Оффтопики.

Jagger

Повелитель Зерга
Re: Відповідь: Землетрус у ЯпоніЇ

Что значит "посмотрите"? Неужели вы бывший член правительственной комисси и имеете достоверные сведения о природе взрыва?
Как физик я могу различить последствия теплового и ядерного взрыва, ибо природа этого настолько различна, что только человек с сугубо гуманитарным образованием может заикать об ядерном взрыве.
Это как раз документ Всеми́рной организа́ции здравоохране́ния , а не приводимые вами бредни журналистов о мировом заговоре против СССР или Каддафи, и "враньё" я ими не подтверждал, в нём сведения о заболеваниях в результате "теплового" взрыва на ЧАЭС.
Еще раз повторяю - документ не имеет доказательства того, что вранье СССР стало причиной такой статистики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

так этот больной весь Безбабный порядком земли и прихватил лишку...........
По себе знаю, как трудно отказаться от лишку, если его дают.
Діду ти знову все наплутав. Тобі треба було сказати "По себе знаю, как трудно быть больным". Пон'яв? А ти про якусь "лішку". Лішку галоперідолу прийняв, чи як?
Правильное решение! Одобряю.
Бо убивают двумя выстрелами одного зайца, понимаешь. Здоровье народа будет улучшаться и от развития спортбазы и от того, шо перестанут злоупотреблять лифтами, а тренировать сердце, поднимаясь на 9-й этаж, понимаешь. Согласись.
Діду, що ти там "одобряєш"? Ти б на Чмиря молився, щоби він добудував психдиспансер. Тобі про це думати треба, а не про спорт. Який в твоєму віці спорт? Та й на ліфті від санітарів тікати легше. "Согласісь"(с).

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Землетрус у ЯпоніЇ

Ви також вважаєте той вибух чисто тепловим?
Вкажіть сторінку, будь-ласка.

Запорожская АЭС может не выдержать мощного землетрясения
А каков шанс потужного землетрусу в Запоріжжі? А разом з цунамі? Мабуть еквівалентний такому в Фукусімі...

P.S. І чудовий приклад подання інформації ЗМІ:
Запорожская АЭС может не выдержать мощного землетрясения
относительно наиболее крупной - Запорожской АЭС - никто исследований не проводил
Тобто фактично ніхто навіть досліджень не проводив і нічого точно не знає, але в заголовку вже пишуть що може не витримати, з чого пересічний обиватель робить однозначні висновки:
Нашей же достаточно одного, не самого сильного толчка.

Роман

http://legaloffice.com.ua

Как физик я могу различить последствия теплового и ядерного взрыва, ибо природа этого настолько различна, что только человек с сугубо гуманитарным образованием может заикать об ядерном взрыве.

Еще раз повторяю - документ не имеет доказательства того, что вранье СССР стало причиной такой статистики.
Вот в отчёте ВОЗ и изложены последствия якобы теплового взрыва. И, по словам Энди, вполне планового взрыва, а не случившегося в результате капиталистической халатности.

Stein

Well-Known Member

Ось:
Там документ на 167 сторінок. Пропонуєте мені всі перечитати? Вкажіть, будь-ласка, на якій саме сторінці ідеться про 2-3 млн. онкохворих, як результат не вчасного інформування громадян СРСР щодо наявності аварії на ЧАЕС?

Роман

Там документ на 167 сторінок. Пропонуєте мені всі перечитати? Вкажіть, будь-ласка, на якій саме сторінці ідеться про 2-3 млн. онкохворих, як результат не вчасного інформування громадян СРСР щодо наявності аварії на ЧАЕС?
Там 2 документи. Пропоную всі перечитати. Також пропоную перечитати повідомлення № 431 даної теми.

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member

Я просив у вас не ефемерні "звіти" на сотні сторінок, а конкретне підтвердження вашої заяви, що "2-3 млн. онкохворих є результат не вчасного інформування громадян СРСР щодо наявності аварії на ЧАЕС". Конкретно: хто, де таке заявив, і чітке посилання на сторінку документу.
Якщо ж такої чіткої заяви немає, а є лише ваша думка з прочитання певних звітів - то це є виключно ваша думка, мало лі чого вам там намарилося, до якої вищезгадані звіти мають доволі опосередковане відношення.

Роман

Я просив у вас не ефемерні "звіти" на сотні сторінок, а конкретне підтвердження вашої заяви, що "2-3 млн. онкохворих є результат не вчасного інформування громадян СРСР щодо наявності аварії на ЧАЕС". Конкретно: хто, де таке заявив, і чітке посилання на сторінку документу.
Якщо ж такої чіткої заяви немає, а є лише ваша думка з прочитання певних звітів - то це є виключно ваша думка, мало лі чого вам там намарилося, до якої вищезгадані звіти мають доволі опосередковане відношення.
Ви б замість образ інших користувачів краще б прочитали звіти та повідомлення № 431 - і вам би все було ясно - і ви не вважали б себе нещасливим, а мали б можливість більш-менш помітно переважати інтелектом хоча б середньостатичного школяра.

Stein

Well-Known Member

Ви на закид, про недоцільність оголошення про наявність аварії одразу:
скажи СССР о опасности сразу, в Киеве была бы невероятная паника, которая имела бы последствия куда более бы серьезные
відповіли, що:
А так всего лишь пару-тройку миллионов лишних онкобольных в результате.
Я попросив у вас докази того, що "пару-тройку миллионов лишних онкобольных" дійсно стали результатом саме невчасного оповіщення населення владою СРСР.
Ви ж замість того, аби підтвердити власні слова фактами, наводите сотні сторінок якихось ефемерних звітів, які люди мають прочитати, аби ствердитися у вірності, або хибності ваших слів.
На прохання надати таки конкретну сторінку, де підтверджувалися б ваші слова, ви говорите:
краще б прочитали звіти та повідомлення № 431 - і вам би все було ясно
У вищезгаданому вами повідомленні, ви говорите:
Вот в отчёте ВОЗ и изложены последствия якобы теплового взрыва.
Але ж я просив не звіт про наслідки аварії, а звіт про результати невчасного оповіщення про існування аварії. Різницю розумієте?

Зверху