Re: Відповідь: Re: Відповідь: Чини спротив українофобії!
Де написано,що держава забороняє використовувать інші мови?
"
іноземні фільми не підлягають розповсюдженню та демонструванню в Україні, якщо вони не дубльовані або не озвучені чи не субтитровані державною мовою, а центральний орган виконавчої влади у галузі кінематографії не має права надавати суб'єктам кінематографії право на розповсюдження і демонстрування таких фільмів"
Є визначені правила,подобаються вони кому небуть чи ні.
Эти "правила" являются прямым нарушением статьи 10 Конституции: "
В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. "
А ваші заяви про нібито порушення ваших прав,голослівні
В каком кинотеатре я могу посмотреть фильм НЕ на украинском языке?
А існуючи кінотеатри збудовані за рахунок їх власників?
А шо, за счет членских взносов кружка любителей украинской мовы? Квитанции покажите!
Держава их кинула напрызволяще и теперь со своими требованиями может идти лесом.
Співгромадяни які не поважають мою державу,длямене як тимчасове явище,яке або само зникне,або як загарбник буде витиснуте за межі держави.
Лично мой возраст превышает возраст этой державы, и еще живы люди, пережившие по две смены держав на этой земле. Так шо я другого мнения.
И потом, держава, которая плюет на права граждан, нарушая основной закон, не достойна уважения.
І якщо вас ображає порівняння з тупуватими,то прагніть такіми не бути.
Мне лично до лампочки, кто и с чем меня пытается сравнивать. Я за вас переживаю, а то вдруг забанят "ни за шо". Мне ж поприкалываться не с кого будет.
"1.7. Запрещается помещать в форум сообщения, содержащие призывы к насильственному изменению конституционного строя, свержению законной власти, высказывания расистского, шовинистического и ксенофобского характера, способствующие разжиганию межнациональной розни, призывы к совершению противоправных действий и другие сообщения, нарушающие действующее законодательство Украины.
1.8. Запрещается помещать на конференции форума сообщения, содержащие некорректные высказывания, оскорбления в адрес посетителей форума, унижающие их честь и достоинство, угрозы."
You must be registered for see links