2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Як Ви плануєте голосувати у другому турі виборів Президента 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    328

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

К казусам Януковича еще можно отнести "комерческую" жилку. Он умудрился поменять швейчарские часы Zenith (кстати не самая топовая марка) на шедевр советского часового прома, изделие второго московского часового завода с пафосным названием "Слава". Весьма выгодный обмен для Януковича. А недавно подарил еще одни свои часы мальчику. Юлия Тимошенко не смогла бы такое "провернуть" поскульку уверяет что вообще не имеет часов.
Я б після цього у Лідері розчарувався. Як він міг? Zenith, вім Вам зрадив. Чекаю наступний нік "Слава".

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Тупость і лживість гірше ніж просто лживість. Крім того, що один кандидат повністю тупий, у всьому іншому у нього перед іншим ніяких переваг нема. Я б сказав що у нього ще є багато "корисних" для Президента вад, але для цього разу, достатньо і його тупість згадати.
Это вы про, как вы уже имели случай сказать, "стукачество"?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Знаете, КОСТА,;) по сравнению с некоторыми экс комсомольскими работниками Янукович просто ребенок. Кроме того я принял решение. А вас можно переубедить от уже принятого решения?
Навряд. Хіба що якісними аргументами.

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Проти всіх"?

Я б після цього у Лідері розчарувався. Як він міг? Zenith, вім Вам зрадив. Чекаю наступний нік "Слава".
Для тех кто находится в бронированных казематах линкора "ямато" повторяю, Янукович мне не лидер! Что0что а невнимательности от вас лично я не ожидал.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Про

Это вы про, как вы уже имели случай сказать, "стукачество"?
Zenith, я відносно "стукачества" все що хотів сказати вже сказав. Я навіть не назвав при цьому жодного імені, кого це стосувалось, але Ви все зрозуміли вірно, і підхватили розмову, чи не так? Тож Ви і самі у це вірите, тільки не хочете цього визнавати.

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Отвечу не лукавя, потому что к примеру за Тигипко или еще кого безтолку - не пройдут. А поскольку я считаю что дурак лучше чем наглая лгунья, потому занего и голосовал. Более того среди ПР гараздо больше промышоенников и поменьше банкротов - балаболов как Томенко или Безсмертный. И поверте, никакого эстетического удовольствия от этого не получил, более того уверяю вас, что никакой "любви" к нему не имею, просто моя ненависть к экс партийным выскочкам и лгунам сильнее. Многие ведь голосовали за Ющенко в 2005 как за "меньшее зло" или "против Януковича? Ну так вот, я голосую против Тимошенко.
Просто ви злякались голосувати за іншого.Я голосував за іншого кандидата,і хай він не пройшов до другого туру,я знов піду на вибори і проголосую за третій пункт,щоб мій голос ніхто не вкрав.А чому проти обох,бо не хочу нести моральну відповідальність не за тупого,не за брехуху.І якщо такіх як я набереться більше 10%,то наступному президенту буде над чим замислитись.
З.І.Я не хочу обирати між двома злами,яке з них краще.Зло кращим не буває.

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: Re: 2010, другий тур. Що краще: Янукович, Тимошенко чи "Про

Для тех кто находится в бронированных казематах линкора "ямато" повторяю, Янукович мне не лидер! Что0что а невнимательности от вас лично я не ожидал.
Я ж вам наводив дані з опитанням,де ви проголосували за Януковича,бо він кращій,+10.Чи ви відмовляєтесь від своїх слів?

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Просто ви злякались голосувати за іншого.Я голосував за іншого кандидата,і хай він не пройшов до другого туру,я знов піду на вибори і проголосую за третій пункт,щоб мій голос ніхто не вкрав.А чому проти обох,бо не хочу нести моральну відповідальність не за тупого,не за брехуху.І якщо такіх як я набереться більше 10%,то наступному президенту буде над чим замислитись.
З.І.Я не хочу обирати між двома злами,яке з них краще.Зло кращим не буває.
Молодой человек, а не смело ли с вашей стороны коментировать чужие действия? Я могу предположить что ваши напатки на мою заявленную позицию есть отрицание моего права сдалать мой выбор. Что я при этом чувствую, какую цель преследую, какие при этом испытываю эмоции есть мое интимное дело, которое не может быть продуктом рассуждения кого либо.

Зверху