Беспризорные животные

Что делать с бродячими собаками?

• Уничтожить

Голосів: 225 63.4%
  • Не обращать внимание

Голосів: 31 8.7%
  • Подкармливать

Голосів: 99 27.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    355

just_name

Active Member
Re: Бездомные собаки

Она не авторитет, но тем не менее можно выключить звук и просто посмотреть, вывод сделать самому.
Посмотреть 10 минут из отснятых нескольких часов? :)
Вы верите в объективность этой нарезки?

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Бездомные собаки

у нас что кто то зарабатывает из чиновников-крадут а зарабатывает порстой смертный
А як красти? Розкажіть схему. А то я от скільки працюю - все ніяк не знайду... на зарплату доводиться жити... :(

Alexsandr

Well-Known Member

А як красти? Розкажіть схему. А то я от скільки працюю - все ніяк не знайду... на зарплату доводиться жити
Если посмтреть на уровекнь зарплаты и на жизнь чиновников высокого ранга, но вопросы конечно стоит как такое возможно и как они крадут :)

yura6

Member
Re: Відповідь: Бездомные собаки

А як красти? Розкажіть схему. А то я от скільки працюю - все ніяк не знайду... на зарплату доводиться жити... :(
нестрой из себя дурочка типа не знаеш что крадут.у своих там спроси в сумской раде

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Бездомные собаки

Если посмтреть на уровекнь зарплаты и на жизнь чиновников высокого ранга, но вопросы конечно стоит как такое возможно и как они крадут
Справа в тому, що в чиновники вищого рангу пройти не так то просто. Щоб пройти - треба вже мати достатньо великий капітал. Тож живуть вони там аж ніяк не на зарплату. Проблема в тому, що деякі, як той же Тігіпко, не приховують своїх реальних статків, а деякі, як Тимошенко, намагаються розповідати, що у власності прем'єр-міністра лише одна квартира, і та у Дніпропетровську.
Не може звичайний громадянин, на зразок вас, пройти у Верховну Раду. Просто не може фізично - грошей не вистачить. Як би не звучали пафостні заяви демократів, про "право бути обраним". Але вони згадуючи "право", забувають про "можливість".
Тож якщо у вас є така сума коштів, аби протягнути себе до Верховної Раде, не кажучи вже про те, щоб вибитись в міністри - то у вас точно є добрячі доходи, які дозволяють вам жити по міркам, аж ніяк не зрівнянним з рівнем заробітної платні.

нестрой из себя дурочка типа не знаеш что крадут.у своих там спроси в сумской раде
Ну ви ж кажете, що крадуть - ви і розкажіть мені як.

Alexsandr

Well-Known Member

Щоб пройти - треба вже мати достатньо великий капітал. Тож живуть вони там аж ніяк не на зарплату.
И на работу тоже идут не ради зарплаты а ради увеличения капитала. Потому и живет так как живем.

yura6

Member
Re: Відповідь: Бездомные собаки

Справа в тому, що в чиновники вищого рангу пройти не так то просто. Щоб пройти - треба вже мати достатньо великий капітал. Тож живуть вони там аж ніяк не на зарплату. Проблема в тому, що деякі, як той же Тігіпко, не приховують своїх реальних статків, а деякі, як Тимошенко, намагаються розповідати, що у власності прем'єр-міністра лише одна квартира, і та у Дніпропетровську.
Не може звичайний громадянин, на зразок вас, пройти у Верховну Раду. Просто не може фізично - грошей не вистачить. Як би не звучали пафостні заяви демократів, про "право бути обраним". Але вони згадуючи "право", забувають про "можливість".
Тож якщо у вас є така сума коштів, аби протягнути себе до Верховної Раде, не кажучи вже про те, щоб вибитись в міністри - то у вас точно є добрячі доходи, які дозволяють вам жити по міркам, аж ніяк не зрівнянним з рівнем заробітної платні.

Ну ви ж кажете, що крадуть - ви і розкажіть мені як.
поднимут по рангу если будеш хорошо працювать на форуме -узнаеш сам если не знаеш.

VIB

vib : bash
Модератор

PAHANA, из личного опыта. Поехать, посмотреть, сравнить и удивиться ;)

Зверху