Оффтопики.

lion.ts

[deleted]
Re: Суд над Тимошенко.

Оченятка розтули і почитай, я вже _все_ написав і кричиш тут ти, як невріноважена блондинко, виділяючи свої писульки "жирним" шрифтом (хоча, можливу о тебе зір -4, тоді звіняй).
Для тих хто не вкурсі, приводжу текст того повідомлення, де я начебто кричав про презумцію ... сабж:
Тому раджу звернутися панові Леву до підручника з рідної мови початковіх класів, де розписані знаки пунктуації. Він, либонь в той час мух рахував, а не вчився.
Спасибо, поржал))) Таки пустозвонство)))
В заключение приведу ВАШИ цитаты о чем я говорил)))

Здесь Вы говорите о действии презумции невиновности:
Вот только за всю Украину подписыватся не надо? Ок? Суд решит, кто прав - кто нет. Пока действует презумпция...
А дальше начинается самое интересное))) Ваши слова о том, какая Тимошенко "воровка" и "бандитка"))) Цитаты со ссылками ниже:

Как интересно читать точки зрения, которые исключительно в плоскости политического противостояния. А то что воровка крала миллионы (если не больше).... Это дело третье.
Как вы ворью сочувствуете, лучше б себе сочувствовали, и подумали, чем мы будем отдавать те миллиарды, которые они взяли в кредит и распилили.
Грешки совсем несущественные, правда? А на счет выплаты компенсаций вкладов? А? Память кончилась? А закупки вакцин?
Пока не было решения суда, фомально действует презумпция, но если (например) ты виделконкретное преступление, но преступника еще не посадили, он преступник, или нет?
Только не надо расскзывать типа "ты свечку держал?" и все такое. Человек, выдвигающий себя на пост Президента и по декларации БОМЖ, это уже о всем говорит. Другие темы подимать не буду - у любителей БЮТ коротка память (штайнприводил пример как лично Тимошенко оббировала проводку закона о закупках вакцины, несмотря на вето глупого Ющенко, который как оказалось потом все таки был прав ХD ). Это к примеру.
Я даже добавлять ничего не буду)))) Цитаты говорят сами за себя))) Человек говорит о презумции, а дальше начинает обзывать ворьем того, по кому не было положительного решения суда, ахах))))

Уважаемый Z3RG, спасибо, получил много фана во время этой дискусии)))) Вам бы в политику:)
 

Z3RG

Забанен
Re: Суд над Тимошенко.

Кожен дума в міру свого розвитку, декотрі можуть на рівному місці дофантазувати купу всілякої нісенітнеці, аби себе потішити, який я розумник :))) Леве, спеціально для тебе тут повторю:
Три крапки (багато крапок) вказує на те, що в реченні не всі його компоненті наявні, а речення не закінчене, обірване.

Вікі: Три крапки, крапки (…) - розділовий знак у вигляді трьох поставлених поряд крапок, яким позначають на письмі незакінченість або перерваність висловлення, а також пропуски у тексті. Три крапки засвідчують уже деякі давньоруські писемні пам'ятки, але їх роль у них зводилася до відокремлення слів і більших відрізків тексту один від одного. В цьому ж плані зрідка відбивають цей знак і староукраїнські писемні джерела. Починаючи від «Енеїди» І. Котляревського, поступово розширюється вживання трьох крапок у значенні, близькому до сучасного.
Знак о́клику ( ! ) — розділовий знак, який ставиться в кінці речення для висловлення подиву, заклику для сильного почуття, тривоги і т. п. Може подвоюватися та потроюватися для висловлення більшої експресії, поєднуватися зі знаком запитання для питання-оклику та з трьома крапками (в українській типографіці три крапки після знака оклику перетворюються на дві).

Стосовно до церковнослов'янської та старовинної російської писемності знак оклику називається удиви́тельная.

Так званий сатиричний знак оклику, поміщений у дужки і поставлений після слова чи висловлення, вказує на дурницю або невірність сказаного.

У деяких мовах (насамперед у іспанській) також використовується перекинутий знак оклику ( ¡ — U+00A1), який ставиться напрчатку окличної фразы на додаток до звичайного знаку оклику в кінці.
Де я там ...
как человек, кричащий о
... щось не знайшов, тобто факт гіпертрофованої фантазії (удавання вигаданого за дійсне) Леви вважаю доведеним.

А тепер, якщо ти уважно прочитав що таке "три крапки", може ти таки з зрозумів що я написав? А якщо ні, то не буду заставляти тебе напружувати нервові вузли, і відволікати їх від лютих фантазій, і поясню зміст речення. Отже, я мав на увазі те, що незважаючи на всім відомі махінації, які ніхто навіть не приховує Юлька _ФОРМАЛЬНО_ (так пишу, тому що у декого виникає вибіркова сліпота, це стосується не тільки Лева) є невинуватою, але ж всі знають....

Щоб тобі було краще зрозуміти, приведу особисто на тобі приклад: коли тебе, Лева, відметелять трійко "парубків у кЄпках" і заберуть телефон, вони грабіжники? Я вважаю що так, ти ж, судячи з твоїй "ахахашечок і бугагашечок" вважаєш їх невинними. І хто тут дурень? :lol:
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Re: Суд над Тимошенко.

Ну, що це ви, такі гарні хлопці, сперечаєтесь, ёлы-моталы, понимаешь?
Конечно, цяця Юлька невиновна, бо её все любят, бо вона така гарнесенька та молоденька. Потерпим ещё пол-годика - годик, когда закочится суд, понимаешь.
 

Luxury

Active Member
Re: Конотопська битва. Одна країна, дві історії

Фашисты замутили сходняк прикрываясь историей.
 

Супчик

Съёмщик
Re: Конотопська битва. Одна країна, дві історії

А которые из них фашисты?
На мероприятиях, посвященных Конотопской битве и дню памяти погибших воинов присутствовали как проукраинские так и пророссийские казаки.
 

Luxury

Active Member
Re: Конотопська битва. Одна країна, дві історії

А которые из них фашисты?
На мероприятиях, посвященных Конотопской битве и дню памяти погибших воинов присутствовали как проукраинские так и пророссийские казаки.
УНА-УНСО. Да и не понимаю чего восхищаться отрядами бандитов. С момента образования Украины искривили историю до безобразия. Бандитов-наёмников к томуже не совсем Украинскими сделали национальными героями.
 
Останнє редагування:
Зверху