Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Роман

http://legaloffice.com.ua
Азаров признался, что харьковские соглашения никакого экономического эффекта Украине не принесли
29 июля 2010 19:51

Обсудить на форуме
Повышение цены на газ невозможно было избежать в результате подписания харьковских соглашений, поскольку ими цена снижалась лишь на 100 долларов, а формула ее расчета, определена январскими контрактами 2009 года, не была изменена. Об этом в интервью журналистам заявил премьер-министр Николай Азаров.

"Что дали харьковские соглашения? Они отняли ровно 100 долларов от цены газа, но они разве изменили формулу? Нет, они формулу не изменили", - сказал Азаров.

"Значит, цена на газ продолжала расти - не из 330 долларов до 390, а с 230 долларов до 290, но 60 долларов за тысячу кубометров нужно добавить", - уточнил он.

Напомним, 22 апреля в Харькове, комментируя подписанные только что с РФ соглашения, президент Украины Янукович сказал буквально следующее: "Ежегодно мы будем иметь скидку на газ порядка 30%. И все это прописано в контракте с Российской Федерацией... И это даст нам возможность не повышать тарифы на газ, жилищно-коммунальные услуги..."

На следующий день Азаров в эфире одного из национальных каналов заявил, что тарифы на газ для населения и промышленности в 2010 году повышаться не будут.

Он отметил, что необходимость в повышении тарифов отпала в результате договоренностей с Россией о снижении цены на газ.

«Мы однозначно об этом сказали уже, что тарифы для населения пересматриваться не будут. В этом году мы получили возможность не пересматривать отпускные цены на газ для промышленности», - заявил Н. Азаров.

Янукович пообещал не повышать коммунальные тарифы
22 апреля 2010 | Главная, Новости | автор: нах... | Просмотров: 160

Тарифы на жилищно-коммунальные услуги (ЖКУ) расти не будут. Об этом заявил Президент Украины Виктор Янукович.

"Ежегодно мы будем иметь скидку на газ порядка 30%. И все это прописано в контракте с Российской Федерацией... И это даст нам возможность не повышать тарифы на газ, жилищно-коммунальные услуги... Это также позволит нам стабилизировать цены на товары.

И мы также выполним закон о повышении социальных стандартов", - сказал В.Янукович, передает "РБК-Украина".

источник

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

На мою думку все ж таки більшість належить до третьої групи.
Може ви й праві... :)

Ви клялися і божилися, що до закону повернуться!
Ви не знайомі з регламентом роботи ВР? Якщо документ прийнятий у першому читанні і відправлений на доопрацювання - то до нього обов'язково повернуться. Вони просто не можуть не повернутися.

Обіцяли, що соціальні програми від ПР ми ще побачимо.
Я такого не обіцяв. Я говорив що тоді ще рано було говорити про невиконання соціальних програм.

Вибачте, а якого ... Ви тоді кинулися захищати регіоналів?
Я захищав не регіоналів, я захищав істину від облудлих бумагомаратєлєй і намагався показати вам на що здатна "вільна преса", якщо їй добре заплатити. І як можна викривити дійсність і вплинути на "думку народу" одною публікацією. І якщо в тому випадку я сів, витратив час, розібрався з ситуацією, довів що преса бреше (і то тоді до деяких лише з n-ного разу дійшло). А скільки таких "творінь" "свободи слова" ми споживаємо щодня, скільком ми віримо, бо нікому, ніколи й байдуже розібратися і довести істину? Проте ви цього так і не зрозуміли. Шкода, що ви так вузько сприймаєте події.

Ще раз Вам повторюю, що після Ваших звинувачень я не чув ні про які соціальні закони від ПР.
А від кого ви мали б "чути"? Від тих, хто тоді розписував вам про "провал закону"? Я наводив тоді посилання на законопроект в Раді. Якщо вас цікавить звинуватити ПР у невиконання обіцянок - знайдіть те посилання і прослідкуйте його подальшу долю. Мету своїх тодішніх дія я вже обгрунтував, і мене не цікавить звинувачення чи відбілювання ані ПР, ані БЮТу. Тому подальша доля того закону мене мало цікавить.

Доречі, можу спеціально для Вас нагадати ще одну "соціальну програму" від Ваших друзів з ПР, що вони подарували нам після того - ціна на газ для населення і ціни на інші послуги, що звідси випливають.
А я колись говорив що за часів правління ПР буде "покращення життя вже сьогодні"? Ні, ви мене з кимось плутаєте, того, здається, звали Віктор Федорович, чи щось біля того...

Stein

Well-Known Member

Листовка Партии регионов в 2010 г. обещает снизить цены на газ на 40%. ФОТО.
А де написано, що то листівка Партії Регіонів? ;)

Nahrapov

Буржуй и учёный
Які ви чудні! Ну, хай підвищуть ціну на газ, що з цього? Та не вмремо ж!
Сейчас я плачу, скажем, 15 грн, а буду потить 25. Разница - две банки пива, понимаешь. А сколько слов наговорено, сколько эмоций!

Stein

Well-Known Member

Мінаєв на громадських слуханнях, щодо підвищення тарифів на сміття:
"От ви тут розповідаєте про 60% підвищення, а скільки це в гривнях? 4 грн. - одна пляшка пива. Ну не вип'є ваш чоловік одної пляшки пива на місяць - і кому від цього стане гірше?"
;)

Роман

http://legaloffice.com.ua
Re: Відповідь: Покращення Вашого життя вже сьогодні :)

Мінаєв на громадських слуханнях, щодо підвищення тарифів на сміття:
"От ви тут розповідаєте про 60% підвищення, а скільки це в гривнях? 4 грн. - одна пляшка пива. Ну не вип'є ваш чоловік одної пляшки пива на місяць - і кому від цього стане гірше?"
;)
Это ж две большие разницы, как говорят в Сумах.

blackboy

New Member

Только в случае с газом это не 4грн..

Stein

Well-Known Member

Але аргументація та сама. Тільки у кого пиво, а у кого цигарки...

Зверху