Z3RG
Забанен
Re: Відповідь: Re: Тимошенко Ю. В. і БЮТ
Я вважаю, що з "переслідуванням" пані Григян-Тєлєгіної-Тимошенко-хз-знає-хто-вона-така, це нова сторінка Істоії України, коли "їх працюючих" садять до кутузки. Нічого і Яника посадимо на нари. Головне прецедент створено.
Хм. Ваша іронія, мені здається тут недоцільна. Розмова про реальні мільярди нецільових використань. І якщо вам смішно, то мені зцього приводу сумно.Ваша правда, сказати нічого. Це вона, змія, особисто ліквідувала наш "Сумсельмаш" (бачили її в натовпі ліквідаторів). І землю хоче собі хапнути, щоби зятю (лондонському наркоману) поле для гольфу біля Псла побудувати... Рейдерська атака була на сумський хлібокомбінат, пам'ятаєте? Її рук справа. Особисто молодиками в спортивному одязі "заправляла". "Челенджер" пам'ятаєте? Вона особисто з рогатки збила. А "Титанік"? Вона айсбергом керувала. А чуму в Європі в епоху Середньовіччя? Вона, відьма, наслала. Загибель Помпєї? Вона виверження Везувію викликала... Далі слід в історії губиться. Коли щось пропустив - нагадайте, будь ласка.
Я вважаю, що з "переслідуванням" пані Григян-Тєлєгіної-Тимошенко-хз-знає-хто-вона-така, це нова сторінка Істоії України, коли "їх працюючих" садять до кутузки. Нічого і Яника посадимо на нари. Головне прецедент створено.