Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

denial

Amhrán na bhFiann
Я вас умоляю! Не рассказывайте мне байку о том, что Курт Кобейн по своему музыкальному ряду похож на Бетховена!
Какое отношение имеет Бетховен к року или шансону? Сравнивать эти стили между собой, а тем более с классикой... нет слов, как же вы такие рождаетесь???

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Да вы недавно людей смешили про незнание что делать с целомудрием;)
Между прочим "Идиот" очень онтересный роман об исключительно прекрасном человеке.
В ком юмор вызывает зло,тому с умом не повезло;)

Faradey

Живой
Какое отношение имеет Бетховен к року или шансону? Сравнивать эти стили между собой, а тем более с классикой... нет слов, как же вы такие рождаетесь???
Сколько можно громких и пафосных слов...
Люди рождаються одинаково:)))) Погуглите.. Меня цензура тут порежет..:)))
З.Ы. Хотя сравнение Кобейна и Бетховена я бы тоже назвал неудачным.
Это как сравнивать Беренгара Первого и Юлию Тимошенко:)))

mangust

патріот
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

ПР обіцяє залишити Бандері звання Героя

Партія регіонів не хоче піднімати шум навколо присвоєння звання Героя України Степану Бандері. Про це заявив народний депутат, заступник голови фракції Партії регіонів Борис Колесников в інтерв'ю журналу «Власть».

Колесников відзначив, що в українській історії ще не було прецедентів відкликання рішення про присвоєння звання Героя України.

"Якщо питання до мене, то особисто я б не став його чіпати. Взагалі, позбавляють якихось військових нагород чи звань тільки в тому випадку, коли людина отримала цю нагороду і стала злочинцем. А тут ситуація, коли людина мертва. Ми не схвалюємо, що йому присвоїли звання Героя. Але створювати шум довкола цього не хочемо", - сказав Колесников.

Відповідаючи на запитання, чи буде ПР перешкоджати, якщо в регіонах стануть називати вулиці ім'ям Бандери, нардеп сказав: "Це вирішуватимуть муніципалітети". При цьому він висловив упевненість, що в Донецьку чи в Дніпропетровську вулиці іменем Бандери не назвуть.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Почти ведущий музыкальный критик, отличаю фагот от габоя и зная чем минорный аккорд отличен от мажерного. Вы имеете другую точку зрения, вот и докажи что рок - не субкультура как и все остальные попы и шансоны, что музыка Вакарчука имеет музыкальное завершение и вкорне отличается от ругаемого вами шансона!
Майже переконали... Але майже, бо про такого провідного музичного критика, як Зеніт, що знає все, від фагота до гобоя (хоча по манері поведінки краще було б сказати "від Едіти П'єхи до "іди ти на ..."") чомусь ніхто не чув.
Якщо вже до когось і буду прислухатися, то до тих, хто дійсно щось важить в світі музики: "Сьогодні «Воплі Відоплясова» — найпопулярніший в світі український рок-колектив, що дає до 200 концертів на рік і, за словами відомого російського журналіста Артемія Троїцького, «став еталоном «живо-концертного» східнослов'янського рок-бенда, і еталоном до цих пір неперевершеним»."

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і

Вы сравниваете Рихтера и Галасюка с Олежкой Скрипкой по величию! Ну оно то ясно! Вам же не пристало знать, "шо то жидовские фамилии?";)
Чергова брехня, що вкладена Вами в начебто мої пости. Прошу вказати, де я порівнював Скрипку з Ріхтером, інакше в черговий раз змушений буду Вас вважати тріплом.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Та невже? Я чомусь гадав, що "набор букав" ось це:
Я не специалист в субкультурах, таких как падвальный андерграунд. Ну думаю это величина от цвета штанов которого стоит восхищатся, он лучше чем Рихтер или Галасюк, разговора нет!
Яка глибина глибин! Який політ думки! Це ж треба? "Это величина от цвета штанов которого стоит восхищатся". Ви часом не Віктор Степанович, надто риторика на його схожа?

Статус
Закрита.
Зверху