Новые маршруты общественного транспорта

Тагрим

Поняшка
Re: Відповідь: Новые маршруты общественного транспорта

А що про перегруз пасажирами маршрутних таксі говорять Правила дорожнього руху. Я щось не пригадую там такого. Може забув?
Сударь, вы дурак или притворяетесь? У меня своего авто нету, но, лядь, и так понятно, что когда у этой херни на колесах скрипят рессоры от перегруза, то это уже пиздец в плане безопасности и никак не по нормам ТО. Износ будет нереальный, не говоря про то, что оно снизит маневренность труповозки и в итоге она станет оной.

vadimv

Well-Known Member

А що про перегруз пасажирами маршрутних таксі говорять Правила дорожнього руху. Я щось не пригадую там такого. Може забув?
Вы бы не позорились:

21.1. Дозволяється перевозити пасажирів у транспортному засобі обладнаному місцями для сидіння в кількості, що передбачена технічною характеристикою

Перевезення водіями маршрутних таксі пасажирів понад максимальну припустиму тех. характеристикою ТЗ кількість - штраф 170-255 грн

Іноді від правил доводиться відходити.
Оплатите в кассу.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Новые маршруты общественного транспорта

Вы бы не позорились
Ну я ж кажу - може підзабув.

А як ви ось це поясните:
21.2. Водіям маршрутних транспортних засобів забороняється під час перевезення пасажирів розмовляти з ними, їсти, пити, палити, а також перевозити пасажирів і вантаж у кабіні, якщо вона відокремлена від салону.
Я так розумію, що Рути з окремою кабіною не мають права перевозити пасажирів на передніх сидіннях. Так виходить? Але в той же час, ці місця враховуються як сидячі. Чи я щось не так розумію?

Оплатите в кассу.
У мене "проїздний". ;)

vadimv

Well-Known Member

Я так розумію, що Рути з окремою кабіною не мають права перевозити пасажирів на передніх сидіннях. Так виходить? Але в той же час, ці місця враховуються як сидячі. Чи я щось не так розумію?
Включаем логику: если бы кабина Руты была отделена от остального салона, из него никто не смог бы передать 2 грн. водителю. :)

Alexsandr

Well-Known Member
21.2. Водіям маршрутних транспортних засобів забороняється під час перевезення пасажирів розмовляти з ними, їсти, пити, палити, а також перевозити пасажирів і вантаж у кабіні, якщо вона відокремлена від салону.
Я так розумію, що Рути з окремою кабіною не мають права перевозити пасажирів на передніх сидіннях. Так виходить?
не при помню раздельной кабины в руте.небольшая перегородка наврядли таковой может считаться.
во это разедльная кабина и салон.

Наверное. но уже напомнили про них. Как вы думаете почему в легковую машину нельзя садить людей больше кол-ва указанного в характеристиках?

Stein

Well-Known Member

не при помню раздельной кабины в руте.небольшая перегородка наврядли таковой может считаться.
во это разедльная кабина и салон.
Ну, перегородка то така сама. Тільки в маршрутках з проріззю. (я маю на увазі Газелі, які раніше їздили та деякі моделі Рут)
Хоча, може і "не вважається", не буду сперечатись - тут норми треба дивись.

Наверное. но уже напомнили про них. Как вы думаете почему в легковую машину нельзя садить людей больше кол-ва указанного в характеристиках?
Я думаю, що в Газельку дійсно пагубно напихати багато людей, бо вона не призначена для перевезення стоячих, а от проблеми з напиханням в Руту я особисто не бачу.

Alexsandr

Well-Known Member
Я думаю, що в Газельку дійсно пагубно напихати багато людей, бо вона не призначена для перевезення стоячих, а от проблеми з напиханням в Руту я особисто не бачу.
Рута тоже не предназначена. отсутствие поручней делает весьма неудобным стояние везде кроме как посередине маршрутки. Опять таки нагрузка на ходовую, возможность аварийного покидания машины...

Ну, перегородка то така сама. Тільки в маршрутках з проріззю.
Не такая самая, там место только под окноЮ хотя в теории окно не поставить и нет отделения. А в маршрутке половины этой перегородки нет.

Stein

Well-Known Member

Рута тоже не предназначена.
Рута призначена. В Газелі написано: "місць для сидіння 12, всього місць 12."
В Руті написано: "місць для сидіння 19, всього місць 23." Тобто стоячих перевозити можна. Щодо кількості - то вже інше питання.

Alexsandr

Well-Known Member
В Руті написано: "місць для сидіння 19, всього місць 23." Тобто стоячих перевозити можна. Щодо кількості - то вже інше питання.
Почем удругое. Для 4-х человек в руте есть поручень. И все. больше поручней нет, каждый держится за что может. Полагаю скоро аварийный рычаги на люках посрывают. Поэтому вопрос совсем не другой. Перегрузку нужно убирать.

Зверху