Сталин. Плюсы и минусы.

Dvoranin

Учёный
Этого "фанерного" героя боялась вся партия и вся страна...
О, внуки коммунистов отзываюся...

Боялись не это старое чучело с трубкой в зубах, а своего соседа (массового предательства, кляузничества, выслуживания перед начальством)- режима.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Сталин. Плюсы и минусы.

сам Сталин ничего не выиграл и ни чего не построил
Ви говорите як п'ятирічна дитина.
Сталіну і не треба було брати лопату і йти щось будувати. Його функція полягала в організації і прийнятті рішень. Гудеріан теж під танками не спав і на передовій в окопі з рушницею не мерз, проте це ніяк не нівелює його заслуг як видатного полководця. Солдати без офіцера являють собою не більше ніж купу дезорганізованого гарматного м'яса, і становлять більшу загрозу для самих себе ніж для ворога.
Это фанерный герой
А хто ви такий, щоб судити його? Ви досягли хочаб тисячної долі того, чого досяг він? Він - всесвітньо відома історична особистість. І його знатимуть завжди. Щодо вашого ж існування в цьому світі я маю сумніви навіть зараз. Коли ж вас не стане - ні хто не згадає про ваше, колись, існування на цій землі. Вас не існувало і не існує. А імена таких людей як Сталін житимуть вічно.
Навіть сілець, на якому сидів Цезар являє собою певну історичну цінність. Кістки рабів на галерах не варті і гроша.

Dvoranin

Учёный
Stein, причём здесь я? Здесь же обсуждаем феноменальность /никчемность Сталина. Верно?
Я всего, лишь скромный дворянин, не поддающийся идеологической "обработке" свихнутых на Сталине людей.

Да прекрастно понимаю, что функция первого лица государства - быть лишь его лицом. И не более. От первого лица всегда в восторге, пока он у власти. Всё делают подчинённые(специалисты) и простой народ.И никак иначе.

Победа - всегда заслуга вождя. Поражение - всегда вина народа.Таково ничтожное правило самих первых лиц.

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member

Всё делают подчинённые(специалисты) и простой народ.И никак иначе.
Народ робить лише те, що йому кажуть робити.
Будинок створює архітектор, а не підсобний робітник, що замішує цемент.

P.S. Еліта це насправді те, що при владі. Коли ми вважаємо себе якимись не такими, чимось кращими, ніж інші (а ця підла думка живе в кожній дунганці), ми брешемо, ми розслабляємо себе. Вони там дурні і "козли", нічого не розуміють, на Банківській вулиці. Ми тут розуміємо, що було б потрібно для країни.
Начальник негідник, крадій і наволоч, а я ні. Я, на відміну від нього, знаю, що робити. Тобто, перекладаючи на літературну мову, я заявляю свою елітарність. І я брешу. Якщо він не знає, а я знаю, то я мав би більше впливати. "Знання — сила" — казали нам в радянські часи.
Якщо ти не маєш сили, то, мабуть, не маєш і знання.

Dvoranin

Учёный
Народ робить лише те, що йому кажуть робити.
Будинок створює архітектор, а не підсобний робітник, що замішує цемент.
Я тоже так думаю.
Если Сталин был архитектор Союза и советского народа, то он, как сами понимаете, был очень плохой архитектор, если это государство рухнуло сразу после его кончины, а советские люди быстренько превратились в буржуйчиков разной величины с духом мещанства.Вот и вся его "гениальность".
Ибо: ДЕРЕВО ПОЗНАЁТСЯ ПО ПЛОДАМ: если государство рухнуло, значит архитектор был таким. А плоды этого государства какие? Взрощено несколько поколений атеистов-интеллегентов, советской закваски и всенародное, послушное красное быдло, с полным отсутствием духовных и христианских ценностей. Результат - сегодня на лицо!

И причём здесь "великие" сталинские стройки? А, что, при царях ничего не было построено? А чем был хуже или чем отличался по методам управления государством Великий царь Пётр Первый?

Останнє редагування:

Nahrapov

Буржуй и учёный
Дворянин
Сталин был кремлёвским тунеядцем, возомнившем о себе вождя всех народов.
Это фанерный герой.
Вот именно! Фанерой он был. А может быть, даже и картонным героем. Из дешёвого картона. 60 млн своего народа уничтожил.
Голодомор, репрессии, тоталитаризм, войну проиграл, понимаешь. Дворян и буржуев не любил. За шо ж нам с тобой его любить?

Merime

New Member
Re: Відповідь: Сталин. Плюсы и минусы.

Вас не існувало і не існує. А імена таких людей як Сталін житимуть вічно.
У підручниках з криміналістики і психопатології будуть жити імена Чикатила і Онопрієнка. І Гітлера будуть згадувати і ще купу усяких покидьків, і Сталіна серед них. Спробуйте жити так, щоб Вас згадали добрим словом, а не прокльонами.

Stein

Well-Known Member

Если Сталин был архитектор Союза и советского народа, то он, как сами понимаете, был очень плохой архитектор, если это государство рухнуло сразу после его кончины
Ви, мабуть, поганенько знаєте історію. Що, ще не дочитали підручник історії долі 1953 року?
послушное красное быдло, с полным отсутствием духовных и христианских ценностей. Результат - сегодня на лицо!
О да! Куди ж там радянському бидло-інженеру до високої моралі та багатого духовного світу сучасного емо-кіда чи гота-педераста...

Stein

Well-Known Member

І Гітлера будуть згадувати і ще купу усяких покидьків, і Сталіна серед них.
Свого часу Христа розп'яли як злочинця. І тих, хто ніс світові Слово Боже ще досить довго розвішували вздовж дороги. Великі ідеї завжди випереджають свій час, а особистості дуже рідко сприймаються світом одразу.
Ви можете наслідувати книжників та фарисейв і поливати Спасителя брудом, проте це ніяк не змінить істинності його слів.
Спробуйте жити так, щоб Вас згадали добрим словом, а не прокльонами.
«Людина з лагідним поглядом – нещасна. Доброго скрізь зневажають. Той, на кого надієшся – жорстокий. Немає справедливості. Земля – притулок для лиходіїв.» Цитата давнього єгипетського манускрипту.

Зверху