Ой, не треба лише Вам Шевченка чіпати. Краще згадайте, про кого він сказав ці слова... Вони скоріше адресовані тим, хто служив чи вклонявся цьому монстру...Докатились :-(
Как сказал классик - Славных прадедов великих правнуки паганые!
І тут про сабжНа честь 102 річниці з дня народження Провідника українського народу Степана Бандери спеціальною боївкою Руху Першого Січня було підірвано капище ката України – Сталіна (Джугашвілі).
Це тільки перша наша акція по знищенню ворогів української нації. Нашими наступними цілями стануть антиукраїнські чиновники, поліцаї та бандити з „СБУ”, прокурори та судді, які переслідують українських патріотів. Ми знищимо на нашій святій українській землі всіх сіоністів та їх погані синагоги, їм не буде пощади!
Закликаємо всіх патріотів гуртуватися в автономні боївки, тренуватися та вивчати військову справу і підривні матеріали. Наш час настав, Національна Революція не за горами! Воля або смерть!
я не маю часу і бажання займатися з Вами безглуздими розмовами) Ви чудово знаєте, що мої слова правдиві і обгрунтовані історією, а якщо не знаєте - почитайте книжки) На цьому вважаю діалог закінченим і продовжувати його не буду.Текст "наказу" і підпис "людини" на ньому в студію!
Це оті казки товаріща Солженіцина і йому подібних про "сотні мільйонів замучених в ГУЛАГу?я не маю часу і бажання займатися з Вами безглуздими розмовами) Ви чудово знаєте, що мої слова правдиві і обгрунтовані історією, а якщо не знаєте - почитайте книжки
Ай, молодца! Оце люди працюють - гідна відсіч системі росте.П.С, Подивився ось це відео, хм схоже я по фото помилився, там таки був фугас )
Как раз история опровергла вашу ложM.aY,
я не маю часу і бажання займатися з Вами безглуздими розмовами) Ви чудово знаєте, що мої слова правдиві і обгрунтовані історією
Какие там сотни миллионов? По последним, самым точным подсчетам "Эхо Москвы" - полторы тысячи миллионов человек, замученных в ГУЛАГе )))Stein,
Це оті казки товаріща Солженіцина і йому подібних про "сотні мільйонів замучених в ГУЛАГу?
Отакої! Сказав як відрізав!Как раз история опровергла вашу лож