Или сразу послеУ нас тут уже навіть ціла низка дописувачів вимальовується, які заходять у гілку точнісінько перед виборами...
Маразм все крепчал)))??Просто за відсутності виборів гроші за коментарі не платять.
У нас тут уже навіть ціла низка дописувачів вимальовується, які заходять у гілку точнісінько перед виборами...
Під час минулих виборів працівників столичних штабів БЮТу примушували в письмовій формі звітувати про діяльність на місцевих форумах. В мережі була навіть відповідна партійна постанова.Кому нужны комменты на одном из миллионов форумов))?
откуда такая информация?Під час минулих виборів працівників столичних штабів БЮТу примушували в письмовій формі звітувати про діяльність на місцевих форумах. В мережі була навіть відповідна партійна постанова.
Впервые о таком слышу.. Слышал подобное от ПР, даже видел: приведи 5 друзей на встречу с кандидатом в депутати от ПР и получи не вылет с работы. Это вот таки точно было...Під час минулих виборів працівників столичних штабів БЮТу примушували в письмовій формі звітувати про діяльність на місцевих форумах. В мережі була навіть відповідна партійна постанова.
Свого часу гуляла мережею сканована відповідна вказівка по київському штабу. Але позаяк це було під час минулих парламентських - то ви чудово розумієте що знайти її вже практично не реально. Тому наполягати на дійсності не буду: хочете вірте, а хочете - ні.откуда такая информация?
А як же:Слышал подобное от ПР, даже видел: приведи 5 друзей на встречу с кандидатом в депутати от ПР и получи не вылет с работы. Это вот таки точно было...
Чи вас це не стосується?Если приведешь факты (что ты никогда не делаешь), то, возможно, поверю (только факты, а не бабка на лавке семки жевала да рассказала)
Ахахах))) Господи, нашел фейк))) А ты пробовал пробивать, что это за мейл такой, на российском почтовике)))????Свого часу гуляла мережею сканована відповідна вказівка по київському штабу. Але позаяк це було під час минулих парламентських - то ви чудово розумієте що знайти її вже практично не реально. Тому наполягати на дійсності не буду: хочете вірте, а хочете - ні.
А як же:
Чи вас це не стосується?
P.S. Знайшов!
Обычно в этом разделе форума, если мне нечем подтвердить свои слова - я этого не пишу, а лучше промолчу. Если же что-то пишу, то обычно могу это подтвердить цифрами или фото/видео...Чи вас це не стосується?