Рівень життя в Україні та світі

Elk_Polite

+38О6З7бЗЗ85О my phone
Re: Відповідь: Рівень життя в Україні та світі

От для цього і потрібне державне регулювання цін та націнок.
по радио Эра прозвучал интересный факт: 70% пенсионного фонда расходуется на 3% пенсионеров - бывших депутатов, судей, прокуроров и т.п.

Так это сейчас, когда через бюджет перераспледеляется до 60% денег, а выхотите что бы 100%... Тогда 97% людей будут да же без трусов, а у 3% по каддилаку за миллион... Как то меня такая преспектива не радует...

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Рівень життя в Україні та світі

А Компсервис и Инком не в одном складе закупаются?
Інком возить сам напряму від виробників. А Компсервіс бере у спекулянтів-перекупщиків, плюс у них багато взагалі "сірого" товару.

Вот я сколько Вам твержу,что нельзя ставить всех на одну ступеньку.Дядька сапожник и владелец маршрутки платят одинаково.И кстати тот же сапожник не является производителем
І я ж це кажу. Потрібен податок у вигляді відсотка, а не фіксованої ставки.
А щодо сапожників - то таких, як на мене, взагалі можна було б звільнити від податків на прибуток і т.п.

по радио Эра прозвучал интересный факт: 70% пенсионного фонда расходуется на 3% пенсионеров - бывших депутатов, судей, прокуроров и т.п.
Це маячня.

А будет один производитель с ценой 15 гривен! Хошшш - купи, нет - ну и вали, другой купит, т.к. конкуренции не будет!
Не буде. На це є антимонопольний комітет, мають бути введені регулюючі ставки надбавок та цін. І все буде нормально.

Роман

http://legaloffice.com.ua

Не буде. На це є антимонопольний комітет, мають бути введені регулюючі ставки надбавок та цін. І все буде нормально.
Утопія, так як керують АМК ті ж, хто буде власниками монополій. Та й рівень штрафів вони ж приймають ))))

Роман

В магазинах і зараз є повно різного роду дешевих "шоколадок". Нещодавно навіть спокусився на таке "диво низької ціни" - 4 грн. за 100 г. Благо додумався перевернути і почитати склад. Виявилося що какао там відсутнє взагалі. От вам і дешеве... Корона чи Рейнфорд тому по 7-8 грн. і коштують, бо там хоч шоколад присутній.
Тож завжди треба туди дивитись

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
от так всегда,не зная, что и как делаем сомнительные выводы.От коли для примера взяли сапожника,то объясняю.Человек весь материал для работы закупает на оптовом рынке,и ту же набойку продаёт с наваром + % за работу,чтобы её поставить.Все покупают и перепродают.А Вы говорите отменить.
В чём правда брат?(с)

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Рівень життя в Україні та світі

Утопія, так як керують АМК ті ж, хто буде власниками монополій. Та й рівень штрафів вони ж приймають
Я кажу як треба, я не кажу про нинішню владу.

Человек весь материал для работы закупает на оптовом рынке,и ту же набойку продаёт с наваром + % за работу,чтобы её поставить.Все покупают и перепродают.А Вы говорите отменить.
Так він же працює. Він же якусь роботу свою робить. А не просто стоїть і перепродує.

Роман

Я кажу як треба, я не кажу про нинішню владу.
Це все мрії.

Так він же працює. Він же якусь роботу свою робить. А не просто стоїть і перепродує.
То хай перепродують - вам що з того - не заставляють же вас придбавати товар в базарного торговця. Їдьте до до виробника, або йдіть до магазину Якщо є попит - буде й пропозиция. Головне - щоб був вибір та не будо примусу.

Alexsandr

Well-Known Member
Производителей или продавцов? пока между собой продавцы у нас договариваются.

А если хочется купить дешевле? разве это хорошо когда все держут определенную цену? о какой конкуренции на рынке можно говорить? тот кто будит свою цену там толкать того на рынок не пустят попросту. Я уверен что даже при нынешних зарплатах если будит честная конкуренция человек сможет хорошо питаться и одеваться :)

Зверху