Re: Відповідь: Жалобы на модераторов и администрацию форума.
В темі, в якій було розміщено ваше повідомлення користувачі форуму не однократно висловлювались на підтримку пана Каддафі, ви ж у своєму повідомленні називаєте всих цих людей "какими-то подонками".
Також вирази накшталдт "мыслительная мастурбация личностей" по відношенню до користувачів форуму, які мають думку, інакшу від думки автора повідомлення - є "некоректними".
Якщо хтось вважає, що подібна манера спілкування є нормальною для даного форуму, а використання подібних "оборотів" відносно частини користувачів, припустимим - нехай першим кине в мене камінь.
Використання подібних висловлювань щодо будь-яких особистостей я вважаю неприпустимим, а саме висловлювання "законченная мразь" - особливо грубим, яке порушує відповідно п.1.10 Правил.
Щодо "літературності" даного виразу, то
You must be registered for see links
можна знайти доволі переконливе обґрунтування літературності та необразливості ще більш грубого висловлювання. То може варто тоді дозволити до вживання і його?..
...Виставлення діагнозів без диплому психіатра - неприпустиме.
Шановний пане модераторе!
Я (й не лише один я) вже, здається, неодноразово вам доводив, що ви є напівсвідомим любителем "вмикати дурня", тобто таким суб'єктом, з яким будь-яке спілкування апріорі неможливе з огляду на:
а) ваше хронічне нехтування законів формальної логіки;
б) ваш, на мій погляд, примітивно-маргінальний світогляд (з дмитронаРциським нахилом).
Іншими словами, як співрозмовник чи опонент ви мені аніскільки не цікаві. Тому обговорювати з вами тут ваші стилістично-лексичні уподобання - накшталт, що є "некорректним", а що "особливо грубим" - я не збирався й не мав ніякого наміру. (До того ж, розумію, що в "Братстві" правопису не вчать, але вам слід кінець-кінцем запам'ятати, що українські слова "накшталт" й "кшталт" не мають ніякого відношення до російського "Кронштадт", тому пишуться без літери "д").
По суті. Ваші в мій бік закиди відносно того, що я
начебто когось образив й буцімто комусь виставив діагноз є лише вашими вигаданими й безпідставними твердженнями. Припускаю, що такої "вибірково-правозастовчої юриспруденції" вас, мабуть, навчили саме в "Братстві"??? Тому виключно й лише для "особливо обдарованих" "філологів" та "правозастосовувачів" пояснюю:
1.Використані мною слова та словосполучення (
накшталт "какие-то подонки" та "мыслительная мастурбация личностей") НЕ були застосовані до жодного з конкретних користувачів цього форума - ні до Петренка, ні до Бронштейна, ні до Steina, ні до когось іншого особисто, - а призначалися для
НЕвизначеного кола осіб, тобто до всіх взагалі жителів планети Земля, що потенційно можуть співчувати людожеру М.Каддафі. Про це свідчить той факт, що мною в моєму дописі не були вказані ніякі конкретні особи чи конкретні групи осіб. До того ж, те своє загальностверждувальне судження "про падонкафф" мною свідомо було пом'якшене словом "по-моему", що вказує на ймовірну варіативність мого твердження. Інакше кажучи, я вважаю, що абстрактне мислення у будь-якого модератора повинно в подібних випадках обмежуватися здоровим глуздом й хоча б мінімумом сумління.
2."Виставлення діагнозів" - це коли спочатку досліджуються клінічні симптоми хворого, складається анамнез й цей клінічний випадок ідентифікується з раніше відомими подібними захворюваннями. А от коли когось називають "параноиком" й "законченной мразью", то це ніяке не "виставлення діагнозу", а -
моя особиста констатація факту, що відображає конкретно моє ставлення до особистостей накшталт єгиптянина Тутанхамона, австрійця Шикльгрубера чи лівійського бедуїна М.Каддафі. Таким чином, піддавати правовим оцінкам мою щодо них "констатацію факту" (у тому числі, із позовом до суду) вправі лише сам ображений М.Каддафі, а не деяка модеруюча особа, що не має ані ліцензії на право проведення лінгвістичних експертиз, ані довіренності від ображеного на захист його особистих немайнових прав.
І взагалі-то, це ви мені дорікаєте моєю "грубістю"???:razz: Вкрай дивно бачити докори в "некоректній поведінці" саме від вас - від людини, яка в своїх дописах та особистих підписах раз у раз підбурює співгромадян до нехтування існуючих законів і до повалення влади, та яка всюди пропагує тоталітаризм з "державною величчю" замість "толерастських вигадок"
накшталт "прав людини"!!! Від особи, яка публічно і неодноразово наголошувала, що вважає більшість оточуючих її людей чимось накшталт чи то "міндобрива", чи то "лайна, яке нічого не варте", чи то "говорячого знаряддя, яке взагалі не заслуговує на життя"!!!
Це нагадує відомий анекдот про повію та її турботу про суспільну цнотливість...