Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович В. Ф. і Партія Регіонів.
Чи знову захотілось "погнати паражняк"?
2) Коли вже на те пішло, то у Вашій любій Росії, яка намагається зараз монополізувати перемогу, при цьому дуже полюбляє інших поучати кого вважати героями, а кого зрадниками,
3) І якщо вже бути до кінця відвертим, то провина за те, що наші солдати на початку війни здавалися цілими арміями в полон (якщо не помиляюся, то число таких перевалило за мільйони) лежить саме на злочинній комуністичній партії. Люди не бажали воювати за систему, яка нищила їхніх рідних, морила їх голодом, заганяла до колгоспів та засилала до таборів. Ви візьмете на себе сміливість їх засуджувати? Я цього не зроблю.
Ну, а всі інші українці "наїлися" цієї благодаті досхочу ще в 1932-1933 роках. Мільйони заморених голодом, очевидно, для вас така собі дрібничка, що Ви її не берете до уваги. Тільки ось чомусь ні Ви, ні хто інший так і змогли більш-менш нормально пояснити, чому гітлерівський режим, що завдав нам величезних втрат поганий, а комуністичний режим, не рахунку якого жертв не менше - гарний.
Чи вперто не розумієте про що я кажу, чи просто Вам блазнювати захотілося? Захищаючи Вітчизну - святий обов'язок кожного громадянина. Буває, що й гинуть в цій священній війні. Але бездумно гнати солдат, наче тварин на бійню (так, що жахалися навіть німці), як то робила ваша люба компартія, сталіни, жукови, створені ними заградзагони і інша наволоч - це злочин. І базікати, обернувшись колорадською стрічкою, про самопожертву і самовідданість нашого солдата, якого тоді ніхто не жалів і не беріг, бо "бабы ещё нарожають" це блюзнірство над пам'яттю полеглих.Война есть война ,а что вы хотели? Или вы вините компартию в развязывании ВОВ?
1) Посилання "в студію", що я співав осану тим, хто воював на боці німців.И то что вы считаете героями людей воевавших на стороне немцев действительно обильное дерьмо на память погибших героев.
Чи знову захотілось "погнати паражняк"?
2) Коли вже на те пішло, то у Вашій любій Росії, яка намагається зараз монополізувати перемогу, при цьому дуже полюбляє інших поучати кого вважати героями, а кого зрадниками,
You must be registered for see links
3) І якщо вже бути до кінця відвертим, то провина за те, що наші солдати на початку війни здавалися цілими арміями в полон (якщо не помиляюся, то число таких перевалило за мільйони) лежить саме на злочинній комуністичній партії. Люди не бажали воювати за систему, яка нищила їхніх рідних, морила їх голодом, заганяла до колгоспів та засилала до таборів. Ви візьмете на себе сміливість їх засуджувати? Я цього не зроблю.
Я не берусь гадати, що було б, якщо... Історія не знає умовного способу. Але жителям Західної України вистачило незначного проміжку часу, щоби( А вы действительно думаете что после бы поражения СССР вся западная Украина не отправилась бы стройными рядами в крематории нацистов? Вот наивность. Или вы думаете что немцы такие тупые)
You must be registered for see links
і не забути її вже ніколи.Ну, а всі інші українці "наїлися" цієї благодаті досхочу ще в 1932-1933 роках. Мільйони заморених голодом, очевидно, для вас така собі дрібничка, що Ви її не берете до уваги. Тільки ось чомусь ні Ви, ні хто інший так і змогли більш-менш нормально пояснити, чому гітлерівський режим, що завдав нам величезних втрат поганий, а комуністичний режим, не рахунку якого жертв не менше - гарний.