Zenith
Хронограф
Re: Відповідь: Чини спротив українофобії!
Знакомое слово! Больно часто им кидаетесь не по назначению.Апріорі (
Знакомое слово! Больно часто им кидаетесь не по назначению.Апріорі (
Правильно! И банки в этой стране надежные и много гос языков!Остальные же страны умудрялись даже во Вторую мировую не воювать, и зарабатывать на этой войне.
Всі чомусь згадують другу частину статті 10 Конституції України,а про першу забувають.И то правда - в Статье 10 Конституции записано "В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.",
А тепер уважно прочитайте і порівняйте:В Україні гарантується вільний розвиток використання і захист російської, інших мов національних меншин України-Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.
Знов ви перекручуєте.Не заборонений прокат фільмів російською,а виконується норма Конституції,відповідно до якої українська мова-державна.І ваш ОБОВ'ЯЗОК, як громадянина цієї держави знати державну мову.а прокат фильмов в кинотеатрах с русским дубляжом тупо запрещен. Вот такое "свободное развитие, использование и защита", вот такая вот законность, соблюдение Конституции, европейских норм, демократия и бла-бла-бла...
валите сами туда.А я хочу чтобы в моей стране был порядок.А благодаря таким фанатикам как Вы у нас беспредел.Чем Вам эти страны не угодили.Они всемирно уважаемые державытак валите туда за своими 9 гр свинца.
Вот от того, что законодатели вписывают в основной закон формулировки, прямо противоречащие друг другу, мы так и живем.А тепер уважно прочитайте і порівняйте:В Україні гарантується вільний розвиток використання і захист російської, інших мов національних меншин України. Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.
Вот так волшебным образом моя обязанность знать державну мову превращается в запрет мне смотреть фильмы на русском языке. Страна идиотов.Знов ви перекручуєте.Не заборонений прокат фільмів російською,а виконується норма Конституції,відповідно до якої українська мова-державна.І ваш ОБОВ'ЯЗОК, як громадянина цієї держави знати державну мову.
Гадаю що ви маєте на увазі СВОЮ країну.Страна идиотов.
Была б она лично моя, я бы давно устранил в Конституции эти реверансы в разные стороны. Вроде и демократам угодили (вписали абзац из Декларации прав человека) и националистам тоже.Гадаю що ви маєте на увазі СВОЮ країну.
Вы правы.Такие как вы на данный момент начинаете терять право монопольно определять что такое есть украинское,и кто такой украинец.Гадаю що ви маєте на увазі СВОЮ країну.
Европейские ценности не имеют ничего общего с нацизмом, шовинизмом, национальной нетерпимостью и дискриминацией, как политической, так и национальной. Если Украинские власти понимают это – звание «герой Украины» для Бандеры будут вспоминать как краткосрочное недоразумение.
Прошу вас не плутати Україну і країну ідіотів.Вы правы.Такие как вы на данный момент начинаете терять право монопольно определять что такое есть украинское,и кто такой украинец.
Ценности в Украине становятся ближе к европейским ,Украина становится более цивилизованной.