SlawaKPSS
>>>
Re: Відповідь: 100-летие со дня рождения Шухевича Р.И.
Что вы имеете ввиду ?Це мета. Не варто плутати цілі з ідеями.
Что вы имеете ввиду ?Це мета. Не варто плутати цілі з ідеями.
Сегодня коммисар от евросоюза высказал обеспокоиность фактом вручения званий героев нацистким пособниками кто вам сказал, что Шухевич кровожадный урод?
Головне, що зміст зрозумілий. Каюся, поки редагував, зникло "не", задумувалося "і цей останній не простий рядовий пішак, а людина..." далі за змістом. І одразу все стає зрозумілим.Мда... Вы решили повторить подвиги Черномырдина? Очень сложная конструкция получилась, но общий смысл ясен.
В тому ж і проблема, що іноземця, можна "забанити" , тобто не дати права на в'їзд в країну. А ось свого "доморощеного кадра" за таке треба було б судити. Але коли сіверськодонецьких федерастів не посадили в 2005, то свого гуманітарія проФФесор вже точно не посадить в 2010.Да. Я считаю, что деятельность Березовского сказалась на жизни страны больше, чем гуманитарная политика, другого идиота.
Це зайве. Привітайте того, для кого це дійсно знаменна подія. Маю сумніви, що слідом за реформуванням "секретаріату" назад до "адміністрації" не реформується музичний твір 19 століття на щось більш сучасне - "Владимирский централ" чи "Ат званка да званка я свой срок атсидел"И не стоит кидаться эпитетами и эмоциями, это вызывает лишь смех
З.Ы. И поздравляю Вас с новым Президентом Украины... Пишу под звуки музыки Вербицкого)))
УПА доклала своїх зусиль навіть тим, що її справа стала натхненням. Пам'ятаєте, як у Горького:В 91му. Союз розвалили Єльцин, Кравчук і їм подібні. І Горбачов, який все це допустив. Приписувати це до перемог УПА безглуздо. УПА програла в 50-х і припинила своє існування. Люди які розвалювали Союз не мали навіть нічого спільно з ідеями, які сповідували УПА.
"Безумству храбрых поем мы славу!
Безумство храбрых - вот мудрость жизни! О смелый Сокол! В бою с врагами
истек ты кровью... Но будет время - и капли крови твоей горячей, как искры,
вспыхнут во мраке жизни и много смелых сердец зажгут безумной жаждой
свободы, света!
Пускай ты умер!.. Но в песне смелых и сильных духом всегда ты будешь
живым примером, призывом гордым к свободе, к свету!
Безумству храбрых поем мы песню!.."
Натхненням кому? Горбачову? Єльцину? Кравчуку?УПА доклала своїх зусиль навіть тим, що її справа стала натхненням.
Президент Польши, главный равин Украины.. все в шоке.Сегодня коммисар от евросоюза высказал обеспокоиность фактом вручения званий героев нацистким пособникам
Вражають подібні формулювання. СРСР теж співпрацював з Німеччиною. Давайте тепер з усіх радянських за такою логікою героїв позриваємо...«который сотрудничал нацистской Германией, титул национального Героя Украины»
читайте мой пост, а совместном немецко-советском штурме брестской крепости. так что полякам будете рассказывать, как СССР не сотрудничал с Германиейчто за бред
яка співпраця
не ровняйте х.. с пальцем