs

Active Member

по подземке уйдёш.чё вам тикать вы же мелкаяя сошка

Пока народ будет Пентагон штурмовать, Штейн его будет грабить изнутри. А потом просто своим прикинется, как в 2005 году.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Минаев и Быков планируют забрать стоянку на пр. Лушпы под многоэтажки

Вот, полюбуйтесь, свежатинка:
Количество документов необходимых для начала строительства уменьшено в 2 раза

В Украине значительно упрощены формы декларативных документов, сокращен их объем, почти на 50% сокращен объем информации, которая указывается в декларации и сообщении на начало выполнения строительных и подготовительных работ. Соответствующие изменения прописаны в постановлении Кабинета министров Украины N466 «Некоторые вопросы выполнения подготовительных и строительных работ» от 13.04.2011, сообщает пресс-служба Государственной архитектурно-строительной инспекции.
Уменьшают, уменьшают, уменьшают... И о каком контроле тогда вообще можно говорить?

Glucker

Здесь был статус
Комунальна власність продається за експертною оцінкою. На скільки експертна оцінка вашої квартири відрізняється від її ринкової вартості - можете подивитися по власній квартирі.
І знову двійка. Тож я вкотре відправляю вас на вивчення матчасті.
А кто мешает коммунальную собственность продавать по коммерческой стоимости? Равно как и давать в аренду по коммерческой стоимости а н ена порядок дешевле чем отдают в аренду частники?

krafs

Active Member
А кто мешает коммунальную собственность продавать по коммерческой стоимости? Равно как и давать в аренду по коммерческой стоимости а н ена порядок дешевле чем отдают в аренду частники?
КОРРУПЦИЯ ( простая продажность мэра )

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Минаев и Быков планируют забрать стоянку на пр. Лушпы под многоэтажки

По-перше, що є "комерційна вартість"? Як її визначити? В агенстві А за мою квартиру дають 60 тис. дол., в агенстві Б - 55 тис., в агенстві В - 63 тис., а сусід Вася готовий забрати за 68. Що з цього є "комерційною вартістю" моєї квартири?

По-друге, є Постанова Кабінету Міністрів України "Про затвердження Методики оцінки вартості майна під час приватизації" відповідно до якої (згідно із ЗУ "Про приватизацію державного майна") і відбувається розрахунок вартості об'єкта приватизації. Такий закон. І в результаті однокімнатка у 30 квадратів на околицях коштує дорожче, ніж 120 квадратів на Соборній. Постанова діє з серпня 1996 року і скільки влади не змінилося за цей час - ніхто дану постанову не скасував та не замінив.

КОРРУПЦИЯ ( простая продажность мэра )
:facepalm:
Скажіть чесно: ви при здоровому глузді? Знову мера припхали. Мер тепер і постанови Кабміну, і Закони України видає?... Ідіть ка ви вчити матчасть.

Зверху