Фашизм и антифашизм

Z3RG

Забанен
Re: Відповідь: Фашизм и антифашизм

злочинці скоріше належали до секти, яка до ісламу відноситься приблизно так, як свідки їєгови до хритиянства
Ты б поаккуратнее с этим, а ? Иеговы людей не режу\забивают камнями. Это на родине панков есть секты где отци проповедники дрючат своих малолетних дочурок! И не надо проэцировать их традиции на наших людей.

чомусь існування різноманітних течій та сект у християнстві нашими людьми сприймається як звичайність, а розуміти, шо аналогічно є в інших релігіях, не виходить
Потому что последние охотники на ведьм канули в Лету (причем тем же способом, каким они боролись с ведьмами) в 17 веке. Почему мы должны терпеть на своих шкурах все этапы развития исламской религии (которая самая молодая среди "серьезных" религий)? Мы что, проживаем в их государстве, гости тамошние? Пусть там у себя устраивают кровавую резню по центральных улицах и дрючат овец - их дело. У нас такого я терпеть не намерен.

Супчик

Съёмщик

чомусь існування різноманітних течій та сект у християнстві нашими людьми сприймається як звичайність, а розуміти, шо аналогічно є в інших релігіях, не виходить
Вы предлагаете разбираться в сортах опиума для народа?

mi][a

Человеку нужен человек

Вы предлагаете разбираться в сортах опиума для народа?
если уже о нем начинать говорить ( и тем более судить), то стоит разобраться, иначе разглогольствовать о неизвестном - глупо, имхо

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Фашизм и антифашизм

злочинці скоріше належали до секти, яка до ісламу відноситься приблизно так, як свідки їєгови до хритиянства
Ваххабізм - це релігійна течія в рамках ісламу. Щось на кшталт греко-католиків. Тільки от я не пам'ятаю коли греко-католики останній раз когось на кол саджали...

mi][a

Человеку нужен человек

Ваххабізм - це релігійна течія в рамках ісламу. Щось на кшталт греко-католиків. Тільки от я не пам'ятаю коли греко-католики останній раз когось на кол саджали...
"в рамках ісламу" - дуже сумнівно, наприклад представники інших течій напевно могли б з цим посперечатись

Тільки от я не пам'ятаю коли греко-католики останній раз когось на кол саджали...
а католиків-педофілів пригадуете? аба католиків, що вже протягом 50ти років безкарно країни 3го світу ?

Stein

Well-Known Member

а католиків-педофілів пригадуете? аба католиків, що вже протягом 50ти років безкарно бомблять країни 3го світу ?
Мова про ритуальні вбивства адептами на чужих територіях корінних мешканців через розбіжності у вірі. Конкретно: на нашій території наших громадян. Політику залиште, а то так і Хамас згадати можна.

"в рамках ісламу" - дуже сумнівно, наприклад представники інших течій напевно могли б з цим посперечатись
Я теж міг би посперечатися про відношення греко-католиків до християнства. З точки зору віри я вважаю їх єретиками та відступниками.

тов.Черный

анархист
Оце вони понаїхали, робочі місця позаймали, крадуть буряки з городів та продають їх на базарі. Ой лишенько, плюндрують неньку Україну! Але є патріоти, які повернуть народу робочі місця, а буряки на городи.

Stein

Well-Known Member

Литвин хоче створити реєстр екстремістів

«Голова» ВР Володимир Литвин вважає, що в державі необхідно створити центральний державний реєстр злочинів на грунті ненависті.

Про це спікер сказав на засіданні Ради регіонів у Ялті.

За його словами, перші кроки в цьому напрямку зроблені «по лінії СБУ і МВС».

Литвин вважає, що такий реєстр «має бути публічним». Він підкреслив, що в Росії уряд публікує списки організацій та осіб, що підозрюються в екстремізмі за рішенням суду(а з кого ж ще брати приклад московському холуєві, як не з Росії).

«Міністерство юстиції Росії на вимогу закону про протидію екстремістській діяльності веде та публікує в інтернеті федеральний реєстр матеріалів, у тому числі текстів пісень, визнаних на підставі рішень судів, екстремістськими», — додав він. А так недовго і до переліку забороненої літератури дійти, як в Росії. Ось можна з цим переліком ознайомитись та, можливо. знайти там шось для себе цікаве, адже книги забороняють не просто так.

Голова ВР зазначив, що в Україні «не уніфіковане законодавство щодо злочинів на грунті ненависті». «Є лише окремі статті і положення, які, у свою чергу, орієнтуються на те, щоб засудити ідеологію, виходячи з політичних позицій, а не захистити права людини», — сказав спікер.

На думку Литвина, в Україні існує проблема із застосуванням законодавства щодо попередження проявів радикалізму.

Зверху