Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталитаризма.

Andy

Well-Known Member
Докатились :-(

Как сказал классик - Славных прадедов великих правнуки паганые!
 

Z3RG

Забанен
Вот фото. Максимально качественное. Так вот, голубым обозначил неповрежденные участки, красным повреждения. По результатам взрыва понятно, что применялось корпускное ВУ с бризантным веществом. А в основном все самодельные смесевые ВВ (которые можно приготовить в домашних условиях) какраз фугасного действия. Т.е. для заряда, который бы снес Сталина такого ВВ потребовалось бы столько, сколько б хватило вынести окна и двери, которые я отметил. Отсюда вывод: это не идиоты, а профессионалы вешали сумку. И скорее всего там было кумулятивное ВУ, потому как взрыв направленый: одно поле осколков и продуктов взрыва направлено в стену, другое в Сталина. Так что не свободовцы это, а скорее всего СБУ (ну или им подобные, с нормальными средствами взрывания). Так что типичая порвокация. Для чего - думаю понятно. Остается констатировать факт - тов. Сталин пострадал от его же методов. Впрочем ему уже всеравно.
 

Вкладення

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталит

Докатились :-(

Как сказал классик - Славных прадедов великих правнуки паганые!
Ой, не треба лише Вам Шевченка чіпати. Краще згадайте, про кого він сказав ці слова... Вони скоріше адресовані тим, хто служив чи вклонявся цьому монстру...
Не знаю, хто це зробив, але підсумок правильний. Не довелося демонтувати у мирний спосіб, нехай буде демонтовано ось так.
Відносно того, чиїх рук то справа - час покаже. До речі, а хто знає про цей Рух Першого січня, що взяв на себе відповідальність за вибухи?
 
Останнє редагування:

Z3RG

Забанен
Cабж
На честь 102 річниці з дня народження Провідника українського народу Степана Бандери спеціальною боївкою Руху Першого Січня було підірвано капище ката України – Сталіна (Джугашвілі).
Це тільки перша наша акція по знищенню ворогів української нації. Нашими наступними цілями стануть антиукраїнські чиновники, поліцаї та бандити з „СБУ”, прокурори та судді, які переслідують українських патріотів. Ми знищимо на нашій святій українській землі всіх сіоністів та їх погані синагоги, їм не буде пощади!

Закликаємо всіх патріотів гуртуватися в автономні боївки, тренуватися та вивчати військову справу і підривні матеріали. Наш час настав, Національна Революція не за горами! Воля або смерть!
І тут про сабж
П.С, Подивився ось відео, хм схоже я по фото помилився, там таки був фугас :))
 
Останнє редагування:

M.aY

Member
Re: Відповідь: Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталит

Текст "наказу" і підпис "людини" на ньому в студію!
я не маю часу і бажання займатися з Вами безглуздими розмовами) Ви чудово знаєте, що мої слова правдиві і обгрунтовані історією, а якщо не знаєте - почитайте книжки) На цьому вважаю діалог закінченим і продовжувати його не буду.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Президент Ющенко призвал в следующем году убрать все памятники тоталитариз

я не маю часу і бажання займатися з Вами безглуздими розмовами) Ви чудово знаєте, що мої слова правдиві і обгрунтовані історією, а якщо не знаєте - почитайте книжки
Це оті казки товаріща Солженіцина і йому подібних про "сотні мільйонів замучених в ГУЛАГу?


П.С, Подивився ось це відео, хм схоже я по фото помилився, там таки був фугас )
Ай, молодца! Оце люди працюють - гідна відсіч системі росте.
 

Andy

Well-Known Member
M.aY,
я не маю часу і бажання займатися з Вами безглуздими розмовами) Ви чудово знаєте, що мої слова правдиві і обгрунтовані історією
Как раз история опровергла вашу лож :)


Stein,
Це оті казки товаріща Солженіцина і йому подібних про "сотні мільйонів замучених в ГУЛАГу?
Какие там сотни миллионов? По последним, самым точным подсчетам "Эхо Москвы" - полторы тысячи миллионов человек, замученных в ГУЛАГе :))))
 
Зверху