Відповідь: ВО "Свобода"
Ну утєшилі, прямо місцевий філіал КВНу відкрився! :lol:Тягныбок - бендера
Ну утєшилі, прямо місцевий філіал КВНу відкрився! :lol:Тягныбок - бендера
Вибачте, а в чому тут расова ворожнеча? Можете вважати і мене расистом, але я так само на такий футбол дивитися не хочу. Колись за часів СССР футболісти нехай і формально, але все ж належали до відповідних відомств ("Динамо" - до МВС, ЦСКА - до армії тощо). А як належать до українського футболу ті, кого називають "легіонерами", чим вони з ним пов'язані? Тим, що їх "прикупили", немов хатніх тваринок, олігархи, що мають власність в Україні? Якщо не помиляюся, то на переможному матчі за кубок УЕФА всі голи позабивали темношкірі хлопці. Оце і є український футбол? А що в ньому українське? Більшість гравців - чужі, тренерів також виписують з-за кордону... Від того, що гра відбувається на українських стадіонах футбол автоматично не стає українським...Саме так: нацистів турбує не стільки доля українського футболу, як розпалювання расової ворожнечі. «Політкоректніше» було б назвати марш «За футбол без ЧОРНИХ».
в этом с вами согласен..но не "легионеры" виноваты в том, что футбол - бизнес, игрушка олигархов, спортом это назвать язык не поворачивается.. а людей ведут к переводу стрелок ненависти на "легионеров"Вибачте, а в чому тут расова ворожнеча? Можете вважати і мене расистом, але я так само на такий футбол дивитися не хочу. Колись за часів СССР футболісти нехай і формально, але все ж належали до відповідних відомств ("Динамо" - до МВС, ЦСКА - до армії тощо). А як належать до українського футболу ті, кого називають "легіонерами", чим вони з ним пов'язані? Тим, що їх "прикупили", немов хатніх тваринок, олігархи, що мають власність в Україні? Якщо не помиляюся, то на переможному матчі за кубок УЕФА всі голи позабивали темношкірі хлопці. Оце і є український футбол? А що в ньому українське? Більшість гравців - чужі, тренерів також виписують з-за кордону... Від того, що гра відбувається на українських стадіонах футбол автоматично не стає українським...
- вот как хорошо умеют у нас отвлекать внимание от важных проблемПоказово, що 5-тисячний «хресний хід» проти легіонерів (велетенській за мірками України!) рушив саме в той момент, коли парламент тричі підряд відмовився знизити тарифи на комунальні послуги, проваливши відповідні мораторії.
До переводу стрілок на "легіонерів" ведете як раз ви і ваша трактовка подій. Це ви в усьому бачите фашизм. Я взагалі здивований як це бритоголових з бітами на "Гайдамаках" "доблєсниє антифашисти" ще не приписали до "наци-сканів". Мабуть тому, що проблеми українців мало хвилюють "антифу" - їм негри значно цікавіші. Марш проводився не під транспорантом "убєй нєгра - спасай Дінамо", а з ідеєю звільнення українського футболу від легіонерів. А механізми реалізації цієї ідеї можуть бути абсолютно різні. Найпростіше - це введення Федерацією футболу обмеження кількості легіонерів. Чи це теж "фашизм"? Порушення людських прав негрів? Утиски за національною ознакою?а людей ведут к переводу стрелок ненависти на "легионеров"
Ну судя по тому, что представители ВО "Свобода" пытались инициировать лишение Крыма автономии и заявляли о необходимости денонсации Пакта Молотова-Риббентропа, от контрразведки ЧФ РФ и румынской "Секуритате" тоже...Не удивлюсь, что Тягнибок давно получает деньги и от Януковича.