Краще - начать делать что-то самим.самое главное что в названии темы вопрос поставлен правильно "Що краще:..."
Розумна думка, і ми повинні відійти від обсмоктування вад чи переваг нав'язаних нам кандидатів до пошуку громадянського консенсусу, оскільки, на моє глибоке переконання, наш народ поділений не на западенців/бандерівців/європейців і малоросів/москалів/російських запроданців, а на бідних і багатих. Але останнім цей поділ не вигідно афішувати, тому вони через підконторольні їм ЗМІ педалюють розкол на мовній, релігійній, світоглядній чи якійсь іншій основі. Я навчався у Донецьку в аспірантурі і докторантурі, захищався у Львові - різниця між простими людьми незначна, якщо орієнтуватись на загальнолюдські цінності. Я бував практично в усіх крупних містах України - у простих людей одні й тіж проблеми, інтереси, радості. А те, що є різні погляди, думки, мови, релігії - це створює багатобарвну і цікаву етнічну картину в нашій країні. І це має стати не нашим недоліком, а нашою перевагою, взаємодоповненням.Дело не в Ю и Я, а в разных мировозрениях...
+5:bis:На ICTV было проведено цирковое представление Януковича!
Подготовленые вопросы журналистов. Ответы на вопросы в растяжку и речетативом, с той скоростью, с которой ему суфлируют в ухо за кулисами студии Ганка и другие суфлеры! Очереная презентация тупости, ограничености, безмозглости. Полное непонимание о чем задаются вопросы. Вопросы про Хому, а он в ответ про Ерёму!
Неужели это ограниченое существо с наглой бандитской харей, может стать моим Президентом, Президентом одной из самых образованных и интелектуальных наций мира. С каким трудом он подбирал слова, чтобы очередной раз не показать себя хамом, хотя все знают, что он и в зоне и после имеет кликуху "Хам". Отведи Господи от Украины это ничтожество! Добавь разума, заблудшим с Юго-Восточных регионов страны, готовых проголосовать за быдло, которое превратит страну в зековскую-бандитскую зону!!!
А може хтось і загляне.. А тут оп-па - на нього уже і пастки і капкани розставлені!Тем более участники споров уже прекрасно изучили взгялды друг друга? ТАк кого мы убеждаем? Случайных гостей?))
А в інших регіонах розума вже достатньо, і Божа допомога там вже ні до чого?Добавь разума, заблудшим с Юго-Восточных регионов страны, готовых проголосовать за быдло, которое превратит страну в зековскую-бандитскую зону!!!
Його прихід чи неприхід нічого б не змінив у ставленні до нього. Його симпатики завжди знайдуть виправдання для нього, його противники в усьому побачать його поразку. Пам'ятаю, як після дебатів Ющенко-Янукович одні були переконані, що переміг перший, інші доводили, що виграв другий. Людина (точніше, виборець) живе в штучно сформованому ілюзорному світі, де діє не логіка і досвід, а вживлені в мозок стереотипи.Пришел бы уже Витюша на дебаты... Хоть что-то б да ляпнул в свое оправдание.