Z3RG
Забанен
А ты знаешь сколько потом набежит любителей пропиарится, с воплями "ксенофобы" и т.д.?и тех и тех,
но тот, кто вложил "идею", должен нести большую отвественность
А ты знаешь сколько потом набежит любителей пропиарится, с воплями "ксенофобы" и т.д.?и тех и тех,
но тот, кто вложил "идею", должен нести большую отвественность
Ты б поаккуратнее с этим, а ? Иеговы людей не режу\забивают камнями. Это на родине панков есть секты где отци проповедники дрючат своих малолетних дочурок! И не надо проэцировать их традиции на наших людей.злочинці скоріше належали до секти, яка до ісламу відноситься приблизно так, як свідки їєгови до хритиянства
Потому что последние охотники на ведьм канули в Лету (причем тем же способом, каким они боролись с ведьмами) в 17 веке. Почему мы должны терпеть на своих шкурах все этапы развития исламской религии (которая самая молодая среди "серьезных" религий)? Мы что, проживаем в их государстве, гости тамошние? Пусть там у себя устраивают кровавую резню по центральных улицах и дрючат овец - их дело. У нас такого я терпеть не намерен.чомусь існування різноманітних течій та сект у християнстві нашими людьми сприймається як звичайність, а розуміти, шо аналогічно є в інших релігіях, не виходить
Вы предлагаете разбираться в сортах опиума для народа?чомусь існування різноманітних течій та сект у християнстві нашими людьми сприймається як звичайність, а розуміти, шо аналогічно є в інших релігіях, не виходить
если уже о нем начинать говорить ( и тем более судить), то стоит разобраться, иначе разглогольствовать о неизвестном - глупо, имхоВы предлагаете разбираться в сортах опиума для народа?
Ваххабізм - це релігійна течія в рамках ісламу. Щось на кшталт греко-католиків. Тільки от я не пам'ятаю коли греко-католики останній раз когось на кол саджали...злочинці скоріше належали до секти, яка до ісламу відноситься приблизно так, як свідки їєгови до хритиянства
"в рамках ісламу" - дуже сумнівно, наприклад представники інших течій напевно могли б з цим посперечатисьВаххабізм - це релігійна течія в рамках ісламу. Щось на кшталт греко-католиків. Тільки от я не пам'ятаю коли греко-католики останній раз когось на кол саджали...
а католиків-педофілів пригадуете? аба католиків, що вже протягом 50ти років безкарноТільки от я не пам'ятаю коли греко-католики останній раз когось на кол саджали...
Мова про ритуальні вбивства адептами на чужих територіях корінних мешканців через розбіжності у вірі. Конкретно: на нашій території наших громадян. Політику залиште, а то так і Хамас згадати можна.а католиків-педофілів пригадуете? аба католиків, що вже протягом 50ти років безкарно бомблять країни 3го світу ?
Я теж міг би посперечатися про відношення греко-католиків до християнства. З точки зору віри я вважаю їх єретиками та відступниками."в рамках ісламу" - дуже сумнівно, наприклад представники інших течій напевно могли б з цим посперечатись