Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів
Ха-ха-ха! Вы бы еще на переписку Маркса и Энгельса сослались. Положия знаю изнутри, посему просто не рекомендую ссылатся именно на Положего и вообще Понораму. Г-н Положий являетя из тех продажных, кто врет в пользу того, кто больше заплатит. Перестаньте читать его сатиритеческие памфлеты под названием "подвал редактора" Поверте, кроме как вы изволили выразится порожняка из подвала ничего выйти не может.
Я, сказав "порожняк"? Христос з Вами. Я процитував переписку (роздруківку з плівок майора Мельниченка) розмови (базара) Януковича з Кучмою .
Щодо кому і що читати - тут вже буде кожен сам вирішувати. Невже мені читати ВШ чи дивитися „суперчесний” канал "Відікон"? Хто б що не казав, але Положій має свою активну позицію, за що я його поважаю. Не знаю, хто йому платить, але впевнено можна сказати, що він ніколи не прогинався під владу: періодично від нього дістається всім і місцевим "нинішнім князькам" і "донецьким гастролерам", як то було раніше.
А аргумент: "Положий казьол, потому что я его знаю изнутри" якось не дуже переконливо виглядає... Доречи, якщо Ви помітили, то цитата про боротьбу Щербаня за ГТВ була не з "Панорами", а якраз з її "антипода" - ВШ. А ще, схеми "бізнес-імперії" Щербаня в ксерокопіях розходилися по руках ще до того, як їх надрукувала "Панорама".
Ну да! Опять ссылки на Понораму! А еще на "Луценко сказал". Позволю себе напомнить вам что Луценко говорил много что не соответствовало действительности.
Що ж нагадайте... Що саме?
Вы имеете смелость заявлять о том что именно Минаев поборник и защитник прав сумских троллейбусов и плюет с высокого этажа на маршрутка и не имеет прозвища "мершрутчик"?
Дякую, що виставили мене надто сміливим, що виступив проти самого Мінаєва, що, якз'ясувалося, є людиною Щербаня. Тільки чомусь дуже дивно, що він "гнітить" підприємства, що були і зараз залишаються підконтрольними Щербаню (зокрема, "Сумикомунтранс"). І взагалі, в кожній публічній промові так і хоче згадати досить таки злим і не зовсім тихим словом колишнього губернатора. І перемогли Мінаєв (та його блок "НД") на міських виборах лише тому, що був єдиною місцевою силою, що заявила про свою відверту опозиційність до керівника тодішньої облдержадміністрації та його "донецьких варягів"...
Щодо маршруток, то таке прізвисько ("мершрутчик") чую вперше... З чим воно пов'язане - не можу сказати. Зате добре пам'ятаю ті війни, що проводила очолювана Мінаєвим міськрада проти самовільного підвищення маршрутчиками плати за проїзд. Що Мінаєв лобіює інтереси тролейбусного депо - я б не казав такого, але ось те, що він хоче зруйнувати монополію маршруток - це факт.
Теперь про пору, напомню вам лично, что изменение конституционного строя страны - запрещено законом, вмешательство иностранных граждан и капитала во внутренние дела госсударства также мягко говоря не поощеряется законом Украины? Или вы считаете что пора из тех разрядов людей кого закон не косается? Ведь не секрет от куда ростут ноги у поры и от куда они финансировались, а это называется диверсия
Вибачте дуже, але тут Ви написали таке, що, як казав герой Подерев'янського "і за тиждень не просцяти" (с). Хтось когось фінансує, "пора из ... разрядов людей", зміна констутиційного ладу... І резюме - диверсія.
Диверсія - вчинення з метою ослаблення держави вибухів, підпалів або інших дій, спрямованих на масове знищення людей, заподіяння тілесних ушкоджень чи іншої шкоди їхньому здоров'ю, на зруйнування або пошкодження об'єктів, які мають важливе народногосподарське чи оборонне значення, а також вчинення з тією самою метою дій, спрямованих на радіоактивне забруднення, масове отруєння, поширення епідемій, епізоотій чи епіфітотій.
Диверсія - будь-яка навмисна дія щодо ядерної установки, ядерного матеріалу при їх використанні, зберіганні або транспортуванні, які прямо чи опосередковано можуть створити загрозу для здоров'я та безпеки персоналу, населення та довкілля внаслідок впливу іонізуючого випромінювання або викиду радіоактивних речовин.
Що з вищезазначеного намагалася зробити "Пора"?