Glucker
Здесь был статус
А ты его лично знаешь?Поверьте, он ещё тот трус.
Обсуждается то что сумскую команду засудили. Да, они были не наилучшими в тот день, но и далеко не худшими. Он высказал свою точку зрения. И точка.
А ты его лично знаешь?Поверьте, он ещё тот трус.
Да лично,когда он меня прессовал и на стрелки приезжал. И обсуждается как раз соолщение Минаева на фейсбуке, советую перечитать название темы.А ты его лично знаешь?
Обсуждается то что сумскую команду засудили.
ЗЫ. Что касается самого выступления, то дети выложились на все 100% и они молодцы, а постановка откровенное ГОВНО. Имхо это не только моё мнение.Телеведучий Отар Кушанашвілі назвав мера Сум Геннадія Мінаєва "барахлом" та "дрімучим чмирем".
Так Кушанашвілі, який входить до складу журі українського конкурсу "Майданс", висловився у відкритому листі, який оприлюднила прес-служба телеканалу "Інтер".
Раніше мер міста Суми на своїй сторінці у Fаcebook нецензурно вилаявся на адресу членів журі танцювального конкурсу "Майданс". "Ну що сказати? У журі майданса три п... і одна б... " - написав Геннадій Мінаєв.
Подібна матюклива лайка на свою адресу обурила не лише режисерку Оксану Байрак, яка входить до журні конкурсу, а й її колегу Отара Кушанашвілі.
Згадавши про шкільну теорему косинусів, Кушанашвілі на адресу Мінаєва написав:
"...Ви, поза всяким сумнівом, очолюєте найтупіший кут косинуса".
"Я не знаю вас особисто і тепер при з'ясованих обставинах знати не хочу. Я спеціально не дізнавався вашого по батькові, бо.... Людина, яка образила, не заслуговує не те, щоб вступати з нею у полеміку, а не заслуговує навіть звернення на ім'я та по батькові", - зазначив у своєму листі Отар.
До всього ведучий назвав мера Сум "дрімучим чмирем" і заявив, що Мінаєв просто не вміє програвати. Далі ображений Отар висловився з приводу закидів Мінаєва на адресу своєї сексуальної орієнтації.
"А ви знаєте, що в середовищі натуралів, список яких я очолюю, вже дуже давно вважається невміння програвати саме найголовнішою визначальною властивістю тих самих п..., до яких ви мене зарахували", - наголосив Кушанашвілі.
Також ведучий припустив, що такими образами на адресу відомих людей мер Сум просто захотів увійти в історію і назвав чоловіка твариною.
"Чим ще може увійти в історію тварина, яка за збігом обставин очолили владу в окремо взятому українському місті. Якщо ви вважаєте, що ви, таким чином, зміцнили свій імідж в очах мешканців міста - горе таким мешканцям і горе такому місту", - каже Кушанашвілі.
Як стверджує Отар, він міг би побити мера Сум до напівсмерті.
Ну вот, как быстро Сумчане нашли крайнего Кушинашвили во всех грехах, и в проиграше Сумской команды и в том, что наш мэо хамло и кугут.Кушинашвили "п.." называют не в первый раз))
Я полностью солидарен с этой девочкой
You must be registered for see links
Да и сам он конечно же предел изысканности и интеллигентности
You must be registered for see links
Сейчас это модно, целый термин выделили - SMM(Social Media Marketing) Разные агентства этим занимаются, не за бесплатно конечно.:idea:Такое впечатление что фейсбуке все сидят. Есть страничка Януковича, Азарова, Тигипка,)) А вообще Минаев красавчик)).
Та ну понятно что не они сами сидят. Я представляю если бы Янукович лично вёл свою страничку что там можно было прочитать)).Сейчас это модно, целый термин выделили - SMM(Social Media Marketing) Разные агентства этим занимаются, не за бесплатно конечно.:idea:
Да-да, одного уже побилЯк стверджує Отар, він міг би побити мера Сум до напівсмерті.