Відповідь: Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!
а за что голд еще дается кроме первых 5ти золотых?
5 голду дають за медалі, за 6-й рівень, і за кожний, починаючи з 16-го.
Крім того, за кожного долученого за реферальним посиланням гравця.
Медалі дають за наступне:
30 днів праці без перерв. Місце роботи не важливо, можна змінювати скільки завгодно разів, головне не пропустить день і десь попрацювати. Інакше рахунок скидається.
Член парламенту, Президент. Ну, це зрозуміло, потрібно перемогти на виборах. Простіше за все отримати медаль конгресмена, достатньо вступити у партію, наприклад буддистів, висунутись у якомусь регіоні, бажано де найменше населення, знайти необхідну кількість людей, готових за тебе проголосувати, і купити їм квітки на дорогу у необхідний регіон і назад. Не пробував, але, здається, витрати іноді більші ніж 5 голду. Тим більш на Президента. Але у конгресі теж трошки грошей платять і участь у голосуванні дає пункти досвіду.
Батлгеро. Вибити на одній зі сторін більш усіх дамагу. Ну, це для "танків".
Герой визвольної війни. Цю медаль дається тому, хто підіймає повстання у захопленому регіоні. Я так розумію у випадку, якщо повстання закінчується перемогою. Підняти повстання, на скільки я чув, коштує набагато більш ніж 5 голду і ці вартість залежить від кількості мешканців у регіоні.
Медіамагнат. Цю медаль дають, якщо на твою газету підписалось більш ніж 1000 дописувачів. Коли ще була еФранція, країни Антанти проводили акції серед громадян караїн Антанти. Таким чином у еУкраїни з'явилось пару медіамагнатів.
Засновник товариства. Я так розумію, це коли 10 гравців, яких долучив до гри досягнуть 6-го рівня.
І ще, буває, інші гравці, або е-держава, проводять різні конкурси, переможців яких нагороджують голдом. Це треба е-пресу читати.
Ну ще е-держави наймають танків для участі у битвах, але там голд переважно на відновлення велнесу весь йде. Мені до танка ще далеко, тому не в курсі.